Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KOBIETA

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 8:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak rozumiem moja odpowiedz byla jeszcze za malo madra. chcesz konkretnych odpowiedzi-zadawaj konkretne pytania. albo idz do lekarza. albo zrob test. albo doczytaj gdzies jak powstaje nowe zycie. moja odpowiedz byla konkretna i na temat. i jesli sobie odpowiesz na proste dwa pytania-czy sperma dostala sie do drog rodnych i czy byly to dni plodne bedziesz wiedziala czy mozliwa jest u ciebie ciaza. jesli ty nie znasz odpowiedzi na te dwa pytania my jej tym bardziej nie znamy.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
:(
Gość

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 11:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie no ja modle sie o to zeby to byla nie prawda poki co nic niewykazuje i czekam na okres Dziekuje KOBITKO i jak dostane okres dam znac!"!!!! a co do poczytania to bede musiala poczytac hehehe chodz wiem co i jak ale stres jest silniejszy POZDRAWIAM dziekuje
Powrót do góry
angulka

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 11:57 am    Temat postu: ;/ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde odpowiedzcie co to moze oznaczac ze mam slizki sluz bialy?? kurde boje sie:( a czy jak okres dostalam 14 poprzedniego miesiaca a skonczyl mi sie okres 19. A uprawialam petting 1-2 nastepnego dnia czy to sa dni plodne?? czy to co opisywalam powyzej ....hmm moglam zajsc w ciaze??Sad
Powrót do góry
natalaaa
Gość

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 3:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

I co jaki wynik???

---- edit by Paweł:
Wystarczą 3 znaki zapytania, prosze nie pisać więcej Wink
Powrót do góry
behemoth

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 5:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki wielkie za zainteresowanie ^^ Niestety, wkurzyłam się dziś, bo test nie wyszedł. Nie wiem dlaczego. Wszystko zrobiłam dobrze i wg. instrukcji. Może był jakiś wadliwy? Sad 14 zł poszło do śmietnika. Chyba zrobię sobie test na bHCG, bo nie wytrzymam tej niepewności. Ktoś wie, ile to kosztuje? I przede wszystkim gdzie? W Sanepidzie może? ^^'
Powrót do góry
Mon

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 5:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test na obecnosc betaHCG kosztuje ok 25zł, to tez zalezy od laboratorium analitycznym, w którym sie go wykonuje
trzymam kciuki, zeby wszystko wyszło po Twojej mysli Smile
Powrót do góry
Mon

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 5:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

test na obecnosc betaHCG kosztuje ok 25zł, to tez zalezy od laboratorium analitycznym, w którym sie go wykonuje
trzymam kciuki, zeby wszystko wyszło po Twojej mysli Smile
Powrót do góry
behemoth

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 5:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki wielkie Wink
Chyba jest jakieś laboratorium w Olsztynie? Jutro pójdę i poszukam, bo teraz to chyba już wszystko zamknięte.
Pozdrawiam Wink
Powrót do góry
Tami
Gość

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 6:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy można zajść w ciąże na basenie lub zalewie?
Powrót do góry
behemoth

PostWysłany: Wto Sie 15, 2006 6:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tami: Znaczy... Rozumiem, że przyjętym założeniem jest że ktoś się by masturbował w tym basenie i sperma pływałaby w wodzie? Czy jak? ^^' Nie, nie ma takiej możliwości, bo plemniki szybko obumierają poza organizmem w niedpowiednim dla środowisku (odczyn itd)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 25 z 43