Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Wczesne objawy ciazy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Kwi 28, 2009 10:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chodziło mi o tygodnie...Sorki Wink
magdulka...:)

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 04, 2009 7:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kiedy dokladnie sa dni płodne?????czy moglam zajsc w ciaze pod koniec okresu? okolo 13 zaczal sie a 18 doszlo do stosunku...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Maj 04, 2009 7:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli wytrysk był w srodku i mialas owulacje to tak.
ilodniowe masz cykle?

Powrót do góry

PostWysłany: Pon Maj 04, 2009 7:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

u mnie to wlasnie bywa roznie...29...hmmm ciezko powiedziec bo nigdy nie liczylam;/
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Maj 04, 2009 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wg mnie to były jescze bezpieczne dni Smile
a okres jeszcze był? czy juz sie skonczył?

Powrót do góry
Mmmadzia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 10:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Chciałam zaptytac jaki kolor mają sutki i jak ona reaguja na zapłodnienie??
Powrót do góry
Twety

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 2:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam nazywam sie Sylwia:P Chcialabym sie o cos zapytac a nie moge znajsc strony na ten temat... Wiec 14 marca mialam ostatni raz okres to jest pierwszy dzin miesiaczki. 18.04 odebralam wynik hcg i wyszedl mi 1710 i potem 22.04 zrobilam raz jeszcze i wyszedl mi 3765 a progesteron 11,1.... 27 kwietnia dostalam dziwnych plamien byly brazowe ale nie mialy jakiegos dziwnego zapachu poszlam wiec do lekarza lecz on tylko spojrzal na wydzieline z pochwy i powiedzial ze to normalne ze fasolka sie zagniezdza... nie zlecil dodatkowych badan... i tak sie utrzymywaly do wczoraj gdyz wczoraj dostalam innych plamien byly one zabarwione krwia lepkie i gluciaste ale nie mialy brzydkiego zapachu... chcialam dodac ze pracowalam przez ostatnie dni... dosyc moze nie ciezko bo znajduje sie za granica nio i moja praca jest sprzatanie... wiec jesli by ktos mogl powiedziec mi wynik hcg 3765 to ktory tydzien, dzien i w ktorym tygodniu moge byc obecnie w ciazy... i co moga oznaczac te uplawy?? acha od samego poczatku ciazy mam dziwne klucie w jednym jajniku niezbyt bolesne... Czekam na odpowiedz
Powrót do góry

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 3:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres to mialam okolo 1 kropelka na godzine...ale wyczytalam tez na innych forach ze w miesiaczce mozna tez zajsc w ciaze....
Powrót do góry
Twety

Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 3:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no mozna zajsc w ciaze pod warunkiem ze twoja komorka jajowa przezyla do okresu czyli jest to tak okolo 12-14 dni bo mniej wiecej owulacja jest w srodku menstruacji... jezeli przezyla i jezeli plemniki przezyly w pochwie jest mozliwosc ale ja raczej bym sie nie przejmowala bo musielibyscie byc obydwoje bardzo plodnimi ludzmi...
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Wto Maj 05, 2009 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

twety, ja bym zmieniła lekarza jak najszybciej.
jesli mialas takie uplawy to juz powinen byc sygnal alarmowy, jesli dodatkowo teraz sa zabarwione krwia moze to oznaczac poronienie albo zagrozenie ciazy.
zmieniaj lekarza, lec do innego i oszczedzaj sie.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 33 z 42