Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Iza27

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 8:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kinga 31 jeszcze nie miałam okazji, ale gratuluję z całego serca zdrowego dzieciątka!Smile Bardzo się cieszę, że jesteś już po i wszystko jest w jak najlepszym porządku!!!

Zarówno APL1984 jak i Izal współczuję Wam kobitki z całego serca Sad Niestety nic nie poradzimy na taki okrutny los, ale miejmy tylko nadzieję, że nasze Dzieciaczki odnajdą się w niebie i będą razem skakać po chmurkach Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
olaM

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 9:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba masz racje Izo27. Moze tamten "swiat" jest lepszy od tego naszego. Moze nasze dzieci prowadza tam beztroskie zycie, sa zdrowe i maja wszystko to czego nie moglyby miec tutaj...Oby tak bylo bo przeciez kazdy zasluguje na odrobine szczescia.
Dziewczyny musicie sie trzymac,napewno dacie rade, bo my babeczki jestesmy silne i przetrwamy wszystko.
Powrót do góry
panda_24

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Kwi 21, 2011 11:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

APL1984 i Izol

Przykro mi bardzo:(
Ale jak piszą dziewczyny są już w lepszym świecie,a jak wszyscy mówią takie maleństwa idą prosto do Nieba.

Jedno wiem - dobrze jest mieć swojego Anioła Stróża!
trzymajcie się kochane!

P.S. Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych chciałabym życzyć Wam,aby Zmartwychwstały Chrystus ukoił Wasz ból i dał siły i wierę w lepsze jutro!

Pozdrawiamy Ilona i Martynka 10m-cy Smile
natalkasocha1986

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Kwi 22, 2011 1:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny bardzo mi przykro z powodu waszych strat...mogę tylko napisać że wiem jak to boli i wiem że dacie radę.
Poza tym chciałam wam życzyć przede wszystkim zdrowych, spokojnych Świąt Wielkiejnocy!!
Powrót do góry
A-Julia

Wysłał podziekowań: 10
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pią Kwi 22, 2011 4:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

APLI984 i Izal bardzo mi przykro z powodu Waszych aniołków Wszyscy wierzymy w to że jest im tam lepiej niż tu na ziemi z nami Że ich nic nie boli że są szczęśliwe Tylko tak da się jakoś żyć bo inaczej nie wiem co by z nami było Życzę Wam dużo sił zwłaszcza na nadchodzące święta bo lekko Wam nie będzie

Chciałabym Wszystkim złożyć serdeczne życzenia świąteczne

Z okazji świąt Wielkanocnych, życzę wszystkiego tego, co od Boga pochodzi. Oby skrzydła wiary przykryły kamienie zwątpienia, i uniosły serca ponad przemijanie.
Powrót do góry
Iza-Kinga

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Kwi 22, 2011 6:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

APL1984 i Izol - bardzo mi przykro z powodu Waszej straty - nie będę się powtarzać - ale Aniołki trafiły tam gdzie jest ich miejsce - czyli w niebiosach - i będą nad Wami i Waszymi rodzinami czuwać...

Emilka1988 - trzymam mocno kciuki za szybki, łatwy i bez komplikacji poród - dawaj nam znać na bieżąco Smile

Kinga 31 - gratuluję z całego serca zdrowej dziedzi Smile))

A teraz kilka słow o mnie - jestem obecnie w 22,5 tygodniu i mialam usg genetyczne połówkowe - WSZYSTKO JEST DOBRZE - WSZYSTKIE ORGANY PRAWIDŁOWO ROZWINIĘTE - I BĘDZIE SYNEK Smile TERMIN 25.08.
Dopiero teraz zaczynam sie cieszyć tak naprawde - wierze w to że bedzie dobrze nie tylko u mnie ale i u Was też !!!

Z okazji Świąt życzę Wam wszystkiego co najlepsze na te Święta - przede wszystkim wiary i nadziei - bo to nas trzyma.

