Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Lip 23, 2008 9:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Yulinek skoro sa 2 krechy to tylko pogratulowac. tym bardziej ze nie masz okresu prawda Smile ? Wink z mdłosciami to jest tak ze zalezy od ogranizmu kobiety, jedne mecza sie od 6,8 tyg do 2 trymestru zas inne przez cała ciaze a jeszcze inne tylko pare tyg. wiec mozliwe ze u Ciebie obejdzie sie bez wiekszych mdłosci itp. ale nie wiadomo do konca bo jak pisałas jestes w 6 tyg.ciazy i wszystko sie moze zdarzyc.
plamienia? i bardzo dobrze ze nie masz... Neutral a po co masz je mieec? plamienie nie wroza nic dobrego... ja radze sie wybrac jak najszybciej do lekarza i zacznij brac kwas foliowy- chyba ze juz bierzesz. Smile
gratulacje i pozdrofka Laughing Laughing

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yulinek

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lip 23, 2008 9:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje biore kwas Smile
martwi mnie tylko ze nie mam zadnych doegiwosci Smile
ze ustal bol piersi, tylko lekkie od czasu do czasu "siaganie " w podbrzuszu.
moze troche histeryzuje...
a lekarz ptwierdzi i na pytania odpowie dopiero w poniedzialek ...
Powrót do góry
małgoś29

PostWysłany: Sob Sie 02, 2008 9:16 am    Temat postu: Wczesne objawy ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Was,

Staram się o dzidzię już 6 rok,przeszłam wiele,ostatnio laparotomię ze względu na torbiel na jajniku i PCO. Staraliśmy się ostro z mężem na urlopie o dzidzię. Dzisiaj jest mój 21 dnień cyklu, a ja łudzę się nadzieją znów....ponieważ piesi bolą zazwyczaj jak co miesiąc przed miesiączką,ale doszły do tego fioletowe żyłki na nich,widoczne nawet przez męża,poza tym męczy mnie żołądek od 3-4 dni, kilka razy cofnęła mi się jedynie ślina,no i kłuje jajnik. Test jak narazie negatywny.
Czy któraś z Was miała tak wczesne objawy ze strony układu pokarmowego?
proszę niech ktoś rozwieje moje obawy....

-----edited by emilka----
przyłączyłam temat do tematu pokrewnego
Powrót do góry
gosiagosia

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 10:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze o pomoc! czy jest mozliwe ze bolace piersi moga byc objawem ciazy jesli zaplodnienie mialo miejsce zaledwie 2.5 tyg temu? czy byc moze jest jeszcze za wczesnie na tego typu objawy? podkreslam ze na dniach powinnam dostac okres wiec co jest bardziej prawdopodne? dziekuje za pomoc.
Powrót do góry
nnieznajomyy

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 12:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sądzę, że to raczej objawy zbliżającego się okresu, ale niech wypowiedzą się bardziej doświadczeni ode mnie Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 2:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gosiagosia napisał:
prosze o pomoc! czy jest mozliwe ze bolace piersi moga byc objawem ciazy jesli zaplodnienie mialo miejsce zaledwie 2.5 tyg temu? czy byc moze jest jeszcze za wczesnie na tego typu objawy? podkreslam ze na dniach powinnam dostac okres wiec co jest bardziej prawdopodne? dziekuje za pomoc.

nie,zdecydowanie za wczesnie zeby po 2tyg piersi zaczeły bolec Smile bol i obrzek pojawia sie ok.5,6 tyg. Wink
wg mnie swiadczy to o zblizajacym sie okresie Wink 2 dni spoznienia to nie powod to paniki Smile jesli nie doszlo do wytrysku w srodku podczas dni płodnych to okres napewno sie pojawi Smile Laughing

Powrót do góry
E4

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 8:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej mam pytanko. Podejrzewam, że jestem w ciąży, ale to jeszcze nic pewnego. Dwa dni temu zrobiłam badanie bHCG mój wynik to 6,6 dzisiaj zrobiłam test ciążowy i wyszła ta druga kreseczka, no ale bardzo bladziutka, dodam jeszcze, że @ śpuznia mi się 2 dni, więc sama nie wiem co o tym myśleć?????
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

że to wczesna ciąza
E4

PostWysłany: Pią Sie 15, 2008 11:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki emilka!!! Zrobię jeszcze jeden tak dla pewności, bo trudno mi w to uwierzyć! Pozdrawiam
Powrót do góry
foremka

PostWysłany: Sob Sie 16, 2008 10:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja sie wlansie zastanaiwam .Kochalam sie z chlopakiem tydzien temu i wydaje mi sie ze to byly dni plodne . teraz czekam n a@ i nic!!!wczoraj pilam winko i jakos dzis sie kiepsko czuje , nie wydaje mi sie zeby bylo cokolwiek zeby bylo trzeba robic test ale jakos mi zle na zaladku, co robic?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 15 z 42