Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 9:02 pm Temat postu: |
|
|
Yulinek skoro sa 2 krechy to tylko pogratulowac. tym bardziej ze nie masz okresu prawda ? z mdłosciami to jest tak ze zalezy od ogranizmu kobiety, jedne mecza sie od 6,8 tyg do 2 trymestru zas inne przez cała ciaze a jeszcze inne tylko pare tyg. wiec mozliwe ze u Ciebie obejdzie sie bez wiekszych mdłosci itp. ale nie wiadomo do konca bo jak pisałas jestes w 6 tyg.ciazy i wszystko sie moze zdarzyc.
plamienia? i bardzo dobrze ze nie masz... a po co masz je mieec? plamienie nie wroza nic dobrego... ja radze sie wybrac jak najszybciej do lekarza i zacznij brac kwas foliowy- chyba ze juz bierzesz.
gratulacje i pozdrofka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yulinek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lip 23, 2008 9:09 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje biore kwas
martwi mnie tylko ze nie mam zadnych doegiwosci
ze ustal bol piersi, tylko lekkie od czasu do czasu "siaganie " w podbrzuszu.
moze troche histeryzuje...
a lekarz ptwierdzi i na pytania odpowie dopiero w poniedzialek ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
małgoś29
|
Wysłany: Sob Sie 02, 2008 9:16 am Temat postu: Wczesne objawy ciąży |
|
|
Witam Was,
Staram się o dzidzię już 6 rok,przeszłam wiele,ostatnio laparotomię ze względu na torbiel na jajniku i PCO. Staraliśmy się ostro z mężem na urlopie o dzidzię. Dzisiaj jest mój 21 dnień cyklu, a ja łudzę się nadzieją znów....ponieważ piesi bolą zazwyczaj jak co miesiąc przed miesiączką,ale doszły do tego fioletowe żyłki na nich,widoczne nawet przez męża,poza tym męczy mnie żołądek od 3-4 dni, kilka razy cofnęła mi się jedynie ślina,no i kłuje jajnik. Test jak narazie negatywny.
Czy któraś z Was miała tak wczesne objawy ze strony układu pokarmowego?
proszę niech ktoś rozwieje moje obawy....
-----edited by emilka----
przyłączyłam temat do tematu pokrewnego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gosiagosia
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 10:33 am Temat postu: |
|
|
prosze o pomoc! czy jest mozliwe ze bolace piersi moga byc objawem ciazy jesli zaplodnienie mialo miejsce zaledwie 2.5 tyg temu? czy byc moze jest jeszcze za wczesnie na tego typu objawy? podkreslam ze na dniach powinnam dostac okres wiec co jest bardziej prawdopodne? dziekuje za pomoc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nnieznajomyy
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 12:35 pm Temat postu: |
|
|
sądzę, że to raczej objawy zbliżającego się okresu, ale niech wypowiedzą się bardziej doświadczeni ode mnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 2:53 pm Temat postu: |
|
|
gosiagosia napisał: | prosze o pomoc! czy jest mozliwe ze bolace piersi moga byc objawem ciazy jesli zaplodnienie mialo miejsce zaledwie 2.5 tyg temu? czy byc moze jest jeszcze za wczesnie na tego typu objawy? podkreslam ze na dniach powinnam dostac okres wiec co jest bardziej prawdopodne? dziekuje za pomoc. |
nie,zdecydowanie za wczesnie zeby po 2tyg piersi zaczeły bolec bol i obrzek pojawia sie ok.5,6 tyg.
wg mnie swiadczy to o zblizajacym sie okresie 2 dni spoznienia to nie powod to paniki jesli nie doszlo do wytrysku w srodku podczas dni płodnych to okres napewno sie pojawi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
E4
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 8:52 pm Temat postu: |
|
|
Hej mam pytanko. Podejrzewam, że jestem w ciąży, ale to jeszcze nic pewnego. Dwa dni temu zrobiłam badanie bHCG mój wynik to 6,6 dzisiaj zrobiłam test ciążowy i wyszła ta druga kreseczka, no ale bardzo bladziutka, dodam jeszcze, że @ śpuznia mi się 2 dni, więc sama nie wiem co o tym myśleć????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 10:20 pm Temat postu: |
|
|
że to wczesna ciąza _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
E4
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2008 11:19 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki emilka!!! Zrobię jeszcze jeden tak dla pewności, bo trudno mi w to uwierzyć! Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
foremka
|
Wysłany: Sob Sie 16, 2008 10:05 am Temat postu: |
|
|
a ja sie wlansie zastanaiwam .Kochalam sie z chlopakiem tydzien temu i wydaje mi sie ze to byly dni plodne . teraz czekam n a@ i nic!!!wczoraj pilam winko i jakos dzis sie kiepsko czuje , nie wydaje mi sie zeby bylo cokolwiek zeby bylo trzeba robic test ale jakos mi zle na zaladku, co robic? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|