Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Brak okresu

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 20, 21, 22  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Sie 07, 2010 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plus123 napisał:
czy okres może mi się spóźniac przez to, ze zażywałam ostatnio antybiotyk

jak najbardziej tak.
plus a Ty znowu przezywasz?
chyba juz tyle sie naczytałas na forum o przyczynach spozniajacego sie okresu ze sama powinnas znac odp na swoje pytanie.. Rolling Eyes Wink

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Sie 07, 2010 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope - oj, może tyci, tyci, złapałaś mnie .. Embarassed Mr. Green

wiesz, wolałam się upewnic, ale co racja to racja - dużo się naczytałam i dużo wiem i chyba sama sobie powinnam odpowiedziec na to pytanie Rolling Eyes Cool

Dodano po 2 minutach:

oj, głupek ze mnie .. Razz
Plus123

PostWysłany: Wto Sie 10, 2010 7:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to znowu ja ..
możecie mi napisac do ilu dni / tygodni może się spóźnic okres po zażywaniu antybiotyku na zapalenie obu jajników Rolling Eyes ?

ważne, proszę o odpowiedź, pozdrawiam Wink

Dodano po 7 godzinach 58 minutach:

pytanie odwołane Wink
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sie 10, 2010 7:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ale i tak odpowiem - na to nie ma reguły

PostWysłany: Sro Sie 11, 2010 9:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale i tak dziękuję mala_mi za odpowiedź Wink
bugabanga

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 31, 2010 8:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam!
Właściwie zarejestrowałam się tu tylko dla tego tematu. Bardzo proszę o poważne odpowiedzi, a we właściwym momencie nawet o wyśmianie Wink
Spóźnia mi się okres już 3 tydzień. Około tydzień temu codziennie przez jakieś 4-5 dni wieczorem podczas wizyty w toalecie zauważałam maleńkie ilości brązowego śluzu (tak mało, że można nie zauważyć) lub maleńkie ilości krwi (bardzo mało, ale zauważyć już było łatwo). Mam wrażenie, że trochę przytyłam (kilka rozstępów z prawej i lewej strony podbrzusza) i teraz wydaje mi się, że mam na dodatek twarde podbrzusze, chociaż to może być wynik robienia brzuszków.
Cykle mam nieregularne - wahają się czasem nawet o tydzień. Rok temu był miesiąc, kiedy okres się nie pojawił. Lecz takiego plamienia jeszcze nigdy nie miałam... Czy to mogło być zamiast okresu?
I teraz mam jeszcze jedno pytanie. Powiem szczerze - liczę, że tu właśnie mnie wyśmiejecie, bo chyba to mnie tylko upewni Smile Sama znam odpowiedź na to pytanie, jednak panika jest silniejsza ode mnie i kiedy mi ktoś powie, że jestem głupia, że tak myślę, to dopiero wtedy do mnie dotrze Smile
A więc... Jestem dziewicą. Nigdy nie uprawiałam ani seksu, ani pettingu. Jednak siedzi we mnie głupi, ale ogromny lęk, że mogę być w ciąży. Wiem, że to irracjonalne i nierealne, bo niby jak - przez ręcznik? Przecież nawet jeśli to chyba spermę na ręczniku bym zauważyła. Ale siedzi to we mnie i się sama nakręcam...
Pozdrawiam!
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Wto Sie 31, 2010 8:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W ciąży na pewno nie jesteś. 3dni to nie jest spóźnienie. Więc skoro sama wiesz, ze masz nieregularne cykle, to nie ma co panikować...

Od ilu lat miesiączkujesz?Bo byłoby dobrze pójść do ginekologa żeby sprawdził czy wszystko gra...I może dał coś na uregulowanie...
bugabanga

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 31, 2010 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie trzy dni, a trzy tygodnie. Miesiączkuję od jakiś 4 lat.
Z tą ciążą, chociaż wiem, że to niemożliwe, to strasznie panikuję... Szczególnie dlatego, że przeczytałam, że na początku ciąży może być twardy brzuch i może się dużo odbijać, więc głupia dziewczyna się sama nakręca... Embarassed Wiem, że to nierealne i sama jak tylko o tym pomyślę, to mówię do siebie, ze głupia jestem, a lęk pozostaje. paranoja jakaś Wink
Kurczę, nie wiem o co chodzi...
Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Wto Sie 31, 2010 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bugabanga - takie głupie myśli typu, że jesteś w ciąży zostaw daleko w tyle, bo to nierealne .. udaj się do ginekologa, on na pewno ustali przyczynę Twojego braku okresu .. czytałam kiedyś, że @ reguluje się dopiero od 5 roku miesiączkowania.
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Wrz 01, 2010 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam mój błąd Wink

Miesiączka reguluje sie ok 4-5 lat. Jeśli bardzo Cię to denerwuje idź do ginekologa. Da Ci luteinę i okres przyjdzie. Jeśli sytuacja się będzie powtarzać, możesz iść po tabletki antykoncepcyjne. Stosuje się je również w celu regulacji cyklu.

A zaburzenia cyklu moga byc wywołane przez wiele czynników...Opóźnic sięmoże przez stres, duży wysiłek fizyczny, zmianę klimatu, przyjmowane leki itp...
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 20, 21, 22  Następny
Strona 17 z 22