Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mjk89
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 6:44 pm Temat postu: |
|
|
dzisiaj robilam test wynik wyszedl pozytywny
jupiiii |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 9:42 pm Temat postu: |
|
|
cześć ja dostałam @ ale zamiast niej są jakby upławy zabarwione na brązowo czy to może być ciąża (mam nadzieje że wkońcu tak) błagam odpiszcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Mar 20, 2009 10:57 pm Temat postu: |
|
|
moga byc plamienia a w ciazy sa niebezpieczne gdyz moga grozic poronieniem. wybierz sie do gina, albo zrob test krwi bhcg _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
armanda
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 9:45 am Temat postu: |
|
|
Witam.
Może moje pytanie jest głupie, ale nie znalazłam nigdzie odpowiedzi . Otóż, w listopadzie (jakiś ok. tydzień przed miesiączką) dotykaliśmy się chłopakiem. Byliśmy w ubraniach i dotykaliśmy się przez bieliznę. Nie pamiętam, czy miał wytrysk (najpierw ja dotykałam go, a potem on mnie). W listopadzie, grudniu, styczniu oraz lutym miałam miesiączkę, a teraz mi się spóźnia. Tzn. nie zanotowałam kiedy dokładnie miałam w lutym, więc albo mi się spóźnia ponad tydzień, albo z 2-4 dni. Wydaje mi się, że przytyłam przez ten czas (ale może to być też efekt jedzenia słodyczy ) i że brodawki mi się powiększyły - przynajmniej tak mi się wydaje. Jakieś ok. 2 tygodnie temu miałam taką przezroczystą wydzielinę - nie wiem jak to się dokładnie nazywa, ale zawsze po 2 tygodniach od tej wydzieliny miałam miesiączkę. Czy mogę być w ciąży? Dodam, że od tamtego czasu w listopadzie nie miałam żadnego kontaktu seksualnego.
Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 10:13 am Temat postu: |
|
|
jeśli nie był to stosunek z wytryskiem w Tobie i nasienie nie miało jak znaleźć się u Ciebie w pochwie to nie jesteś w ciąży możesz mieć chwilowe zaburzenia cyklu ale to moim zdaniem nic takiego, pozdrawiam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
armanda
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 10:19 am Temat postu: |
|
|
Nie, nie był. Do stosunku wtedy w ogóle nie doszło. Szczerze mówiąc u mnie to jeszcze do żadnego stosunku nie doszło . Ale martwię się, bo słyszałam, że miesiączka może być nawet do 3-4 miesiąca ciąży . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 10:31 am Temat postu: |
|
|
w taki sposób nie zachodzi się w ciąże, gdyby tak łatwo było zajść w ciąże to wszystkie nastolatki chodziłyby z brzuchami, nasienie musi się znaleźć w pochwie żeby mogło dojść do zapłodnienia, od dotykania się nikt jeszcze w ciążę nie zaszedł także spokojnie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 10:43 am Temat postu: |
|
|
amanda: nie miesiaczka ale plamienie. poza tym od listopada to bys juz miala widoczny brzuszek...a ta wydzielina, to sluz, i skoro mowisz ze po 2 tygodniach mialas miesiaczke, to byl to pewnie sluz owulacyjny.
wszystko jest ok. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
armanda
|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 11:07 am Temat postu: |
|
|
Eyesonfire, zawsze po takim śluzie po ok 2 tygodniach od wystąpienia śluzu miałam miesiączkę. A teraz jej nie mam . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sara18
|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 11:20 am Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich:)Jestem tutaj nowa.Mam pytanie otóż ostatnia miesiaczke mialam 14.03.2009 potem kochalam sie z moim chłopakiem 28.03.Miesiaczki nie mam do tej pory.Strasznie boli mnie brzuch.Mam częste mdłosci ktore czasem koncza sie wymiotami.Piersi bolą i swędzą w okolicy sutka.oraz mam dziwną wydzieline z pochwy (co nigdy mi sie nie zdażało) czy mogę byc w ciązy?dodam ze 12.03.2009 odstawilam tabletki antykoncepcyjne.Bardzo prosze o odpowiedz.Z góry dziękuje i pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|