Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Twety
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 3:30 pm Temat postu: |
|
|
eyesonfire wlasnie o to chodzi ze nie za bardzo mam pole do popisu z lekarzami... jestem za granica nie znam za bardzo jezyka i tylko gadam po angielsku... co jest duza bariera... poza tym musze pracowac bo zaczyna prace na legalu i musze przepracowac 1 miesiac zeby miec jakiekolwiek ubezpieczenie... ale sie wycwanie i bede pracowac tylko 4 h tygodniowo a tatus niech pracuje... pojde do lekarza prywatnego.... A MOZE KTOS WIE DOKLADNIE W KTORYM JESTEM TYGODNIU?? BO JA JUZ SAMA NIE WIEM ODBIERAJAC PIERWSZY WYNIK HCG BABA POWIEDZIALA ZE TO MIEDZY 1 A 2 TYGODNIEM Z WYNIKIEM 1710 A NIEKTORZY PISZA ZE 1774 TO JUZ 5 TYDZIEN |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 4:44 pm Temat postu: |
|
|
bo to zalezy od laboratorium, kazde laboratorium ma swoje normy, wiec najlepiej jakbys zapytala kogos wlasnie z tego laboratorium.
ewentualnie przyblkizone normy znajduja sie w innym temacie w tym dziale, tam szukaj wskazowki.
ja bym nie lekcewazyla tych krwawien, to moze byc poronienie, nie ma na co czekac kobieto. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
aniiitka22
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 8:36 pm Temat postu: cieza |
|
|
hej mam taki problem...trzy dni przed miesiaczka wspołżylam z chlopakiem...dostałam normalnie okresu..ale od tamtej pory czasamu jest mi nie dobrze lub kreci mi sie w głowie..oststnio caly czas bym tylko spała..pir\ersi mnie nie bola...czy moge byc w ciazy...prosze o szybka odp
Dodano po 7 minutach:
hej mam problem...trzy dni przed miesiaczka wspolzylam z chlopakiem troche sie dostało plemniczków we mnie:( okres normalnie dostalam...ale od tamtej pory co jakis czas mam zawroty głowy...czasami chce mi sie wymiotowac ale nie robie tego czuje strasznie najedzona...i sennna jestem tylko bym spala...piersi mnie nie bola...i milam goraczke ale to dlatego ze bylam chora:P prosze powiedzcie mi czy moge byc w ciazy???!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 8:50 pm Temat postu: |
|
|
Zależy jak długie masz cykle. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
asia08052006
|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 10:14 am Temat postu: |
|
|
juz 4 dzien spoznia mi sie okres. od tamtego zdarzenia [stosunek przerywany ] minelo 15 dni. czy mozliwe sa juz objawy ze moge byc w ciazy - jest mi czasami niedobrze, dzis rano mialam zawroty glowy. czy mozliwe sa takie objawy po 2 tyg. ? dodam, ze piersi bola mnie normalnie jak przed okresem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ewiczka4
|
Wysłany: Sob Maj 09, 2009 11:37 am Temat postu: |
|
|
Cześć Asiu ja na twoim miejscu zrobiłabym sobie test ciążowy bo całkiem możliwe że jesteś w ciąży.A czy miałaś w tedy dni płodne,gdy się kochaliście?Gdybyś nie wiedziała to dni płodne zaczynają się mniej więcej od 11go do 16go dnia cyklu.A jeżeli chodzi o objawy to jest możliwe że po dwóch tygodniach od współżycia mogą wystąpić zawroty głowy lub wymioty.Nie martw się będzie okey. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monia82
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 4:22 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie. Mam pytanko czy do wczesnych objawów ciąży zalicza się lekkie pobolewanie jajników i lekko wydęty brzuch?? Do tego dość częste oddawanie moczu i metaliczny posmak w ustach. Cały czas kocham się z chłopakiem bez zabezpieczenia(świadomie). Czy ktoś jest wstanie mi odpowiedzieć? Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
genka85
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 7:34 pm Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie.Czy objawy ciazy mozna dziedziczyc po matce?Tzn. ona nie miala praktycznie zadnych objawow i okres do 3 miesiaca ciazy.pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Maj 11, 2009 9:45 pm Temat postu: |
|
|
niekoniecznie. to nie jest uwarunkowane genetycznie.
wszystko zalezy od Twojego organizmu.
wcale nie znaczy ze Ty tez nie bedziesz miala zadnych objawow na to nei ma reguły _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
dziubek2
|
Wysłany: Czw Maj 14, 2009 9:41 am Temat postu: brak okresu |
|
|
witam.mam problem,od prawie 2m-cy niemam okresu ostatni był 17 marca.z mezem stosujemy stosunek przerywany.mamy dwoje dzieci ale z kazdym inaczej przechodziłam ciąze.przy ostatniej nie miałam żadnych objawów a jak poszłam go ginekolog okazało się ze to 6 tydz.miewam nie regularne cykle ale juz takiej przarwy dawno nie miałam.czy to moze być ciąza?niechce narazie niepotrzebnie stresowac meza.teraz od jakiegos czasu pobolewa mnie brzuch dołem a czasami nawet tak mocniej aokresu jak nie było tak niema.temperatura 36.7-37.prosze o rade.z góry dziekuje!zapomniałam dodać od jakiegoś czasu mam wiecej sluzu i jest przezroczysto-biały,chwilami wydaje sie ze leci jak okres. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|