Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Gru 17, 2007 11:20 pm Temat postu: |
|
|
cos mi sei zdaje ze ona nie jest jeszcze gotowa - tak jak powiedziala ewela....
roznie to z tymi rezczami jest, musisz byc delikatny, a lekarz na pewno pomoze , raz sie udalo mowisz... to uda sie jeszcze raz wiec pogadaj z nia spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Eko222
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 1:06 pm Temat postu: |
|
|
No to juz po USG i wizycie u ginekologa...
Wiec USG nic nie wykazalo, wszystko ok.
Ginekolog nawet jej nie zbadal, sama mowi "a po co" Sama wie lepiej ze jest tam mala itd. Jedyne rady jakie dostala zeby brak witaminy?! i sie nie stresowac.
Cos nawilzajacego? Ona mowi ze nawilzenie ma dobre i mam sie odczepic...
NO I CO JA MAM ROBIC?! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 2:30 pm Temat postu: |
|
|
Eko222 napisał: | Sama wie lepiej ze jest tam mala itd. |
nie czaje... jaka mała?? Eko hmm.. dziwne podejscie Twoja dziewczyna ma... nie mam pojecia jak pomoc... moze czekac az ja sama ochota najdzie??? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Eko222
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 3:12 pm Temat postu: |
|
|
Jak mala? Poprostu, mowi ze wejscie do pochwy nie ma takich mozliwosci rozciagniecia itd i ze dlatego boli bo jest w tamtym miejscu za ciasna i wieksza juz nie bedzie. Pogadane, fajnie nie? Ma racje czy nie? Dowody?
Jaka ochota najdzie? Ona mowi ze nie ma w ogole potrzeby seksu, jakby nie miala zadnych potrzeb seksualnych. Samo ja nie najdzie a jak najdzie to nagle nie przestanie bolec, prawda?
Chociaz ostatnio w sumie spytala czy chce "sprobowac" jak sie piescilismy no ale stres mnie zzarl, nic dziwngo w takiej sytuacji. Tylko mysle zeby jej nie bolalo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 3:54 pm Temat postu: |
|
|
za male wejscie do pochwy to raczej nie mozwliwe jest.. musi byc inny powod. Nie wiem czemu tak mysle ale dalej obstawiam ze Twoja dziewczyna nie jest gotwa na seks i dlatego ma rozne "wymowki" jakies mam takie dziwne przekonanie o tym. Ale moge sie mylic. Nie moze Ci poprostu powiedziec ze nie chce sie jeszcze kochac? ja jak nie bylaam gotowa to powiedzialam o tym swojemu chlopcu i juz. problrm byl z glowy. sama pozniej dojrzalam i chcialam sie juz kochac az do dzis
moze powiinniscie pojsc do seksuologa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Eko222
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 5:00 pm Temat postu: |
|
|
Juz widze jak ona pojdzie do seksuologa, badzmy realistami...
Jak mowilem, upiera sie ze wejscie do pochwy nie moze sie tak rozciagnac i dlatego ja boli w tamtym miejscu. Ktos jeszcze moglby sie wlasnie na ten temat wypowiedziec? Ciagle slysze ze tamto miejsce nie jest tak rozciagliwe itd w co kompletnie nie moge uwierzyc...
Bo ja wiem, jak jest odpowiednio podniecona to na luzie wchodza dwa palce wiec taka mala chyba nie jest? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 5:45 pm Temat postu: |
|
|
nie ma takiej opcji ze nie rozszerzy sie... . a jak kobiety rodza? przeciez rozwarcie siega 10cm ! ona tak jak mowisz nie ma potrzeby sexu... Eko a to od dawna jest? ta niechec? il e Wy jestescie czasu ze soba?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Eko222
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 5:50 pm Temat postu: |
|
|
No wlasnie, chocby porod ale jak podawalem chocby taki przyklad to mowila ze niektore musza przez cesarke i w kolko powtarza ze szersza tam byc NIE MOZE.
Jeszcze jak mowilem zeby ja ginekolog tam zbadal pod tym katem to nie, nie ma potrzeby, ona zna lepiej swoje cialo niz jakis lekarz?
Za kilka dni bedzie rok razem, wspolzyc zaczelismy jakos we wrzesniu i kochalismy sie ze soba 2 miesiace. Pozniej ona juz nie chciala i tak mamy teraz 2 miesiace przerwy.
Od jak dawna jak jest? Od samego poczatku ja bolalo, ostatnim razem bolalo caly czas i chyba bardziej no i oznajmila ze juz nie chce. Pozniej kilka razy zmieniala zdanie i ostatecznie bierze pigulki caly czas i pewnie za jakis czas sprobujemy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 8:52 pm Temat postu: |
|
|
oo bierze tabsy antykoncepcyjne? to w duzej mierze wpływa na libido;/ niestety podczas ich zazywania nie ma takiej checi do sexu jak byla kiedys smutne ;/. Napewno ma to jakis wpływ na jej stosunek do spraw łozkowych. no ale coz poradzic - zmuszac nie bedziesz...moze jakby odstawiła to wzorsłaby chec? nie wiem. sama jestem przeciwniczka tej chemi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastja Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach
|
Wysłany: Pią Sty 11, 2008 9:03 pm Temat postu: |
|
|
niezłe dziewczyna ma wymówki, niezłe. Nie lepiej powiedziec: Kochany jeszcze nie jestem gotowa, albo coś w tym stylu? Chyba wolałbyś to usłyszec niż jakieś "ściemy" po drugie moje zdanie jest takie, że każdy członek wejdzie w to miejsce.. przecież on się dopasowuje, ciało do ciała kurcze nie wiem co mogę poradzic.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|