Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

brak jajeczkowania

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18, 19, 20  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Lis 28, 2008 3:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiesz, wyluzować możesz. Ale pamiętaj ,że im wcześniej dowiesz się co CI jest tym szybciej będzie można zadziałać i nie będziesz cierpiała tak jak ja. czekanie mnie dobija ...a to wszystko przez partaczy którzy zbywali mnie zamiast leczyć. Nie daj sie .
Powodzenia na obronie...ale nie ma się czym stresować Wink) najłatwiejszy egzamin na całych studiach
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
bomzi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lis 28, 2008 9:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zobaczymy co powie mi lekarz na wizycie i zapytam go o badania ale licze na to że teraz sie uda, tylko martwi mnie brak miesiączki lekarz powiedział że dostane 10 tego dnia brania luteiny a tu nic może jutro musze cierpliwie czekać z tego co mi lekarz mówił na usg nie widać żadnych zmian na jajnikach . A jeszcze wspomne o jednym wątku może uznacie mnie za inną ale ja w to wierze w styczniu mam umówioną wizyte u znachora, który działa cuda mojemu znajomego usunął guza oczywiście bez ingerencji chirurgicznej, był to glejak mózgu po wizycie u tego znachora znikł, moja teściowa tam jeździ jak pokazała mu moje zdjęcie to on zapytał czy mam dzieci i kazał mi do niego przyjechać. Zobaczymy może pomoże chociaż wyleczy dusze
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pią Lis 28, 2008 9:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochana daleka jestem od tego żeby uznać Cię za "inną". Ja tez wierzę w takie rzeczy, przepływ energii, siłę ziół itp. Jedną osobę znam osobiście której znachor pomógł - to moja teściowa Very Happy . Czy pomógł jej naprawdę czy to jej psychika tego nie wiem i prawdę mówiąc nie interesuje mnie to bo ważne jest tylko to ,że POMÓGŁ. Tobie też tego życzę
Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 6:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie najważniejsze jest to żeby ktoś pomógł a jak to zrobi to mało ważne. Troche sie martwie bo od środy nie mam jeszcze okresu i chyba sie nie zanosi, a najgorsze jest to czekanie masakra
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sob Lis 29, 2008 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie masz okresu....to może mała niespodzianka będzie?? Smile
Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Nie Lis 30, 2008 1:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No niestety wcześniej nie miałam jajeczkowania więc raczej nie możliwe żebym była w ciąży no i przed chwilą dostałam okres. Teraz od 5 dnia cyklu mam brać clo przez 5 dni i znów pójde na ocene owulacji i pan doktor powie mi kiedy mamy intensywnie współżyć i może niedługo sie uda , ale czas pokarze. Troche to wszystko sztuczne ale skoro ma pomóc to trudno trzeba. Nie wiem dlaczego lekarz nie kazał mi współżyć przez dni w których biorę clo czy to tak każdy lekarz zaleca?
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Nie Lis 30, 2008 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję,że po clo się uda i będziecie cieszyć się macierzyństwem Very Happy .Nie ma co się przejmować ,że troszkę pomagamy naturze. Ważne żeby się udało Smile . Zakaz współżycia podczas brania clo? Nie mam pojęcia dlaczego...ale może tak ma byc żeby oszczędzać nasienie.
Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Wto Gru 09, 2008 7:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam no i byłam już u gina w 10 dniu cyklu i nici z jajeczkowania ale zapytałam o badania i kazał mi zrobić testosteron i prolaktyne i zrobiłam dziś w 11 dniu cyklu i wyszło mi t 1,82ng/ml a pro 32,06 to dużo ponad norme troche mnie to martwi w czwartek znów ide do lekarza zobaczymy co powie
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Sro Gru 10, 2008 6:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na podniesioną prolaktynę na pewno dostaniesz bromergon. Ja miałam podobny wynik . A brałaś w końcu to CLO???i nie było jajeczkowania?
Powrót do góry
bomzi

PostWysłany: Sro Gru 10, 2008 7:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Brałam clo przez 5 dni 10 dnia cyklu byłam u gina i powiedział mi że narazie nie ma jeszcze dominującego pęcherzyka następna wizyta jutro zobaczymy co powie. nie wiem czy te podwyższone hormony nie wynikły z tego że byłam bardzo zdenerwowana ponieważ moja siostra miała wypadek sama już nie wiem
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Niepłodność Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18, 19, 20  Następny
Strona 5 z 20