Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ami Gość
|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 4:15 pm Temat postu: no no no |
|
|
widzisz ja tez mam takie pytanko czy mozna jajsc w ciaze przez sen?? bo mi sie chce caly czas wymiotowac bleee |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ami Gość
|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 4:19 pm Temat postu: to bylo tak |
|
|
nie, to bylo tak ja tydzien temu spalam u kolezanki i ona milal takiego zboczonego wojka. kiedy poszlysmy spac to po 20 min. obudzilam sie i zobaczylam jej woja jak mnie trzymal za nogi. nie pamietam tego dokladnie bo moj ziom (magda) wmowila mi ze to byl sen.......... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 11:52 pm Temat postu: |
|
|
no nie ma zadnego stresu... a okresu jak niebylo tak i niema:/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 12:10 am Temat postu: |
|
|
Przez sen zajść w ciążę?? No co Wy, dziewczyny!
Nie wymyślajcie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 12:18 am Temat postu: |
|
|
No bo czasami zdarza się, że kobieta ma miesiaczkę podczas ciąży ( nawet do 4, 5 miesiąca).
Ale, jak już powiedziałam, według mnie nie jesteś w ciąży, nie masz sie czego obawiać.
Miesiączka czasami ma różną postać, najpierw plamienia, później krwawienia lub na odwrót.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
agacia Gość
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 1:07 pm Temat postu: |
|
|
Kochalam sie z chlopakiem ok.2 tygodnie temu,zrobilismy to BEZ GUMY jednak byly to moje dni nieplodne poza tym nie doszlo do wytrysku we mnie,moj facet wyszedl ze mnei i musialam dokonczyc mu "ręcznie".Okresu dostalam w terminie,mialam tez wszystkie moje objawy okresu tzn bolące piersi,podczas okresu bóle brzucha... jednak od 3 dni mam jakies dziwne mdłosci i przy tym lekka biegunka ale biegunka to taka leciutka... czy mozliwe jest ze jestes w ciazy ?????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agacia Gość
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 1:31 pm Temat postu: |
|
|
dodam jeszcze ze temperature ciala mam normlana 36,5 i zadnych innych objawow ciazy nie obserwuje,brzuzek mnie zażyna tylko wtedy kiedy musze sie załatwić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
>Lena Gość
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 1:39 pm Temat postu: |
|
|
nie jesteś w ciąży. niepłodne dni. w dodatku miesiączka... nie ma takiej możliwości. Może się czymś zatrułaś? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 2:03 pm Temat postu: |
|
|
Nie jesteś w ciąży, nie martw się.
Czasami podczas miesiączki zdarzają się biegunki, więc nie masz się czym martwić. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agacia Gość
|
Wysłany: Pon Sie 07, 2006 3:34 pm Temat postu: |
|
|
Ja juz jestem po okresie.... kochalismy sie dokladnie 24lipca a 29(tak jak powinnam) dostaalm miesiaczki... nie wiem wlasnie czy sie zatrulam bo te mdlosic sa rano jak sie budze i wieczorem i czasem w ciagu dnia i dlatego mnie to martwi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|