Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ami
Gość

PostWysłany: Nie Sie 06, 2006 4:15 pm    Temat postu: no no no Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

widzisz ja tez mam takie pytanko czy mozna jajsc w ciaze przez sen?? bo mi sie chce caly czas wymiotowac bleee
Powrót do góry
ami
Gość

PostWysłany: Nie Sie 06, 2006 4:19 pm    Temat postu: to bylo tak Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, to bylo tak ja tydzien temu spalam u kolezanki i ona milal takiego zboczonego wojka. kiedy poszlysmy spac to po 20 min. obudzilam sie i zobaczylam jej woja jak mnie trzymal za nogi. nie pamietam tego dokladnie bo moj ziom (magda) wmowila mi ze to byl sen..........
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Sie 06, 2006 11:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie ma zadnego stresu... a okresu jak niebylo tak i niema:/
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 12:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przez sen zajść w ciążę?? No co Wy, dziewczyny!

Nie wymyślajcie. Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 12:18 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No bo czasami zdarza się, że kobieta ma miesiaczkę podczas ciąży ( nawet do 4, 5 miesiąca).

Ale, jak już powiedziałam, według mnie nie jesteś w ciąży, nie masz sie czego obawiać.

Miesiączka czasami ma różną postać, najpierw plamienia, później krwawienia lub na odwrót.
Wink
Powrót do góry
agacia
Gość

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 1:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochalam sie z chlopakiem ok.2 tygodnie temu,zrobilismy to BEZ GUMY jednak byly to moje dni nieplodne poza tym nie doszlo do wytrysku we mnie,moj facet wyszedl ze mnei i musialam dokonczyc mu "ręcznie".Okresu dostalam w terminie,mialam tez wszystkie moje objawy okresu tzn bolące piersi,podczas okresu bóle brzucha... jednak od 3 dni mam jakies dziwne mdłosci i przy tym lekka biegunka ale biegunka to taka leciutka... czy mozliwe jest ze jestes w ciazy ?????? Question Question Question
Powrót do góry
agacia
Gość

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dodam jeszcze ze temperature ciala mam normlana 36,5 i zadnych innych objawow ciazy nie obserwuje,brzuzek mnie zażyna tylko wtedy kiedy musze sie załatwić
Powrót do góry
>Lena
Gość

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 1:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jesteś w ciąży. niepłodne dni. w dodatku miesiączka... nie ma takiej możliwości. Może się czymś zatrułaś?
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jesteś w ciąży, nie martw się. Wink

Czasami podczas miesiączki zdarzają się biegunki, więc nie masz się czym martwić.
Powrót do góry
agacia
Gość

PostWysłany: Pon Sie 07, 2006 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja juz jestem po okresie.... kochalismy sie dokladnie 24lipca a 29(tak jak powinnam) dostaalm miesiaczki... nie wiem wlasnie czy sie zatrulam bo te mdlosic sa rano jak sie budze i wieczorem i czasem w ciagu dnia i dlatego mnie to martwi
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 19 z 43