Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xxxxyza
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 7:56 pm Temat postu: |
|
|
Ehh jestem nadal przerazona! Wczoraj w 28 dzien cyklu powinnam dostac okres..Nie dostalam, strasznie boli mnie brzuch, a teraz pojawilo sie brazowe plamienie Brzuch nadal boli jak przy okresie, czy ciaza jest mozliwa BEZ wytrysku i w prezerwatywie? Jutro chce zrobic test ciazowy jak nie dostane okresu, tylko chcialabym ten z krwi zebym miala pewniaka. Tylko gdzie go zrobic? To sie kupuje czy w jakims labo?
Pozdrawiam
PS. Jak jutro minie 16 dni od stosunku to test plytkowy lub ten z krwi bedzie wiarygodny? Musze to wiedziec jak najszybciej
Dodano po 9 godzinach 29 minutach:
Chyba dostalam okres! Nie obfity, ale troche leci, jak to na poczatku. Robilam dzis test z (bobovity chyba), bo juz nie moglam wytrzymac. Aptekarka powiedziala ze test mozna wykonywac o kazdej porze. Wyszedl negatywny. Teraz wszystko mnie boli, mam nadzieje ze to NORMALNY okres. Czy moge byc juz pewna ze nie jestem w ciazy nawet jesli okres nie bedzie trwal dlugo?
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 9:00 pm Temat postu: |
|
|
xxxxyza - moim zdaniem nie jesteś w ciąży, nawet nie ma co tu myślec .. brązowa wydzielina świadczy zazwyczaj o nadchodzącym okresie, jest to już jakby początek krwawienia, ja mam tak samo ostatnio też miałam identyczną sytuację, ale już na drugi dzień okres się rozkręcił pozdrawiam _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 11:36 pm Temat postu: |
|
|
xxxxyza napisał: | Wczoraj w 28 dzien cyklu powinnam dostac okres..Nie dostalam, strasznie boli mnie brzuch, a teraz pojawilo sie brazowe plamienie |
na 100% okres.
bez wytrysku i na dodatek z gumka? jaka ciaza... nei ma takiej opcji.
mozesz byc spokojna. za pare godzin Cie wyleje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
xxxxyza
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 8:26 am Temat postu: |
|
|
No wiec wczoraj wieczorem wzielam podpaske i wskoczylam do wyrka.. a a rana podpaska czysta brzuch boli jak przy poczatku okresu, nie wiem co o tym sadzic. Czy stres moze zahamowac okres? Bo zwlaszcza wczoraj mialam ogromny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 10:54 am Temat postu: |
|
|
xxxxyza - oczywiście, że może, tak samo jak inne czynniki: alkohol, leki .. skoro była gumka ( o ile nie dziurawa i nie pęknięta ) a wytrysk był na zewnątrz to nie ma powodów do obaw .. okres niedługo nadejdzie, tylko się odstresuj - weź kąpiel, wyjdź na spacer, oglądnij ciekawy film, spotkaj się z przyjaciółmi lub posłuchaj ulubionej muzyki i zapomnij troszkę o tym stresie i o całej sytuacji pozdrawiam _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
xxxxyza
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 11:59 am Temat postu: |
|
|
Mieliscie racje, jestem glupia panikara okres przyszedl, rozkrecil sie w pelni:) nigdy wiecej w samej gumce!
Pozdrawiam i dziekuje za wsparcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 10:33 pm Temat postu: |
|
|
xxxxyza - nie jesteś głupia panikara, tylko po prostu stres wziął górę i choc chciałaś nie potrafiłaś się pozbyc tych myśli ( wiem coś o tym i to dużo ), gumka była i jest okej
pozdrawiam _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Lip 12, 2010 10:40 pm Temat postu: |
|
|
xxxxyza napisał: | nigdy wiecej w samej gumce! |
a w czym? od tego ona jest by chronic,ale dodatkowo mozesz stosowac globulki dopochwowe _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
xxxxyza
|
Wysłany: Wto Lip 13, 2010 11:20 am Temat postu: |
|
|
Oj tak, stres zdecydowanie wzial gore nad rozsadkiem i zdrowym mysleniem. Niedlugo umawiam sie na wizyte po tabletki. Tylko przy tabsach+gumce bede czula sie bezpiecznie
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sob Sie 07, 2010 12:28 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie: czy okres może mi się spóźniac przez to, ze zażywałam ostatnio antybiotyk na zapalenie jajników i dzień przed terminem piłam alkohol ?
bo piersi bolą jak na okres, brzuch kuje, ale okresu nie ma na razie ani brązowej wydzieliny ..
z góry dzięki za odpowiedź _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|