Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ulubiona pozycja

Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Wrz 14, 2007 10:36 pm    Temat postu: Ulubiona pozycja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak sobie siedzialam i wpadlam na pomysl zeby zalozyc temacik o pozycjach Wink
a mianowicie jaka jest wasza ulubiona pozycja? i czy w kazdej umiecie przezyc orgazm??
moja to "na lyzeczke" i "na pieska" zreszta wszelkie od tylu Cool no i na samym koncu ulubionych jest "klebuszek"... i w tych udaje mi sie "orgazmowac" Smile
zacznijmy od pierwszej "na lyzeczke" moj M bardzooo ja lubi , no i ja tez podzielam jego entuzjazm Smile
co do pozycji na pieska ostatnio rozmawialam z kumpela i stwierdzila ze taka pozycja jest nie na miejscu Rolling Eyes jakie jest wasze zdanie na ten temat?? ja osobiscie ja bardzo lubie i nie moge zrozumiec dlaczego taka pozycja mialaby byc nie na miejscu... <mysli> moja kolezanka uwaza ze sex to wogole powinien tylko skaldac sie z pozycji misjonarskiej bo reszta to wyuzdana jest Cool no troche dziwne podejscie ale wywarlo duza dyskusje w grupie moich znajomych hehe ... Smile
co do "klebuszka" to lubie ja ale zcasem jest niewygodna, szczegolnie jak sie zje obfity obiadek, idzie sie polozyc i zachce sie figli Wink

czekam na wasze wypowiedzi Smile
no i jeszcze jedno pytanie... jest cos czego byscie w sexie nie sprobowali i uwazacie ze jest to okropne?... oczywiscie mowimy tutaj o normalnych zachowaniach a nie sado macho czy sex ze zwierzetami... sa granice to wiadomo Confused
no ja osobiscie nie zgodzilabym sie na trojkat no i na sex grupowy no ale to wiadomo sa juz anomalia moim zdaniem Cool chociaz duzo mezczyzn "podobno" marzy o trojkacie ...

huh ja jak sie rozpisze to mase tego Wink
pozdrowki dla wszytskich Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 8:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiscie ja dodam swoje 3 grosze Razz.
po pierwsze to moj facet mnie tak podnieca ze bez roznicy jaka to bedzie pozycja,ale jak juz mam wymieniac to bedzie własnie na pieska,wcale nie uwazam ze jest wyuzdana, superowo sie czuje wszystko Razz buaha. nastepna..hmmm

kwiat lotosu(moze opisze po krotce bo nie kazdy wiec ocb)-->
"W pozycji tej kobieta leży na plecach w pozycji kwiatu lotosu, czyli z przywiedzionymi do klatki piersiowej nogami i skrzyżowanymi stopami w okolicy wzgórka łonowego."

kolejna moja fawortyka jest Krab
"Mężczyzna leży na plecach ze złączonymi nogami natomiast kobieta siada na jego brzuchu opierając się dłońmi o jego ramina, a stopami o łóżko."

mam mowic dalej? Razz oki wiec next to -->Bambus
"W czasie stosunku partnerka podnosi jedną nogę ponad plecami partnera i opiera ją o jego ramię, natomiast w tym czasie on przyciaga jedno kolano do boku partnerki."

moze troche zwolnimy, i tak..Rozkoszny ciężar
"W pozycji tej kobieta leżąc na brzuchu rozchyla szeroko nogi, podczas gdy mężczyzna leżąc na kobiecie wprowadza członek do pochwy."

teraz moja jedna z lepszych--> Kowadełko
"W pozycji tej kobieta leży na plecach z przywiedzionymi do swojej klatki piersiowej kolanami oraz opartymi na ramionach mężczyzny stopami."

uhuh moze juz dosc bo zaczynam łapac chcice Razz buehehe.Ale na zakonczenie dam Wam jeszcze jedna Razz --> Strzała Amora
"Ona leży na plecach z rozchylonymi nogami i wygina biodra w stronę mężczyzny, który pochylony do przodu, wchodzi w partnerkę, unosząc od dołu jej pośladki."
--------------------
czego bym nie zrobiła? Tak samo jak Ty Pituszka- nigdy trojkat,czworokat,szescian hehe o fuuuu. Nigdy z dziewczyna bleh bleh ,a no i odrzuca mnie sex analny... Rolling Eyes nie dam rady sie przełamac,chociaz niektorym to sprawia duza przyjemnosc...

mam nadzieje ze przydadza sie moje pozycje Razz. pzdr. 4 @LL

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 10:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
moze troche zwolnimy, i tak..Rozkoszny ciężar
"W pozycji tej kobieta leżąc na brzuchu rozchyla szeroko nogi, podczas gdy mężczyzna leżąc na kobiecie wprowadza członek do pochwy."

