Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ulubiona pozycja

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 10:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eeee tam Smile ja nie mialam nigdy z tym problemu....
nigdy sie niczego nie powstydzilam, nic nie "wypadlo" ani nic z tych rzeczy... owszem na poczatku jest takie dziwne uczucie ze ci sie chce ale podczas sexu nic sie nie stanie jedynie jak wyciagnie czlonka moze cos niecos 'wypasc" ale od tego jest kibelek zeby wczesniej sie ogarnac Wink hehe
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podzielam Wasza wypowiedz rowniez Wink okropne to by bylo.... dlatego tego nie sproboje Exclamation
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 9:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eeee to ja tylko sama jestem tutaj taka co probowala analny i sie jej spodobal Sad
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj kochana Smile nie smutkaj sie ! jestes odwazna Smile do takich swiat nalezy Razz. gratuluje i zycze milusich doznan- tych na literke A Razz.

Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehe, no dzieki Smile swoja droga dawno ich nie bylo ale to chyba wina braku czasu Confused wogole dawno sexu nie bylo, kurde.... masakra hehe Cool
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pituszka napisał:
eeee to ja tylko sama jestem tutaj taka co probowala analny

nie. ja też próbowałam Wink

pituszka napisał:
i sie jej spodobal Sad

z tym już gorzej. nie mówię, że nigdy więcej, ale nieszczególnie mi się podobało i raczej unikam.
MADZIULKA18

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Paź 11, 2007 8:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja wole wszystke pozycje a co do pozycju na pieska to słyszłam ze ta pozycja jest blisko krzyrza Laughing a nad analem się zastanawiam próbowałam 2 razy i nic ale do 3 razy sztuka w końcu
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Czw Paź 11, 2007 9:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MADZIULKA18 napisał:
a co do pozycju na pieska to słyszłam ze ta pozycja jest blisko krzyrza Laughing

a co to oznacza??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Paź 11, 2007 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heheh ja tez poprosze o wytłumaczenie Razz Cool . jak to blisko krzyza ? Smile na pieska to raczej daleko od krzyza heh. chyba ze to jakas nowosc Wink

Powrót do góry
MADZIULKA18

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 1:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no bo jak ty klęczysz tyłem to on przodem ale do ciebie i Laughing Laughing Laughing wychodzi krzysz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 4 z 10