Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
doris1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 2:04 am Temat postu: |
|
|
ja sie wypowiem tak:) analny byl sporo razy ale robilam tylko to dla niego,bolalo na poczatku zawsze a po mialam problemy w wc ... nigdy wiecej szkoda ze wogole sprpbowalismy bo mojemy sie to spodobalo:/ jezeli hcodzi o loda lubieeeee bo wdze jak jemu dobrze, ale denerwuje mnie t ze woli loda od kochania sie ze mna:((( takie mam odczucie bo czesiej wola mala zrob mi lodzika nizeli chodz sie pokchamy,,,, ma ktos tak ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 8:45 am Temat postu: |
|
|
Ja też wolę lodzika bardziej niż pozostałe rzeczy i jeszcze żeby porządnie "zerżneła" mnie ręcznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 12:53 pm Temat postu: |
|
|
doris to dziwne zachowanie ma Twoj facet przeciez seks oralny to jedna sprawa a kochania sie to osobna co nie rany...moim zdaniem podczas kochania sie obie osoby czerpia niesamowita przyjemnosc i "lalcza sie" co jest dla mnie osobiscie pieknym przezyciem (jesli oczywiscie jest seks z milosci). A oralny.. hmm moze powiedz mu ze super ze jemu sprawia to przyjemnosc ale Ty tez chcesz czerpac radosc z kochania sie z nim moim zdaniem oral nie jest az tak wazny zeby przestac kochac sie normalnie. Przeciez jest tyle fikusnych pozycji powodzonka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 4:29 pm Temat postu: |
|
|
hmmm.... moj mezczyzna tez lubi bardzo lodziki, ja tez je lubie, sparwia mi tez to przyjemnosc ale kochamy sie tez normalnie owszem sa dni kiedy zrobie mu lodzika a sie nie poochamy ale na pewno nie mam takich odczuc ze woli loda niz sex ze mna wiec proponuje pogadac o tym z twoim chlopakiem....powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sty 02, 2008 8:41 pm Temat postu: |
|
|
a moj lubi i to i to nie ma ze rob lodzika bo nie chce sie kochac, on cały czas by mogł _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
MagdaJ
|
Wysłany: Pon Sty 07, 2008 2:53 pm Temat postu: |
|
|
dokładnie ja z moim partnerem zgadzamy się w sprawach łóżkowych,lubimy te same pieszczoty,pozycje.Staramy się zawsze osiągnąc kompromis w sprawach seksu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WamPia
|
Wysłany: Wto Sty 08, 2008 1:07 am Temat postu: |
|
|
Dokładnie tak, jak u Wind ;p
Mój Misiek lubi i lodziki i seks normalny. A najlepiej to, jakbym była obok cały czas... _________________ Innym pomaga...a samej sobie nie potrafi, bo panicznie boi się strachu... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sekrecik88
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 1:11 am Temat postu: |
|
|
hay dziewuszki ale fajne ten koncik:)Ja uwielbiam kochac sie boczkiem wtdy mam super orgazmik czasem zdarza mi sie dwa ale selksik musi byc dluzszy...ostatnio z moim mezem sprobowalismy seksik analny...jednak wydaje Mi sie ze aby to zrobic muicie calkowicie zaufac swojej drugiej polowce wymaga to duzej ostroznosci i delikatnych na poczatku nie gwaltownych ruchow jesli jest to pierwszy raz:)) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Lut 10, 2008 1:22 am Temat postu: |
|
|
A takie pytanko małe. Ile średnio trwa wasz stosunek? |