Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Zespół Edwardsa, part. 3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kinga31

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Czw Kwi 14, 2011 11:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No, dziewczyny, teraz czekam na wasze dobre wieści.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
A-Julia

Wysłał podziekowań: 10
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Kwi 16, 2011 11:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anna27 dziękuję za informacje bo wiesz człowiek już sam nie wie co robić żeby wszystko było ok Niby ja źle się czuję ale to nie istotne oby z dzidzią było ok Kazali mi leżeć więc to robię bo miałam iść do szpital ale jakoś trochę się uspokoiło więc może jak będę leżała to będzie dobrze jak będziesz po usg to napisz co Ci wyszło Na pewno będzie dobrze Ja jeszcze się zastanowię jakie usg zrobić bo jeszcze mam troszkę czasu A jak Ty się czujesz ? Napisz co u Ciebie Pozdrawiam
Powrót do góry
anna27

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Kwi 16, 2011 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A-Julia Wtam ja teraz czuje sie dobrze , mam skurcze ale lekarz powiedzial ze to normalne , sprawdzil szyjke i powiedzial ze jest zamknieta wiec nie ma sie czym przejmowac , ale do do konca 3 miesiaca czulam sie strasznie bo wymiotowalam okropnie , ale pozatym jakis wiekszych problemow niemam jak narazie wszystkie badania wychodza dobrze , robilam ok 18 tyg. badania genetyczne z krwi i rowniez wyszlo wszystko dobrze az sie zaczynam sama zastanawiac czy ta ciaza nie przebiega za idealnie Very Happy ale miejmy nadzieje ze faktycznie tak jest i dzidzia bedzie zdrowa . Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki za Ciebie i Dzidzie !!!
Powrót do góry
panda_24

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Pon Kwi 18, 2011 11:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anna27
a bierzesz magnez?
Ja łykałam do 37tc 3x dziennie po 1 tabl i skurcze najpierw złagodniały a potem całkowicie ustąpiły!
i w 37tc lekarz kazał mi odstawić,bo stwierdził,ze od teraz dobrzeby było gdyby jakieś sie powoli zaczęły pojawiać.
A na początku dokuczały mi strasznie z powodu rozciągającej się macicy.

Pozdrawiam Ilona i Martynka 10m-cy Smile
AnnaN

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 12:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Was wszystkie!!! Dawno mnie tu nie było, przeczytałam zaległości i wszystko wraca. Moja Weronisia co prawda wg. badań nie miałą trisomii 18, tylko zmiany w chormonach 3 i 22 (translokacja niezrównoważona), ale mam nadzieję, że moge tu być z Wami i dzielić nasze smutki.
Raz jest lepiej, raz gorzej, ale ciągle nie tak jak powinno. Nasi znajomi mają czteromiesięcznego synka, mąż namawia mnie żebyśmy ich odwiedzili. Ale ja ciągle nie mam odwagi, bo mam żal, że inni się cieszą, a ja mojej córuni nie mam. Mam nadzieję, że kiedyś to się zmieni.
Ostatnio zrobiliśmy naszemu aniołkowi nagrobek, to było dla mnie bardzo ciężkie przeżycie Sad dobrze, że mam jeszcze dwoje urwisków, oni dają mi powody do radości...
Powrót do góry
Emilka1988

Wysłał podziekowań: 10

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 3:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć Dziewczyny!
Życzę Wam Wesołych Świąt, bo pewnie nie będę miała już okazji tego zrobić.
Jestem 9 dni po terminie, jutro jadę do Warszawy i najpóźniej w sobotę kładę się do szpitala na wywołanie.
Boję się tego co nastąpi, trzymajcie kciuki...
Pozdrawiam.

Powrót do góry
kinga31

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Emilka1988 - trzymam kciuki.

Powrót do góry
APL1984

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 8:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich, moja córeczka odeszła. 7 kwietnia nie czułam ruchów, lekarze stwierdzili że już po wszystkim, we wtorek się urodziła miała 17 tygodni i ważyła 140g. Poprosiłam położną żeby ją ochrzciła, nie odmówiła. Dałam jej na imię Julia. Życzę Wam szczęścia, wytrwałości i duuuużo siły żeby to wszystko znieść.
Powrót do góry
kinga31

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 8:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eh, z moim Kuba było tak samo tylko on odszedł w 41 tyg ciąży.
Przykro mi bardzo. Trzymaj się jakoś.

Powrót do góry
izal

PostWysłany: Sro Kwi 20, 2011 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Maly Adas dostal swoje lozeczko,niestety nie dane mu bylo nawet go zobaczyc. Dzis jest juz malym Aniolkiem.Odszedl w Hospicjum gdzie byl na badaniach.Za 7 dni mialby dwa miesiace Crying or Very sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Genetyka Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 13 z 41