Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból podczas seksu/peetingu - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 9:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle ze tak. minal krotki okres czasu. wg mnie odczekaj 2 tyg, przeciez tam musi sie wszystko zagoic nie?... Rolling Eyes a sex zamiast dawac ci przejemnosc bedzie sprawiał bol... Rolling Eyes

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Magdzia87

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 5:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja też tak myślę poczekaj troszkę i dopiero zacznji kochać sie znów no ale to i tak nie wyklucza tego że na początku przez jakiś czas moze troszkę boleć ale po jakiś czasie będzie ok Wink
Powrót do góry
HaWuDePe

PostWysłany: Nie Maj 04, 2008 4:54 pm    Temat postu: Ból podczas stosunku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc mam pytanie moja dziwewczyna ma 19 lat ja 20 i podczas naszego i pierwszego stosunku strasznie nazekała na bol w okolicach intymnych.. nie mogłem wsadzic całkowicie penisa do jej pochwy gdyz wywoływałem straszny bol jej az nagle wepchnełem całego i ona starsznie wrzasneła i nagle pojawiła sie krew i pochwili strasznie zrobiło sie jej nie dobrze wogole to zemdlała i na drugi dzien brzuch ja boli ale mowi ze to od miesiaczki ktra sie zbliza..pomozcie mi bo strasznie sie boje co sie jej stało a do lekarza dopiero na piatek jest zajerejstrowana a dzis niedziela...prosze o madre odpowiedzi

aha i jeszcze palce jej wkładałem w pochwe czy od tego tez mozna zajsc w ciaze??bo wczesnie dotykałem penisa....

---edited by karioka---
Temat przeniosłam do właściwego działu.
I PROSZę NIE PISAć KILKU POSTóW POD SOBą, używaj opcji "zmień".
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Maj 04, 2008 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie dziwię się,że wrzasnęła. Też bym wrzasnęła jakby mnie coś bardzo zabolało... Shocked Na przyszłość polecam trochę więcej delikatności. Może być kilka przyczyn dlaczego nie udało ci się wprowadzić penisa do pochwy, od stresu po pochwicę. Krew zapewne wzięła się z przebicia błony dziewiczej, więc to nic nadzwyczajnego Cool

A od wkładania palców nikt jeszcze (Bogu dzięki) w ciążę nie zaszedł. Teoretycznie jest to możliwe, ale wtedy musiałbyś mieć bezpośredni kontakt ze spermą.
HaWuDePe

PostWysłany: Nie Maj 04, 2008 5:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje za odpowiedz i przepraszam nie pisałem nigdy na forum aha a co z tym omdleniem a teraz kochana pisze ze to był jej pierwszy stosunek i ja w brzuchu tak kreci....boje si eo nia bo ja kocham Very HappyVery Happy dziekuje za dopowiedz

Wysłany: Nie Maj 04, 2008 9:24 pm
Temat postu: omdlenie w czasie stosunku

a co z tym omdleniem w czsaie stosunku zaraz po tym jak juz wiem od was po zerwaniu błony dziewiczej..???

-----edited by emilka----
posty zostały połączone ze sobą
Powrót do góry
HaWuDePe

PostWysłany: Nie Maj 04, 2008 9:24 pm    Temat postu: omdlenie w czasie stosunku Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a co z tym omdleniem w czsaie stosunku zaraz po tym jak juz wiem od was po zerwaniu błony dziewiczej..????
Powrót do góry
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pon Maj 05, 2008 9:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

może zemdlała bo tak bardzo ją zabolało, a nie po zerwaniu błony.. chyba,że bardzo dużo krwi straciła?
Gość

PostWysłany: Pon Maj 05, 2008 1:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

HaWuDePe ja powiem tylko tyle co Karioka czyl: traktuj swoja dziewczynie delikatnie.
Powrót do góry
HaWuDePe

PostWysłany: Pon Maj 05, 2008 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje dziewczyny wszystkie Wasze odpowiedzi bardzo mnie uspokoiły dzikuje i teraz juz wiem ze trzeba byc w tych sprawach bardzo delikatny az nad delikatny a z ta krwia to jej duzo nie było Smile ja tez pierwszy raz to robiłem ;p
Powrót do góry
masiarena

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sob Cze 07, 2008 8:56 pm    Temat postu: dwudziesty pierwszy raz i ciągle boli Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

...

Ostatnio zmieniony przez masiarena dnia Pią Sty 08, 2010 9:20 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 12 z 20