Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewix

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lis 13, 2007 11:48 am    Temat postu: zmiany... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
mam pytanie...czy gdyby doszło do zapłodnienia w pierwszych dniach dzni płodnych to śłuż występujący w tym czasie zmienił by się jakoś od razu?

-----edited by emilka----
temat przyłączyłam do tematu pokrewnego. pozdrawiam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kbnkjtd

PostWysłany: Czw Gru 13, 2007 1:16 pm    Temat postu: ból piersi obiawem ciąży?? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich. Mam pytanie dla mnie bardzo ważne. Czy Ból piersi występujący w spodziewanyn terminie miesiączki czyli tak 2 tyg po zapłodnieniu(jeśli nastąpiło) moży by obiawem ciąży?? wszedzie piszą ze ból piersi jako objaw ciąży wystepuje po 6-8 tyg od zapłodnienia. Czy może to by obiaw ciąży kiedy okres spóźnia sie kilka dni a oprócz tego występują zmienne nastroje.

napiszcie co o tym sądzicie to dla mnie ważne

----edited by emilka----
jeżeli chcesz coś dodać, to staraj sie używać opcji "zmień"
temat przyłączyłam do tematu pokrewnego. pozdrawiam!
Powrót do góry
Justynka!!

PostWysłany: Czw Gru 13, 2007 5:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kbnkjtd Hej, bolące piersi są nie tylko oznaką ciąży ale również zbliżającej się miesiączki tak więc jedynie przez bolące piersi nie można stwierdzić ciąży. Także zmienne nastroje nie oznaczają ciązy ale również mogą świadczyć o zbliżającym się okresie.
A okres Ci się spóźnia? jeśli tak to zrób test ciążowy i będziesz wiedziała na czym stoisz Smile.
Powrót do góry
kbnkjtd

PostWysłany: Sob Gru 15, 2007 8:54 pm    Temat postu: racja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jednak okres nadszedł. dzieki
Powrót do góry
EveluSS

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 1:22 am    Temat postu: obiawa ciazy prosze szybko odpowiec Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc dziewczyny mam pytanie czy obiawy ciazy moga byc po kilku dniach kochałam sie z chłopakiem i........
rano jak wstałam bolał mnie brzuch myslałam ze przejdzie ale nie przechodzi do dzis
prosze odpowiecie mi na to plis Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do pokrewnego
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sty 08, 2008 9:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

eveluss jasne ze to nie niemozliwe.. to napewno nie jest objaw ciazy 1 dzien po stosunku Exclamation brzuch pewnie boli z innego powodu, pozdrawiam
Powrót do góry
agusia88

PostWysłany: Sro Sty 09, 2008 2:04 pm    Temat postu: No to chyba bedzię dzidzia :) (?) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam was kochaniutkie!!
Mam na imie Agnieszka i mam 20lat. Jestem w związku z uroczym i kochającym mężczyzną, oczywiście współżyjemy ze sobą..
Mój problem, no może nie problem, ale pewna sprawa, a raczej dziwne dolegliwości miewam od jakiegoś czasu..
Otóż, drogie Panie - zauważyłam u siebie, większy i to znacznie większy apetyt niż dotychczas, co chwila pędze do lodówki w poszukiwaniu czegoś to nowego do wszamania Smile, czuje straszny niedosyt i trudno jest mi go zaspokoić.. Prócz tego czuje straszliwą senność, nie pracuje ani juz nie uczę się, mam duzo wolnego czasu, na to by wysypiać się a mimo to wstaje i czuje zmęczenie (dodam że ogólnie kłade sie spać 23-24 wstaje 9-10) .. (?)
Dodam, co jest bardzo dziwne, że od trzech dni mierze sobie temperaturke i co chwile 37,0 - 37,2 a dodam, że na dniach w sumie powinnam dostać okres, powinnam, bo szczerze mówiąc teraz to nie jestem pewna ponieważ współżyłam calutki miesiąc bez zadnego zapezpieczenia, oczywiscie dodam, że mój partner nie kończy w środku, ale każda szanująca sie kobietka wie, że plemniki mogą byc takze w śluzie.. Choc myślałam sobie, że powodem tej temperatury może być to, że miewam problemy od jakiegos czasu z grzybica pochwy.. Może ta grzybica powoduje wzrost temperatury ciała? A może to, że mam astme i nawrót zapalenia oskrzeli co powoduje tą temperaturke albo poprostu MAłA FASOLKA W MOIM BRZUSZKU SmileSmileSmile:p
Na dobrą sprawe pobolewa mnie w podbrzuszu, na zmiane z prawym lub lewym jajniczkiem, nadzieja matką głupich, tłumacze to tym , że to zwykły zbieg okoliczności, a bolący brzuszek to objaw nadchodzącej miesiączki.. Może się myle, a może to prawda.. że może byc to ciązą.
Samo to słowo nie wywołuje, we mnie strachu, bo wspolnie z partnerem stwierdzilismy, że jakby było maleństwo to by było cudownie Smile
Nie mniej jednak chciałam przedstawić swój dylemat na tym forum..
Jesli jakas z Pań ma podobny problem lub chce służyc mi rada prosze piszcie, chętnie przeczytam SmileSmile
Pozdrawiam was kobitki ;***
Agnieszka.

-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do tematu o wczesnych objawach ciąży
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sro Sty 09, 2008 4:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

agusia88 ja na twoim miejscu zrobilabym test ciazowy a wtedy wszystko sie wyjasni:)
te objawy moga ale nie musza swiadczyc o ciazy Smile
powodzenia!
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Sty 09, 2008 8:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dokładnie test bedzie chyba najlepszy... Jesli bedziesz w ciąży to poprostu dowiesz się o tym co jest i tak nieuniknione. Wiadomo im szybciej zaczniesz o siebie dbac tym lepiej i dla ciebie i dla dzidzi. Powodzenia Very Happy
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Sty 09, 2008 8:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z dzieuwszkami Smile zrob tescik i bedzie wiadomo o co kaman, pozdrawiam i 3 mam kciuuki za fasolke Exclamation
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 5 z 42