Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Ból podczas seksu/peetingu - zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Gru 10, 2007 6:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja bym poszła do gina...nic mi nie przychodzi do głowy... moze ona za bardzo sie stresuje......cytologia jak widac super.. Rolling Eyes hmm dziwne...watpie aby chodzilo o rozmiar...yy no wiesz...chociaz czasem to tez ma znaczenie..ale nie masz jakiejs anakondy zeby ja bolało...
teraz tak pomyslałam ze Wasze doswiadczenie sex. jest jeszcze malutkie..(zaledwie 3mce), moze dziewczyna do konca sie jeszcze nie otworzyla,moze ma pochwice - wiad. z neta -->
Pochwica to dysfunkcja seksualna polegająca na niezależnym od woli skurczu mięśni wokół wejścia do pochwy, co może powodować zamknięcie wejścia i niemożnośc odbycia stosunku płciowego, gdyż powoduje silny ból przy wprowadzaniu prącia do pochwy.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Eko222

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 10, 2007 6:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wlasnie. Ona ciagle powtarza ze jest dla mnie za ciasna. Moze sie stresuje ale mowila ze za kazdym razem od poczatku ja bolalo a ostatnio przez caly stosunek i teraz w ogole nie chce Sad

Torbiel ma jakies znaczenie jesli bol jest wlasnie przy wejsciu? Bede musial z nia pojsc bo to bardzo dziwne a zalezy mi na niej Sad

Co do pochwicy tez czytalem, wlasnie to mi pasowalo. Czasem byl problem z wejsciem, czasem nawet sie nie dalo bo nie bylo jak, tak ciasno ale zwykle nie ma duzego problemu choc pewnie nie jest tak jak byc powinno
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Gru 10, 2007 6:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nom tez tak mysle ze to moze byc to..a co do torbiela to nie znam sie za bardzo, wydaje mi sie ze to bardziej objawia sie przy długich cyklach i dosc czestych ,chociaz moge sie mylic. Wizyta u lekarza jest nieunikniona, skoro ja tak boli...ale jesli ma pochwice to jest to wyleczalne. Narazie moze nie probojcie, po wizycie sie wszystko wyjasni Smile powodzonka

Powrót do góry
Eko222

PostWysłany: Pon Gru 10, 2007 6:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Taki mam zamiar, narazie ona musi wrocic do rownowagi bo ostatnio ciagle napady placzu z tego powodu Sad

Pojde razem z nia i sie wypytam. Przeciez nie moze byc tak zeby kobieta nie mogla w ogole sie kochac?

Jesli ktos ma jakas dobra rade to chetnie wyslucham
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Gru 10, 2007 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest napewno ktos na forum kto miał pochwice...tylko nie kojarze za bardzo niku. napewno odezwie sie jak przeczyta wiadomosc Smile no proste ze nie moze tak byc ze nie da sie kochac... Neutral. trzymam kciuki. cyaaa Cool Laughing

Powrót do góry
Eko222

PostWysłany: Sro Gru 12, 2007 8:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To chyba nie pochwica, tzn tak mi sie wydaje, Czytalem ze wtedy nawet ciezko palec wlozyc i ze calkowicie uniemozliwia to stosunek...

Co to moze byc i dlaczego ona tak ma? Sad

Zreszta mowila ze seks moglby dla niej nie istniec, nie potrzebuje go. No i co tu zrobic?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Gru 12, 2007 2:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ej..to moze Twoja dziewczyna poprostu nie jest psychicznie gotowa na seks Question Rolling Eyes bo jesli tak jest to pewnie stad te jej bole i jakas mimowlna niechec przed seksem i przed rozluznieniem sie... takie jest moje zdanie. Pogadaj z nia szczerze czy jest gotowa na wspolzycie - warto rozmawiac o takich rzeczach Smile
Powrót do góry
Eko222

PostWysłany: Czw Gru 13, 2007 9:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jest gotowa. Od dawna o tym myslelismy i czekalismy az wyleczy torbiel na jajniku. Ale moze rzeczywiscie chodzi o rozluznienie...
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Gru 13, 2007 5:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie tak mysle Smile ze chodzi o rozleznienie Smile idzciedo gina i opowiedzcie o swoim problemie.., pozdrawiam
Powrót do góry
Eko222

PostWysłany: Pon Gru 17, 2007 6:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie no, dziewczyny pomocy bo chyba czegos nie rozumiem. Poradzcie...

Moja dziewczyna miala isc na to usg 18.12.2007 ale oczywiscie zle policzyla i ma okres, kolejna data 08.01.2008 Rolling Eyes
Mowi ze ma dosc lekarzy, ze i tak jej nie pomoga?!?!
Mowi ze jest do niczego, ze to jej wina, beznajdziejna, nie wierzy w cuda, mowi ze wyglada na to ze jest oziebla i wszystko jej jedno czy ja boli czy nie. Nic nie daje ze ja pocieszam i staram sie zeby tak nie sadzila.

Zaraz znowu powie ze nie chce sie ze mna kochac Rolling Eyes

Nawet mowi ze chce zostawic to jak jest i moze bedzie dobrze. Moze bedzie dobrze bylo przeciez od 3 miesiecy, no 2 bo w 3 miesiecu tylko raz sie udalo...

Wedlug niej wychodzi ze za bardzo mi zalezy na seksie i nie potrafie zrozumiec ze ktos moze go nie lubic Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Oczywiscie nie powie o co chodzi i nie da sie tego wyciagnac... "Seks nie jest wazny w kazdym zwiazku"

O co chodzi? Rozmawiam z nia ale sie zamyka.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 5 z 20