Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 3:31 pm Temat postu: |
|
|
hmmm... moze zle to troche ujelam, masz racje ale nie wrzucilam do jednego worka tylko podalam przyklady
no a co za tym idzie to poprostu podalam przyklad tego co ja bym nie zrobila a wiem ze zaden bol mnie nie kreci, gryzienie i takie tam odpada, no a nad wiazaniem to bym sie zastanowila |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 15, 2007 10:49 pm Temat postu: |
|
|
no własnie zapomniałam dodac ze nie uzywam vibratorow itp.. o nie nie nie. Wole juz poczekac i wtedy miec boski sex i explodowac namietnoscia niz bym sama sobie yyy...bleh _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 3:53 pm Temat postu: |
|
|
Dosc dlugo mieszkalam z rodzicami w pokoju za firanka a pozniej zrobilam sobie scianke dzialowa przez ktora i tak mozna bylo wszystko uslyszec ... dlatego popieram ze lyzeczka jest bardzo dobra ...
Piamietam pierwsze kroki z moim obecnym partnerem ... Nastepnego dnia on mial podrapane plecy do krwi badz siniaki i ja tez zawsze przychodzilam z siniakami do pracy... Pewnego dnia kolega sie o mnie zaczol martwic i zaoferowal sie pomoca jesli takowej potrzebuje ...
Nie lubimy sado maso ... a czemu mielismy takie slady ... bo adrenalina tamowala bol ... O rany ... poprostu latalam po scianach z eufori ...
W wieku okolo 15 lat zrobilysmy sobie impreze bylo nas wtedy jakos kolo 12-14 dziewczyn i po jednym wegrzynie (wino marki wino) na glowe. Imprezka byla przednia ... zakonczyla sie calowaniem kazda z kazda ... z tego co pamietam, nie zrobilo to na mnie jakiegos wiekszego poruszenia ... bynajmniej nie ciagnie mnie do calowania sie z kobieta ... moje zaintersowanie zgaslo.
Co do trujkatow i wielokatow jestem przeciw, bo uwielbiam oddac sie cala ... a tak to mialabym problemy z pogodzeniem jak sie zachowac by ta trzecia badz czwarta ... badz wkoncu ja sama niebylabym poszkodowana mniejszym zainteresowaniem (dziurek jest zawsze wiecej niz patykow ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 1:35 pm Temat postu: |
|
|
A mnie wlaśnie kręcą pluszowe kajdanki, klapsy itd sa granice ze nie zaczynam byc nagle bita piesciami ale lubie czasami takie wyuzdane rzeczy jak klaps w pupe. Ostatnio mam dziwne zabawy juz niekoniecznie w lozku zeby lac sie po twarzy dla zabawy ale lekko bo wiadomo - granice ostateczne są. A co do bycia BI - to sie po prostu czuje, ze czasami ma się ochote na jakas dziewczyne a nie chlopaka. Takie podniecenie i to cos ^^
Dlatego uwazam ze jesli wszyscy sie godza to trojkat to nic zlego. _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 2:26 pm Temat postu: |
|
|
powiem wam ze sprobowalam ostatnio wlasnie skrepowania rak w moim przypadku to byl pasek ale bardzoooo mi sie podobalo, klapsy i te inne mnie nie kreca
nawet zauwazylam ze mam takie cos: jak moj M podejdzie z tylu, zlapie mnie tak za rece z tylu zebym nie mogla sie ruszyc i zaczyna calowac po karku np. to ale mnie to podnieca ze ho ho
a co do trojkatow to ja tez uwazam ze to nic zlego ale osobiscie nie chcialabym widziec jak moj facet zajmuje sie inna wiec odpada... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
romantyk1980
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 7:16 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | oczywiscie ja dodam swoje 3 grosze .
po pierwsze to moj facet mnie tak podnieca ze bez roznicy jaka to bedzie pozycja,ale jak juz mam wymieniac to bedzie własnie na pieska,wcale nie uwazam ze jest wyuzdana, superowo sie czuje wszystko buaha. nastepna..hmmm
kwiat lotosu(moze opisze po krotce bo nie kazdy wiec ocb)-->
"W pozycji tej kobieta leży na plecach w pozycji kwiatu lotosu, czyli z przywiedzionymi do klatki piersiowej nogami i skrzyżowanymi stopami w okolicy wzgórka łonowego."
