Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 12:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jak minoł meisiąć to objawy moga się już zaczynać
kasia_881

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 5:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobiłam test...wyszedł pozytywny...nie tego chciałam...a jakie mogę mieć objawy...bo jak narazie nic mi nie jest. Aha i mam pytanie...czy to że ruszałam testem podczas robienia go czy ma to wpływ na wynik ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 10, 2008 8:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrob test krwi bhcg- wynik pewny w 100%. ile dni mineło od stosunku ?

Powrót do góry
CzarnuSIA1988

PostWysłany: Sob Lip 12, 2008 9:01 pm    Temat postu: nadzieja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej!!jestem tu nowa.chcialabym abyscie mi powiedzialy pare rzecz.... a wiec wyliczylam sobie tak mniej wiecej kiedy miałam dni plodne i w tym czasie staralam sie z chlopakiem o dzidzie, bylo to od 14 do mniej wiecej 20 czerwca.@ powinnam dostac 3-4 lipca i nie dostalam tylko lecial mi taki dziwny tak jaby brudny sluz(lecial mi zawsze taki dzien, dwa przed okresem)wiec myslalam ze dostane okres a tu ......rybka- nie dostalam tylko przez pare dni mi to "cos" lecialo.zrobilam sobie test i wyszedl mi negatywnie.juz 2 tygodnie jak czekam na okres. zrobilam sie czula na zapachy, mam nudnosci i zmienne chumory.czy to mozliwe ze jestem w ciazy a test mi tego nie wykryl??? Question boli mnie podbrzusze i jest ono twarde.... prosze o odpowiedz Laughing

------edited by emilka------
temat przyłączyłam do tematu pokrewnego
Powrót do góry
szara

PostWysłany: Sob Lip 12, 2008 9:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CzarnuSIA1988 jak wyszedł test negatywnie to chyba nie jestes w ciąży. Ja też się staram o dzidzię, wydaje mi się wciąż że mam dziwne objawy ciążowe a tu pudło. To się nazywa ciąż urojona. Pojawia się @ i dalej nic. Ale oczywiście mogę sie mylić. Oby wszystko było po twojej mysli. Pozdrawiam. Very Happy
Powrót do góry
CzarnuSIA1988

PostWysłany: Sob Lip 12, 2008 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a przy okazji mam podwyzszona twmperature od paru dni (ok.37.3)
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lip 13, 2008 12:17 pm    Temat postu: Re: nadzieja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

CzarnuSIA1988 napisał:
wyliczylam sobie tak mniej wiecej kiedy miałam dni plodne i w tym czasie staralam sie z chlopakiem o dzidzie, bylo to od 14 do mniej wiecej 20 czerwca.@ powinnam dostac 3-4 lipca

bez regularnej obserwacji śluzu i mierzenia temperatury nie jesteś w stanie nawet mniej więcej określić dni płodnych
a z kalendarzyka to wychodzi, że najbardziej płodne, to by były 17-22 czerwca, skoro miesiączke miałaś mieć 3-4 lipca.

w ciąży jak najbardziej możesz być, ale test powinien już być wiarygodny. ja bym powtórzyła test lub zrobił beta hcg
CzarnuSIA1988

PostWysłany: Pią Lip 18, 2008 3:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mijaja natepne dni a ja nadal nie mam @. boje robic sobie test Very Happy . wczoraj robilam sobie badanie krwi do pracy czekam na winiki moze jednak jestem w ciazy Laughing
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Lip 20, 2008 9:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale zwykłe badanie krwi nie powie Ci czy jesteś w ciaży czy nie
Yulinek

PostWysłany: Sro Lip 23, 2008 5:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam was wszystke !
Wpisalam w googlach -objawy ciazy- i jestem Tutaj ! ciesze sie , a to dlatego ze mam nadzieje pomozecie mi rozwiac watpliwosci.
Jestem w ciazy ! Smile zrobilam w poniedzialek i dzisiaj testy ciazawe i sa dwie kreseczki.
poniewaz kilka lat temu juz poronilam, to teraz jak sie udalo mam wciaz obawy czy sie uda.
Sprawiaja one ze wciaz nie potrafie do konca sie cieszyc.
do lekarza zapisana jestem na poniedialek, jeszcze
kilka dni...
Prosze powiedzcie mi
-liczbe tygodni ciazy liczycie od ostatniej miesiaczki ?
-do wczoraj mialam bolesnosc piersi byly obrzmialae i napiete a dzisiaj jakby balonik pekl, wszystko w normie bolesnosc ktora trwala od dwoch tygodni zniknela... Czy to normale ? Jak bylo u Was ?
-czasami krotko bo krotko ale kluje mnie w podbrzuszu , nie wiem co o tym sadzic ?
- wczoraj rano mialam mdlosci, strasznie denerwowaly mnie zapachy, dzisiaj te same zapachy sa mi przyjazne a mdlosci brak. czy to normalne ? Jednego dnia sa nnego ich brak ?
Jestem w polowie 6 tygodnia ciazy liczac od ostatniej miesiaczki.
Nie mam plamien poki co, ale brak objawow, ktore zniknely strasznie mnie niepokoi.Zrobila dzis drugi test i wyszlo ze poki co sa dwie kreseczki...
Odpowiecie ? bede wdzieczna-YULINEK
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 14 z 42