Buziaki i do usłyszenia.
Powrót do góry
marta_k

PostWysłany: Czw Kwi 28, 2011 12:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Izol
bardzo mi przykro,ale mały Adaś ma teraz swoje łóżeczko i jest mu dobrze...biega i skacze po chmurkach razem z naszymi dziećmi:)
APL1984
Julia tez jest szczęsliwa i zawsze bedzie z Wami. Bedzie nad Wami czuwać i chronić Was od złego.
Wiem,ze to boli, bo kazda z nas czuje to samo...czas leczy rany i po jakims czasie zupełnie inaczej sie do tego podchodzi (chociaz pustka w sercu zostaje)
Iza-Kinga
Gratuluje i trzymam mocno kciuki za Was:) juz teraz wszystko bedzie dobrze:)

Mam do Was dziewczyny pytanie. Czy przed kolejna ciążą powtarzałyście badania typu: rozyczka, toksoplazmoza, cytomegalia, wymazy?
Powrót do góry
kinga31

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Kwi 28, 2011 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marta_k, ja nie robilam. Ale mysle, ze jesli masz jakies obawy lub poczujesz sie pewniej to je powtorz.

Powrót do góry
Iza-Kinga

PostWysłany: Czw Kwi 28, 2011 9:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

marta_k - ja robiłam przed ta ciążą - toksoplazmowa, różyczka, chlamedia, cytomegalia.
Nie zaszkodzi, a zawsze masz pewnosc ze przed staraniem sie o dzidzie jestes w pełni zdrowa.

Pozdrawiam
Izka
Powrót do góry
justin

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Maj 03, 2011 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oddaję w twe ręce dziecko me Na krótki czas, chwilę, tak Bóg do mnie rzekł. Kochaj go tak długo, jak będzie żyć, I płacz nad nim, kiedy zabierze go śmierć.
Zostanie przy tobie przez kilka tygodni, A może przez lata, trzydzieści lub trzy, Lecz zanim zawezwę go tutaj z powrotem, Ja proszę cię bardzo, opiekuj się nim.
Rozjaśni twe życie radością i wdziękiem, I nawet, gdy wkrótce od ciebie odejdzie, zostawi ci piękne wspomnienia o sobie, Złagodzą twój smutek i ulżą w żałobie.
Nie mogę obiecać, że z tobą zostanie, Bo wszyscy opuszczą na ziemi mieszkanie. Posyłam go do was na okres nauki Dla wiedzy, po którą powinien wyruszyć.
Zostawiam swe dziecko w twych rękach na ziemi, By żyło tam wespół z wami wszystkimi. A wraz z nim posyłam wam również nauki
Dla tych dusz, do których ten chłopczyk przemówi.
Na świecie szerokim długo szukałem Ludzi uczciwych, o sercach prawych,
I wreszcie znalazłem wśród życia wielu dróg, Wybrałem ciebie, rzekł do mnie Bóg.
Czy będziesz go kochać miłością dość silną? Czy uznasz, że poszła na marne twa praca? I kiedy pojawię się by go odzyskać,
Nie nazwiesz mnie winnym, Gdy uznam, że czas do mnie wracać?
Cieszy mnie to, kiedy mówisz: O, Panie, Niech Twoja, nie moja, wola się stanie. To dziecko sprawiło nam tyle radości, Że warte jest starań, wyrzekam się roszczeń.
Będziemy je chronić z największą czułością I póki możemy, darzymy miłością. Za szczęście, którego z nim zaznajemy, Jesteśmy Ci wdzięczni. Dziękujemy.
Wezwałeś go, Panie, do siebie za wcześnie. Nie byliśmy rozstać się gotowi jeszcze. Wybacz nam, proszę, nasz smutek i żal
I pomóż zrozumieć Twój boski plan.

Myślę , że autorka(której nie znam) się nie pogniewa a Nam wszystkim pomoże ten piękny wiersz. Pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 14 z 41