Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ulubiona pozycja

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no u nas to zazwyczaj jest dlugo - takie dwa dlugodystansowce z nas hehe Wink moj Plut to na parwde dlugo potrafi wstrzymywac wytrysk, jezeli mamy ochote to sie poprostu kcohamy ile mamy zcasu Smile nawet zcasem to 1,5 godzinki zlatuje ale sa tez takie szybkie numerki 25 - 30 minut Smile i tak jak dziewczyny mowia to zalezy od wprawy Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
exullt
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lut 11, 2008 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pinezka ja na początku też tak miałam, albo nie dochodziłam wcale albo sporadycznie zdarzył się jakiś raz Rolling Eyes I tak po ok dwóch miesiącach Danek zauważył że coś jest nie tak i wyjaśniłam mu że nie mogę dojść, że musimy chyba innych technik spróbować. I teraz jest bosko, czasem podczas jednego bzykanka potrafię dojść i 7 razy Very Happy
Mnie strasznie stymuluje miłość francuska "przed" po tym jest mi tak strasznie dobrze...mmmmm.. Wink
Może spróbuj, ja polecam Wink
Powrót do góry
olowek_w_dlugopisie

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 9:58 pm    Temat postu: najlepsze pozycje -> coś nowego Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam Very Happy
zakładam ten temat poniewaz chcielisbysmy razem z chlopakiem sobie urozmaicic nasz stosunek ale juz nie mamy pozmyslow , co i jak mozna zrobic.
Juz kamasutre studiowalismy itd .. moze Wy macie jakies pomysly .

przyłączyłam do tematu o różnych pozycjach seksualnych. emilka
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 10:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja lubie lezec na brzuchu, jedna noge podciagnac do gory, druga prosta i on od tylu i tez mu sie podoba, bo gleboka penetracja Very Happy
i uwielbiam jak on siedzi oparty o sciane a ja sobie pozwalam na co mam ochote.
moze i nudne, ale jakie orgazmodajne Very Happy

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 10:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ciekawe Very Happy ale potrzebuje takiego czegos baaaaaaardzo HOT Very Happy
zebym sie zamienila w taka kocice , mogla pokazac mu na co mnie stac Very Happy zeby dac mu wieeeeeeeeelki orgazm i duuuuzo przyjemnosci Very Happy
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 10:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wysokie szpilki, oprzyj sie o sciane i jedziesz. jego doznania razy milion Wink

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 10:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wlasnie to odpada , niestety Sad juz jestem wyzsza od niego ;( chyba teraz tak jest ze faceci sa mniejsi od kobiet ;( no coz....
wiec mzoe cos innego ... xD
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dla mnie mega hot to jest na pieska : facet ma super widok i gleboka penetracje, czego chciec wiecej Very Happy
Powrót do góry
olowek_w_dlugopisie

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 10:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no to mi sie tez podoba ale cos takiego malo spotykanego ?"
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Mar 10, 2009 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a nie za duzo wymagasz? moze popytaj na jakims forum gimnastyki artystycznej? WinkWink
ja tam za bardzo rozciagnieta nie jestem. Very Happy
a tam niscy, ja przy moim chodze w 11cm obcasach i on dalej wyzszy, a ja do niskich nie naleze
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 9 z 10