Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
xxxxyza

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lip 11, 2010 7:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ehh jestem nadal przerazona! Wczoraj w 28 dzien cyklu powinnam dostac okres..Nie dostalam, strasznie boli mnie brzuch, a teraz pojawilo sie brazowe plamienie Crying or Very sad Brzuch nadal boli jak przy okresie, czy ciaza jest mozliwa BEZ wytrysku i w prezerwatywie? Shocked Jutro chce zrobic test ciazowy jak nie dostane okresu, tylko chcialabym ten z krwi zebym miala pewniaka. Tylko gdzie go zrobic? To sie kupuje czy w jakims labo?
Pozdrawiam Sad

PS. Jak jutro minie 16 dni od stosunku to test plytkowy lub ten z krwi bedzie wiarygodny? Musze to wiedziec jak najszybciej Sad

Dodano po 9 godzinach 29 minutach:

Chyba dostalam okres! Smile Nie obfity, ale troche leci, jak to na poczatku. Robilam dzis test z (bobovity chyba), bo juz nie moglam wytrzymac. Aptekarka powiedziala ze test mozna wykonywac o kazdej porze. Wyszedl negatywny. Teraz wszystko mnie boli, mam nadzieje ze to NORMALNY okres. Czy moge byc juz pewna ze nie jestem w ciazy nawet jesli okres nie bedzie trwal dlugo?
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Nie Lip 11, 2010 9:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

xxxxyza - moim zdaniem nie jesteś w ciąży, nawet nie ma co tu myślec .. Smile brązowa wydzielina świadczy zazwyczaj o nadchodzącym okresie, jest to już jakby początek krwawienia, ja mam tak samo Cool ostatnio też miałam identyczną sytuację, ale już na drugi dzień okres się rozkręcił Razz pozdrawiam Wink
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 11, 2010 11:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

xxxxyza napisał:
Wczoraj w 28 dzien cyklu powinnam dostac okres..Nie dostalam, strasznie boli mnie brzuch, a teraz pojawilo sie brazowe plamienie

na 100% okres.
bez wytrysku i na dodatek z gumka? jaka ciaza... nei ma takiej opcji.
mozesz byc spokojna. za pare godzin Cie wyleje Razz

Powrót do góry
xxxxyza

PostWysłany: Pon Lip 12, 2010 8:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiec wczoraj wieczorem wzielam podpaske i wskoczylam do wyrka.. a a rana podpaska czysta Confused brzuch boli jak przy poczatku okresu, nie wiem co o tym sadzic. Czy stres moze zahamowac okres? Bo zwlaszcza wczoraj mialam ogromny.
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Pon Lip 12, 2010 10:54 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

xxxxyza - oczywiście, że może, tak samo jak inne czynniki: alkohol, leki .. Wink skoro była gumka ( o ile nie dziurawa i nie pęknięta ) a wytrysk był na zewnątrz to nie ma powodów do obaw .. okres niedługo nadejdzie, tylko się odstresuj - weź kąpiel, wyjdź na spacer, oglądnij ciekawy film, spotkaj się z przyjaciółmi lub posłuchaj ulubionej muzyki i zapomnij troszkę o tym stresie i o całej sytuacji Smile pozdrawiam Mr. Green
xxxxyza

PostWysłany: Pon Lip 12, 2010 11:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mieliscie racje, jestem glupia panikara Sad okres przyszedl, rozkrecil sie w pelni:) nigdy wiecej w samej gumce!
Pozdrawiam i dziekuje za wsparcie Smile
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Pon Lip 12, 2010 10:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

xxxxyza - nie jesteś głupia panikara, tylko po prostu stres wziął górę i choc chciałaś nie potrafiłaś się pozbyc tych myśli ( wiem coś o tym i to dużo Wink ), gumka była i jest okej Mr. Green

pozdrawiam Very Happy
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Lip 12, 2010 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

xxxxyza napisał:
nigdy wiecej w samej gumce!

a w czym? od tego ona jest by chronic,ale dodatkowo mozesz stosowac globulki dopochwowe Smile

Powrót do góry
xxxxyza

PostWysłany: Wto Lip 13, 2010 11:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Oj tak, stres zdecydowanie wzial gore nad rozsadkiem i zdrowym mysleniem. Niedlugo umawiam sie na wizyte po tabletki. Tylko przy tabsach+gumce bede czula sie bezpiecznie Smile
Pozdrawiam.
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Sob Sie 07, 2010 12:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie: czy okres może mi się spóźniac przez to, ze zażywałam ostatnio antybiotyk na zapalenie jajników i dzień przed terminem piłam alkohol Rolling Eyes ?

bo piersi bolą jak na okres, brzuch kuje, ale okresu nie ma na razie ani brązowej wydzieliny ..

z góry dzięki za odpowiedź Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 16 z 22