Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ulubiona pozycja

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 3:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmmm... moze zle to troche ujelam, masz racje ale nie wrzucilam do jednego worka tylko podalam przyklady Wink
no a co za tym idzie to poprostu podalam przyklad tego co ja bym nie zrobila Smile a wiem ze zaden bol mnie nie kreci, gryzienie i takie tam odpada, no a nad wiazaniem to bym sie zastanowila Cool
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Wrz 15, 2007 10:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie zapomniałam dodac ze nie uzywam vibratorow itp.. o nie nie nie. Wole juz poczekac i wtedy miec boski sex i explodowac namietnoscia niz bym sama sobie yyy...bleh Razz

Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 3:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dosc dlugo mieszkalam z rodzicami w pokoju za firanka a pozniej zrobilam sobie scianke dzialowa przez ktora i tak mozna bylo wszystko uslyszec ... dlatego popieram ze lyzeczka jest bardzo dobra ...

Piamietam pierwsze kroki z moim obecnym partnerem ... Nastepnego dnia on mial podrapane plecy do krwi badz siniaki i ja tez zawsze przychodzilam z siniakami do pracy... Pewnego dnia kolega sie o mnie zaczol martwic i zaoferowal sie pomoca jesli takowej potrzebuje ... Wink
Nie lubimy sado maso ... a czemu mielismy takie slady ... bo adrenalina tamowala bol ... O rany ... poprostu latalam po scianach z eufori ...

W wieku okolo 15 lat zrobilysmy sobie impreze bylo nas wtedy jakos kolo 12-14 dziewczyn i po jednym wegrzynie (wino marki wino) na glowe. Imprezka byla przednia ... zakonczyla sie calowaniem kazda z kazda ... z tego co pamietam, nie zrobilo to na mnie jakiegos wiekszego poruszenia ... bynajmniej nie ciagnie mnie do calowania sie z kobieta ... moje zaintersowanie zgaslo.
Co do trujkatow i wielokatow jestem przeciw, bo uwielbiam oddac sie cala ... a tak to mialabym problemy z pogodzeniem jak sie zachowac by ta trzecia badz czwarta ... badz wkoncu ja sama niebylabym poszkodowana mniejszym zainteresowaniem (dziurek jest zawsze wiecej niz patykow Wink )
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 1:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A mnie wlaśnie kręcą pluszowe kajdanki, klapsy itd Very Happy sa granice ze nie zaczynam byc nagle bita piesciami Very Happy ale lubie czasami takie wyuzdane rzeczy jak klaps w pupe. Ostatnio mam dziwne zabawy juz niekoniecznie w lozku zeby lac sie po twarzy dla zabawy Very Happy ale lekko bo wiadomo - granice ostateczne są. A co do bycia BI - to sie po prostu czuje, ze czasami ma się ochote na jakas dziewczyne a nie chlopaka. Takie podniecenie i to cos ^^
Dlatego uwazam ze jesli wszyscy sie godza to trojkat to nic zlego.
pituszka

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiem wam ze sprobowalam ostatnio wlasnie skrepowania rak Smile w moim przypadku to byl pasek ale bardzoooo mi sie podobalo, klapsy i te inne mnie nie kreca Smile
nawet zauwazylam ze mam takie cos: jak moj M podejdzie z tylu, zlapie mnie tak za rece z tylu zebym nie mogla sie ruszyc i zaczyna calowac po karku np. to ale mnie to podnieca ze ho ho Cool
a co do trojkatow to ja tez uwazam ze to nic zlego ale osobiscie nie chcialabym widziec jak moj facet zajmuje sie inna Smile wiec odpada...
Powrót do góry
romantyk1980

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 7:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
oczywiscie ja dodam swoje 3 grosze Razz.
po pierwsze to moj facet mnie tak podnieca ze bez roznicy jaka to bedzie pozycja,ale jak juz mam wymieniac to bedzie własnie na pieska,wcale nie uwazam ze jest wyuzdana, superowo sie czuje wszystko Razz buaha. nastepna..hmmm

kwiat lotosu(moze opisze po krotce bo nie kazdy wiec ocb)-->
"W pozycji tej kobieta leży na plecach w pozycji kwiatu lotosu, czyli z przywiedzionymi do klatki piersiowej nogami i skrzyżowanymi stopami w okolicy wzgórka łonowego."

