Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ulubiona pozycja

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 10:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fasolka dalas mi do myslenia ... ja to nie uwazam ze klaps w pupe to jakies sado maso Wink. Po pierwsze jest delikatny po drugie to element zaskoczenia, ktory ze wzgledow na to ze ufam swojemu partnerowi sprawia mi przyjemnosc. Klapsy sie dostawalo od rodzicow ... gdy troszczyli sie i chcieli nas przed czyms uchronic. Ja to jak wale mojemu facetowi focha ( jest mi zle i strasznie), a on do mnie troche brutalnie powie tobie to chyba nalerzy sie pozadne lanie ... badz powie: chyba jestes niedorypana, to odrazu humor mi sie nastawia. Co do zlapania mocniejszego za rece czy cos to tez w podobny sposob traktuje ... czy ja w takim razie lubie sado maso ??

romantyk1980 jesli jestes taki malutki niedoswiadczony chlopczyk to z kad znasz takie pozycje. Jesli bys czytal o nich to pewnie bys znal ich nazwy Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha napisał:
romantyk1980 jesli jestes taki malutki niedoswiadczony chlopczyk to z kad znasz takie pozycje. Jesli bys czytal o nich to pewnie bys znal ich nazwy Smile

Tvisha moj cytat skopiował Razz

Powrót do góry
mikmik

Wysłał podziekowań: 0

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 4:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ehh mi nie było dane tych pozycji spróbować:Dsame standardy;/ aczkolwiek w teorii je znam:DVery Happy i próbowałem wprowadzac w życie aczkolwiek moje dziewczyny nie za bardzo chciały nowych rzeczy próbować;/ w moim wieku cięzko o perwersyjną dziewczyne która miała by poukładane w głowie:D aczkolwiek szukam:D
Powrót do góry
mama Julki
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja maoi kochani ze wzgledu ze lubie zwierzaczki to pozycja na pieska mnie kreci Wink ,69 tez przyjemna sprawa..Co do wiazania to looz czasme jest superowo to tez potrafi zawrocic w glowce,natomiat wspomniane tu klaspy itp absolutnie nie!Mam slaby prog bolu a sex ma byc tylko przyjemnoscia Very Happy Ale oczywiscie sa gusta i gusciki Wink

i jeszcze zdanko do romantyka Wink Nie wazne jak sie dana pozycja nazywa tylko to zeby bylo wiadomo co sie z czym je Wink
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Wrz 26, 2007 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Alee tu doswiadczone dziewczyny sa Very Happy Ja moze zaczne od tego za czym nie przepadam..a wiec: nie przelamie sie do seksu analnego chyba nigdy Exclamation Seks oralny..byl kilka razy ale tez nie przypadl mi do gustu, sama nie wiem czemu. Hm..troszke to dziwne ale nie potrzebuje tej "formy" by seks byl wspaniaaly. A moj partner szanuje moje zdanko Wink natomiast lubie bardzo : pozycje misjonarska, kwiat lotosu i na jeźdźca (czasem nawet jak np jestem oparta o meble czy cos w tym stylu Very Happy ) i hm.. jeszcze lubie jak moj facet podnosi mi noge jedna do gory Smile wtedy najbardziej mnie to podnieca Smile ale kazda kobieta ma inne potrzeby co nie Exclamation Question Laughing
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 27, 2007 9:27 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja jestem otwarta na wszelkie propozycje i lubie gdy cos nowego w padnie do glowy. Moj facet stwierdza ze kreci mnie anal Wink . Natomiast kiedy ma przyjsc co do czego to jestem tak spieta i nie idzie w zaden sposob bym sie rozluznila ... tak wiec to jest chyba jedyna rzecz ktorej nie moge przelamac.

Co do innosci kazdej kobiety sadze ze to nie tylko to wchodzi w role pozycji ... Ja to mam na codzien ze raz lubie delikatnosc innym razem wole podominowac jeszcze innym by on decydowal ... wiec nie tylko kazda z nas jest inna ale kazdy dzien dla mnie jest inny pod tym wzgledem Smile
Powrót do góry
Kasi_A.:)

PostWysłany: Nie Wrz 30, 2007 9:44 pm    Temat postu: ..:) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hey....nie wiem czy w dobrym temacie pisze ...ale moze ktos mi powie czy penis w kazdej pozycji gładko wchodzi do konca??...tzn..w pozycji klasycznej no to oczywiste, ale np na pieska albo tak z boku...to tez wchodzi cały..?? czy ciało stanowi jakis opor?..czy to normalne ze tlyko jego połowa jest w takich pozycjach w srodku?...poprostu moj chłopak troszke ma z tym problem i sie stresuje z teog powodu za czym idzie fakt ze mu wiotczeje co mnie wkurza...prosze odpiszcie..jak mu to pokaze to moze jakos zacznie sie ukłądac...albo i nie..zalezy czy dobrze mysle..SmileSmile pozdrawiam:*
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Paź 03, 2007 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ni w kazdej pozycji penis jest inaczej ulozony i zcasem nie wchodzi caly Smile

a co do postow wyzej to ejzeli chodzi o anal, pierwszy raz bolal ale teraz mnie to strasznie kreci i czerpie z tego duzo przyjemnosci, jezeli chodzi o oral to dla mnie dzien bez lodzika jest dniem straconym Wink moj facet ma chyba ze man za dobrze Smile
jestem otwrata na roznego typu propozycje ale z umiarem oczywiscie Smile
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 7:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Anal ...
Ja to zawsze mam wrazenie ze kupa moze wypasc w kazdym momencie i bede sie wstydzic niesamowicie, albo ze mi ja wepchnie glebiej ... albo ze jego sprzet sie zabrudzi i tez bede sie wstydzic Razz Razz Razz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Paź 09, 2007 10:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hhahah Razz. własnie dlatego nie mam zamiaru probowac analu Razz a fuj...niby mozna przed sexem sie "tego tego"...ale ja i tak nie moge sie przełamac Cool

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 3 z 10