kolejna moja fawortyka jest Krab
"Mężczyzna leży na plecach ze złączonymi nogami natomiast kobieta siada na jego brzuchu opierając się dłońmi o jego ramina, a stopami o łóżko."
mam mowic dalej? oki wiec next to -->Bambus
"W czasie stosunku partnerka podnosi jedną nogę ponad plecami partnera i opiera ją o jego ramię, natomiast w tym czasie on przyciaga jedno kolano do boku partnerki."
moze troche zwolnimy, i tak..Rozkoszny ciężar
"W pozycji tej kobieta leżąc na brzuchu rozchyla szeroko nogi, podczas gdy mężczyzna leżąc na kobiecie wprowadza członek do pochwy."
teraz moja jedna z lepszych--> Kowadełko
"W pozycji tej kobieta leży na plecach z przywiedzionymi do swojej klatki piersiowej kolanami oraz opartymi na ramionach mężczyzny stopami."
uhuh moze juz dosc bo zaczynam łapac chcice buehehe.Ale na zakonczenie dam Wam jeszcze jedna --> Strzała Amora
"Ona leży na plecach z rozchylonymi nogami i wygina biodra w stronę mężczyzny, który pochylony do przodu, wchodzi w partnerkę, unosząc od dołu jej pośladki."
--------------------
czego bym nie zrobiła? Tak samo jak Ty Pituszka- nigdy trojkat,czworokat,szescian hehe o fuuuu. Nigdy z dziewczyna bleh bleh ,a no i odrzuca mnie sex analny... nie dam rady sie przełamac,chociaz niektorym to sprawia duza przyjemnosc...
mam nadzieje ze przydadza sie moje pozycje . pzdr. 4 @LL |
eeee,to widzę,że tu są same doświadczone kobiety.To gdzie ja do nich? Ja w ogóle nie znam pozycji,a co dopiero mówić o nazwach?Ja wiem,że kobieta musi leżeć na plecach a facet musi się na niej położyć i włożyć swojego dużego i to wszystko,ewentualnie ona klęczy,nachylona jest do przodu,a on wkłada jej od tyłu.Nawet nie wiem jak to się nazywa.Albo on leży na plecach a ona leży na nim ale głowę ma tam gdzie jest jego duży penis i ona mu robi dobrze,a on językiem robi dobrze jej.
Ja to jestem malutki ,niedoświadczony chłopczyk,jak czytam tutaj takie wypowiedzi.No i co taka kobieta by ze mną robiła?Bym się tylko ośmieszył. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:01 pm Temat postu: |
|
|
romantyk1980 napisał: | Ja wiem,że kobieta musi leżeć na plecach a facet musi się na niej położyć i włożyć swojego dużego i to wszystko, |
to jest pozycja klasyczna
romantyk1980 napisał: | ewentualnie ona klęczy,nachylona jest do przodu,a on wkłada jej od tyłu.Nawet nie wiem jak to się nazywa. |
to jest na pieska
romantyk1980 napisał: | Albo on leży na plecach a ona leży na nim ale głowę ma tam gdzie jest jego duży penis i ona mu robi dobrze,a on językiem robi dobrze jej. |
a to jest 69
romantyk1980 napisał: | Ja to jestem malutki ,niedoświadczony chłopczyk,jak czytam tutaj takie wypowiedzi.No i co taka kobieta by ze mną robiła?Bym się tylko ośmieszył. |
no nie przesadzaj.... wiele kobiet lubi walsnie te pozycje co wymieniles... a my znamy wiecej bo urozmaicamy sobie troszke wiec ty tez mozesz wystarczy poczytac nieco |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:29 pm Temat postu: |
|
|
romantyk1980 daj spokoj! to sa tylko nazwy ksiazkowe. mozna przeciez nazywac jak Ci sie podoba! wcale to nie znaczy ze zle, itp. uwierz w siebie! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
romantyk1980
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:40 pm Temat postu: No to mi |
|
|
najbardziej się podoba "69",to najbardziej lubię. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sob Wrz 22, 2007 10:41 pm Temat postu: |
|
|
no i tak trzymaj! nie załamuj sie. widzisz ile osob na forum Cie wspiera?? wystarczy uwierzyc w siebie pozdrofki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|