Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MADZIULKA18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 9:04 pm Temat postu: sprawy łużkowe |
|
|
ja tez się zarzekałam ze loda nie zrobie a jednak się przełamałam . ale powem szczeże że mi się nie podoba tylko chcialam sprawdzic jak to jest w sumie to nie jest nic strasznego . ale to jest tak jak byś swój palec do bużi wsadziła i tyle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Paź 29, 2007 9:58 pm Temat postu: Re: sprawy łużkowe |
|
|
MADZIULKA18 napisał: | nie podoba tylko chcialam sprawdzic jak to jest w sumie to nie jest nic strasznego . ale to jest tak jak byś swój palec do bużi wsadziła i tyle |
no widzisz, a sa dziewczyny ktore to uwielbiaja i jest to dla nich strasznie podniecajace
ja do nich naleze i uwielbiam sprawiac mojemu mezczyznie w ten sposob rozkosz, uwielbiam patrzec na jego reakcje, na to jak go podnieca ten widok i uczucie ah.... az mi sie ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 10:11 am Temat postu: |
|
|
Mam pytania odnośnie seksu analnego.
1. Czy bezpośredniu po uprawianiu seksu analnego można włożyć kutaska do pochwy kobiety bez obaw że przyczepią się jakieś choroby? Rozumiem, że na odwrót jak najbardziej wskazane?
2. Jakich uszkodzeń może spowodować zbyt głęboko wsadzony członek podczas stosunku analnego, czy raczej to niemożliwe? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 12:26 pm Temat postu: |
|
|
a mi osotanio spodovala sie pozycja jesli dobrze pamietam jak sie nazywala: "kwiat lotosu" boska jest |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 3:46 pm Temat postu: |
|
|
on30 napisał: |
1. Czy bezpośredniu po uprawianiu seksu analnego można włożyć kutaska do pochwy kobiety bez obaw że przyczepią się jakieś choroby? |
po pierwsze: prezerwatywa musi być, bo:
a). facet ryzykuje bakteryjne zapalenie prostaty
b). w przypadku od razu przeniesienia się do pochwy, jest zagrożenie infekcji bakteryjnej pochwy przez bakterie kałowe
tak więc lepiej zmienić gumkę przed klasycznym seksem.
on30 napisał: | 2. Jakich uszkodzeń może spowodować zbyt głęboko wsadzony członek podczas stosunku analnego, czy raczej to niemożliwe? |
chyba niemożliwe... ale ekspertką nie jestem _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 3:57 pm Temat postu: |
|
|
on30 napisał: |
Jakich uszkodzeń może spowodować zbyt głęboko wsadzony członek podczas stosunku analnego, czy raczej to niemożliwe? |
yyy a przypadkiem nie uszkodzi zwieracza _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
MADZIULKA18
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 12:15 am Temat postu: |
|
|
Oczywiście ze może uszkodzic jak najbardzie odbyt to nie jest worek gdzie wszystko można wsadzać i to bez zadnej delikatnośc można odbyt jest to jedne duże jelito połączone z żaładkei jego uszkodzenie powoduje krwawienie a w szczególności hemorojdy więc uważac radze
----edited by emilka----
ech.. normalnie kobieto ja Cię kiedyś siekne za pisanie całych postów wielkimi literami ;p opanuj się i staraj się NIE używać caps locka ;) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
on30
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 8:36 am Temat postu: |
|
|
Czyli jak rozumiem po włożeniu kutaska do tyłeczka, nic się tam w środku do niego nie dopasowuje? Czy ważne jest to że kutasek jest bardziej sztywny (tego się chyba nie wybiera) czy lepiej jeśli giętki, długi czy krótki?
P.S. Na pierwszy raz, nie wiem czy słusznie robię i poradzę sam ze sobą planuję zrobić to z partnerką po wytrysku, czyli jak wiadomo przez jakiś tam dłuższy czas kutasek nie będzie sztywny , a i smarowanie będzie chyba dobre, naturalne , czyli sperma. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MADZIULKA18
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 1:10 pm Temat postu: sprawy łużkowe |
|
|
współczuje partnerce bólu bądz tam miły i bądz delikaty i rób to bardzo powoli przy użyciu nawilżacza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 1:13 pm Temat postu: |
|
|
tak jak napisala emilka nie nalezy po sexie analnym kochac sie waginalnie bez prezerwatywy bo grozi to przeniesieniem bakterii z odbytu do pochwy ...
jezeli chodzi o drugie pytanie to krzywdy jako takiej nie zrobisz jak bedzie odpowiednie nawilzenie i bedziesz delikatny... jezeli penetracja bedzie za szybka i za ostra moze dojsc do jakis tam krwawien, odbyt jest rozciagliwy wiec dopasuje sie do wielkosci czlonka ale to dziewczyna musi byc rozluzniona i proponuje dluga gre wstepna no a jezeli chodzi o to czy czlonek ma byc twrady czy tez nie to ja osobiscie wole twardy ale to zalezy od gustow... jak to jest pierwszy sex analny dziewczyny to musisz na parwde byc cierpliwy , delikatny bo to pierwszy raz troche boli, a tymbardziej jak nie bedzie nawilzenia
no i czesty sex analny powoduje "rozluznienie" zwieraczy odbytu .. wiec nie radze sie kochac tak caly czas i bardzo czesto bo moze dojsc do nietrzymania kalu no i moga powstawac hemoroidy... no a w skrajnych przypadkach mozna nawet naderwac zwieracze i wtedy wogole sie nie trzyma stolca... ale to jak bedziesz delikatny i nic na sile to bedzie ok, ja sie kocham tak przynajmniej raz na 2 miesiace i jest wszystko ok powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|