Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ulubiona pozycja

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
doris1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 2:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja sie wypowiem tak:) analny byl sporo razy ale robilam tylko to dla niego,bolalo na poczatku zawsze a po mialam problemy w wc Very Happy ... nigdy wiecej szkoda ze wogole sprpbowalismy bo mojemy sie to spodobalo:/ jezeli hcodzi o loda lubieeeee bo wdze jak jemu dobrze, ale denerwuje mnie t ze woli loda od kochania sie ze mna:((( takie mam odczucie bo czesiej wola mala zrob mi lodzika nizeli chodz sie pokchamy,,,, ma ktos tak ??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
on30

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 8:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja też wolę lodzika bardziej niż pozostałe rzeczy Cool i jeszcze żeby porządnie "zerżneła" mnie ręcznie Wink
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 12:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

doris to dziwne zachowanie ma Twoj facet Rolling Eyes przeciez seks oralny to jedna sprawa a kochania sie to osobna co nie Question Confused rany...moim zdaniem podczas kochania sie obie osoby czerpia niesamowita przyjemnosc i "lalcza sie" co jest dla mnie osobiscie pieknym przezyciem Smile (jesli oczywiscie jest seks z milosci). A oralny.. hmm moze powiedz mu ze super ze jemu sprawia to przyjemnosc ale Ty tez chcesz czerpac radosc z kochania sie z nim Rolling Eyes moim zdaniem oral nie jest az tak wazny zeby przestac kochac sie normalnie. Przeciez jest tyle fikusnych pozycji Laughing powodzonka
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 4:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm.... moj mezczyzna tez lubi bardzo lodziki, ja tez je lubie, sparwia mi tez to przyjemnosc ale kochamy sie tez normalnie Smile owszem sa dni kiedy zrobie mu lodzika a sie nie poochamy ale na pewno nie mam takich odczuc ze woli loda niz sex ze mna wiec proponuje pogadac o tym z twoim chlopakiem....powodzenia Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Sty 02, 2008 8:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a moj lubi i to i to Smile nie ma ze rob lodzika bo nie chce sie kochac, on cały czas by mogł Razz

Powrót do góry
MagdaJ

PostWysłany: Pon Sty 07, 2008 2:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dokładnie Smile ja z moim partnerem zgadzamy się w sprawach łóżkowych,lubimy te same pieszczoty,pozycje.Staramy się zawsze osiągnąc kompromis w sprawach seksu.
Powrót do góry
WamPia

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 1:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dokładnie tak, jak u Wind ;p

Mój Misiek lubi i lodziki i seks normalny. A najlepiej to, jakbym była obok cały czas...
Sekrecik88

PostWysłany: Nie Lut 10, 2008 1:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hay dziewuszki ale fajne ten koncik:)Ja uwielbiam kochac sie boczkiem wtdy mam super orgazmik czasem zdarza mi sie dwa ale selksik musi byc dluzszy...ostatnio z moim mezem sprobowalismy seksik analny...jednak wydaje Mi sie ze aby to zrobic muicie calkowicie zaufac swojej drugiej polowce wymaga to duzej ostroznosci i delikatnych na poczatku nie gwaltownych ruchow jesli jest to pierwszy raz:))
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Lut 10, 2008 1:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A takie pytanko małe. Ile średnio trwa wasz stosunek? Idea
Powrót do góry
exullt
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Lut 10, 2008 12:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Różnie, ale taka "średnia" to ok 20 minutek.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 7 z 10