kolejna moja fawortyka jest Krab
"Mężczyzna leży na plecach ze złączonymi nogami natomiast kobieta siada na jego brzuchu opierając się dłońmi o jego ramina, a stopami o łóżko."

mam mowic dalej? Razz oki wiec next to -->Bambus
"W czasie stosunku partnerka podnosi jedną nogę ponad plecami partnera i opiera ją o jego ramię, natomiast w tym czasie on przyciaga jedno kolano do boku partnerki."

moze troche zwolnimy, i tak..Rozkoszny ciężar
"W pozycji tej kobieta leżąc na brzuchu rozchyla szeroko nogi, podczas gdy mężczyzna leżąc na kobiecie wprowadza członek do pochwy."

teraz moja jedna z lepszych--> Kowadełko
"W pozycji tej kobieta leży na plecach z przywiedzionymi do swojej klatki piersiowej kolanami oraz opartymi na ramionach mężczyzny stopami."

uhuh moze juz dosc bo zaczynam łapac chcice Razz buehehe.Ale na zakonczenie dam Wam jeszcze jedna Razz --> Strzała Amora
"Ona leży na plecach z rozchylonymi nogami i wygina biodra w stronę mężczyzny, który pochylony do przodu, wchodzi w partnerkę, unosząc od dołu jej pośladki."
--------------------
czego bym nie zrobiła? Tak samo jak Ty Pituszka- nigdy trojkat,czworokat,szescian hehe o fuuuu. Nigdy z dziewczyna bleh bleh ,a no i odrzuca mnie sex analny... Rolling Eyes nie dam rady sie przełamac,chociaz niektorym to sprawia duza przyjemnosc...

mam nadzieje ze przydadza sie moje pozycje Razz. pzdr. 4 @LL

eeee,to widzę,że tu są same doświadczone kobiety.To gdzie ja do nich? Ja w ogóle nie znam pozycji,a co dopiero mówić o nazwach?Ja wiem,że kobieta musi leżeć na plecach a facet musi się na niej położyć i włożyć swojego dużego i to wszystko,ewentualnie ona klęczy,nachylona jest do przodu,a on wkłada jej od tyłu.Nawet nie wiem jak to się nazywa.Albo on leży na plecach a ona leży na nim ale głowę ma tam gdzie jest jego duży penis i ona mu robi dobrze,a on językiem robi dobrze jej.
Ja to jestem malutki ,niedoświadczony chłopczyk,jak czytam tutaj takie wypowiedzi.No i co taka kobieta by ze mną robiła?Bym się tylko ośmieszył.
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

romantyk1980 napisał:
Ja wiem,że kobieta musi leżeć na plecach a facet musi się na niej położyć i włożyć swojego dużego i to wszystko,

to jest pozycja klasyczna Smile

romantyk1980 napisał:
ewentualnie ona klęczy,nachylona jest do przodu,a on wkłada jej od tyłu.Nawet nie wiem jak to się nazywa.

to jest na pieska Smile

romantyk1980 napisał:
Albo on leży na plecach a ona leży na nim ale głowę ma tam gdzie jest jego duży penis i ona mu robi dobrze,a on językiem robi dobrze jej.

a to jest 69 Cool

romantyk1980 napisał:
Ja to jestem malutki ,niedoświadczony chłopczyk,jak czytam tutaj takie wypowiedzi.No i co taka kobieta by ze mną robiła?Bym się tylko ośmieszył.
Cool

no nie przesadzaj.... wiele kobiet lubi walsnie te pozycje co wymieniles... a my znamy wiecej bo urozmaicamy sobie troszke wiec ty tez mozesz wystarczy poczytac nieco Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

romantyk1980 daj spokoj! Exclamation to sa tylko nazwy ksiazkowe. mozna przeciez nazywac jak Ci sie podoba! wcale to nie znaczy ze zle, itp. Very Happy uwierz w siebie! Cool Exclamation Exclamation

Powrót do góry
romantyk1980

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:40 pm    Temat postu: No to mi Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najbardziej się podoba "69",to najbardziej lubię.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i tak trzymaj! nie załamuj sie. widzisz ile osob na forum Cie wspiera?? Exclamation Razz wystarczy uwierzyc w siebie Smile pozdrofki Laughing

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 2 z 10