Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 10:10 pm Temat postu: |
|
|
Justysia mozesz sie przejsc do gina, by wykluczyc własnie wszelkie miesniaki, nadzerki itp. a moze nie znalazłas odp. dla siebie pozycji by dojsc? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 05, 2008 11:22 pm Temat postu: |
|
|
Tylko, że ja nie wiem jaka pozycja będzie dla nas obojga dobra...W doborze pozycji nie jestem najlepsza
Pierwszą pozycją była-
Pozycja erotyczna bogini:
W pozycji tej kobieta siada na siedzącym mężczyźnie wprowadzając penis do pochwy. Dla lepszej stabilizacji porzycji kobieta obejmuje nogami tułów mężczyzny, który może oprzeć swoje plecy o znajdującą się z tyłu ścianę. Pozycja ta zapewnia głęboką penetrację pochwy dostarczając w ten sposób kobiecie dodatkowych wrażeń oraz umożliwia pełniejsze osiągnięcie orgazmu.
Pozycja na jeźdźca:
Pozycja ta, w której mężczyzna leży na wznak, w zasadzie nie jest dla panów męcząca. W pozycji tej kobieta siedzi na mężczyźnie przy czym jest do niego skierowana twarzą a kolana umieszcza po obu stronach jego tułowia. W trakcie stosunku kobieta może wkładać penis do pchwy tak, jak lubi i ruszać biodrami jak podczas jazdy konnej - w różnym rytmie. Pozycja ta jest zalecana kobietom w ciąży oraz otyłym mężczyznom. Jeśli mężczyzna ma skłonności do przedwczesnej ejakulacji pozycja na jeźdźca pozwala na zwolnienie tempa i daje partnerowi większą kontrolę nad narastaniem podniecenia. Pozycja ta jest szczególnie podniecająca dla obojgu kochanków, którzy widzą siebie nawzajem co dostarcza dodatkowych doznań. Mężczyzna może pieścić piersi lub łechtaczkę kobiety, a co najważniejsze oboje parterzy mogą obserwować efekty swych pieszczot widoczne w mimice i wyrazie twarzy.
Pozycja nocny jeździec, i na misjonarza - te pozycje są dość popularne więc chyba nie muszę tłumaczyć
Żadna z tych pozycji jednak nie doprowadziła mnie do ograzmu...
Jak myślicie jaka pozycja jest najlepsza?
Wind z pewnością pójdę do gina bo nie wiem co się zemną dzieje mam nadzieję, że to nic złego... W poniedziałek się zarejestruje niestety do mojego ginka czeka się ok. miesiąc trysno trzeba przeczekać jakoś...Co byś zrobiła na moim miejscu? Bo nie wiem czy mogę się normalnie kochać mimo tego bólu jest przyjemnie Czy poczekać ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 12:22 pm Temat postu: |
|
|
musicie poszukac odp. pozycji jesli bol nie ustepuje to radze wstrzymac sie i poczekac do wizyty...moze to rzeczywiscie nadżerka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Justysiaaa
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 1:34 pm Temat postu: |
|
|
Już sama nie wiem
Pozatym teraz dczywam ból przy dotyku ścianek u wejścia do pochwy. . . why ? Może to podrażnienie?
A możliwe jest że mam uczulenie na jakiś środek zawarty w prezerwatywach? Może dlatego boli ? Już sama nie wiem _________________ Miłość to zaufanie, odsłonięcie swoich słabości, oddanie swojego szczęścia w ręce drugiej osoby...Kocham Cię...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 9:39 pm Temat postu: |
|
|
skoro czujesz coś przy wejściu do pochwy to bardzo możliwe że nadżerka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 3:19 pm Temat postu: |
|
|
hej ja mam podobny problem jak niektóre z was kocham się z moim chłopakiem od półtora roku i czasem odczuwam mały ból podczas stosunku ale to tylko jeśli mocniej włoży we mnie swojego nie takiego małego ale ogólnie to jest już do zniesienia na początku było znacznie gorzej i dlatego jeśli dziewczyny dopiero zaczełyście sie kochać to nie poddajcie sie troszkę poboli i przestanie ja miałam tak prawie pół roku i też miałam kiedyś dość seksu ale wiem że było warto bo już jestem rozciągnięta przez mojego ukochanego tak że mogę sie kochać bez strachu przed bólem (jak to było kiedyś) więc głowa do góry później będzie tylko przyjemnie Ale za to mam inny problem przez ten czas miałam tylko raz orgazm i nie wiem jaka jest tego przyczyna bo mój chłopak naprawdę się bardzo stara mi dogodzić próbowaliśmy już naprawde dużo pozycji, pieszczotek seksu ponad godzinę i nic może mi ktoś coś doradzić bo mój ukochany dość szybko przy mnie wymięka i sprawia mi to dużą radość a on się smuci że nie potrafi doprowadzić mnie do takiego stanu Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 9:18 pm Temat postu: |
|
|
ja proponuje najpierw samej poeksperymentowac, samej osiagnac orgazm a potem dielkatnie pokazac, nakierowac chlopaka niektorym moze wydac sie to dziwne co napisalam ale moim zdaniem taka "metoda" pomaga |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
|
Wysłany: Sro Kwi 09, 2008 10:01 pm Temat postu: |
|
|
czytałam już na ten temat i też tak dziewczyny doradzały ale ja jakoś tak sama nie potrafię
Ostatnio zmieniony przez Magdzia87 dnia Pon Kwi 28, 2008 5:49 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 10, 2008 11:30 am Temat postu: |
|
|
pamietaj, praktyka czyni mistrza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola
|
Wysłany: Nie Kwi 27, 2008 10:12 pm Temat postu: |
|
|
moj problem ma zwiazek z tym tematem wiec stwierdzialm ze nie bede pisac nowego
podczas stosunku odczuwam okropny bol zaraz na poczatku(gdy "wchodzi") a potem jakos ustaje i zastanawiam sie dlaczego tak jest??
miedzy pierwszym razem a nastepnym stosunkiem minal tydzien czy to moze miec zwiazek ze za mala przerwa byla??
dziekuje za odpowiedz
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|