teraz moja jedna z lepszych--> Kowadełko
"W pozycji tej kobieta leży na plecach z przywiedzionymi do swojej klatki piersiowej kolanami oraz opartymi na ramionach mężczyzny stopami."

uhuh moze juz dosc bo zaczynam łapac chcice Razz buehehe.Ale na zakonczenie dam Wam jeszcze jedna Razz --> Strzała Amora
"Ona leży na plecach z rozchylonymi nogami i wygina biodra w stronę mężczyzny, który pochylony do przodu, wchodzi w partnerkę, unosząc od dołu jej pośladki."

rozkoszny ciezar i strzala amora to sa odmiany pozycji od tylu tez je bardzo lubie Wink a kowadelko to wlasnie jest moj klebuszek heheh Smile a moja pozycja na lyzeczke jest dobra jak chcecie to zrobic na cichacza bo np. ktos jest w drugim pokoju Wink
Wind analny probowalam i lubie, za czesto sie tak nie kochamy ale sprawia mi to przyjemnosc, nawet kiedys mialam tak orgazm ale ciii Wink
a co do sexu z dziewczyna?? kiedys po pijaku calowalam sie z moja przyjaciolka ale nie pamietam tego za bardzo hehe.... wiem wiem glupota , maly diablik ze mnie Twisted Evil
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 10:35 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ja bardzo lubie pozycje od tylu i ten was klebuszek Very Happy
Natomiast nigdy nie probowalam seksu analnego, nie dlatego ze jest to dla mnie cos wyuzdanego, tylko to mnie w ogole nie kreci jakby mi ktos mial cos robic z moim odbytem Very Happy

A co do trojkatow, moze to dziwnie zabrzmi ale marzy mi się trojkąt z dziewczyną....w koncu jestem BI Razz

A czego bym nie sprobowala? Sama nie wiem,w zyciu trzeba wszystkiego sprobowac, o seksie analnym na razie nie myslę realnie, aczkolwiek ciekawi mnie jakby to bylo.

Pozdrawiam Wink
pituszka

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 12:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fasolka napisał:
A co do trojkatow, moze to dziwnie zabrzmi ale marzy mi się trojkąt z dziewczyną....w koncu jestem BI Razz

no wlasnie, a po czym to wiadomo ze jest sie BI ?? po pocalunku z dziewczyna mozna tak stwierdzic ?? to chyba sie czuje ogolnie... czasami sie nad tym zastanawiam czy ja czasem... Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 1:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heheh Pituszka wychodzi na to ze lubimy te same pozycjonki ale masz inne nazwy na nie Razz
ja never nie całowałam sie z laska... Shocked . naewt nie chce,ale miałam przypadek na studiach ze bliska mi kolezanka zaczeła zachowywac sie tak jakby miała "na mnie ochote" Confused Shocked yyyy...dzieki Bogu uciekłam w pore hehe Cool

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 1:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moja przyjaciolka zawsze zachowuje sie tak jakby miala na mnie ochote hehe Wink
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to macie temacik- nie ma co Razz Kurcze, kurcze. Zastanwaim się jakto połączyć z onanizacją Razz Very Happy bo do seksu to jeszcze nie teraz Wink
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 2:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jezeli chodzi o onanizacje to tylko wtedy jak dlugo nie widze swojego M Wink swoja droga duzo osob nie potrafi sie do tego przyznac ... Cool
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 3:19 pm    Temat postu: Re: Ulubiona pozycja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:

no i jeszcze jedno pytanie... jest cos czego byscie w sexie nie sprobowali i uwazacie ze jest to okropne?... oczywiscie mowimy tutaj o normalnych zachowaniach a nie sado macho czy sex ze zwierzetami... sa granice to wiadomo Confused

Czym są według Ciebie normalne zachowania?
Bo widzę, że wrzucasz sado maso i zoofilię do jednego worka...

Odrzucając na wstępie "zachowania sado maso" jako zboczenie takie samo jak zoofilia ograniczasz wypowiedzi. To tak jakbyś kazała komuś wybrać liczbę od 1 do 4 z wyjątkiem 2,3,4.
Pytasz o granicę a sama je częściowo wyznaczasz.
Wielu ludzi czerpie przyjemność seksualną z bólu, może nawet Ty sama też, chociaż nie zdajesz sobie z tego sprawy.

Wiązanie, gryzienie, drapanie są związane z sado masochizmem, a przecież wiele par urozmaica sobie w ten sposób życie seksualne.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 1 z 10