Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Sie 14, 2006 8:27 pm Temat postu: |
|
|
jak rozumiem moja odpowiedz byla jeszcze za malo madra. chcesz konkretnych odpowiedzi-zadawaj konkretne pytania. albo idz do lekarza. albo zrob test. albo doczytaj gdzies jak powstaje nowe zycie. moja odpowiedz byla konkretna i na temat. i jesli sobie odpowiesz na proste dwa pytania-czy sperma dostala sie do drog rodnych i czy byly to dni plodne bedziesz wiedziala czy mozliwa jest u ciebie ciaza. jesli ty nie znasz odpowiedzi na te dwa pytania my jej tym bardziej nie znamy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
:( Gość
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 11:29 am Temat postu: |
|
|
nie no ja modle sie o to zeby to byla nie prawda poki co nic niewykazuje i czekam na okres Dziekuje KOBITKO i jak dostane okres dam znac!"!!!! a co do poczytania to bede musiala poczytac hehehe chodz wiem co i jak ale stres jest silniejszy POZDRAWIAM dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
angulka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 11:57 am Temat postu: ;/ |
|
|
kurde odpowiedzcie co to moze oznaczac ze mam slizki sluz bialy?? kurde boje sie:( a czy jak okres dostalam 14 poprzedniego miesiaca a skonczyl mi sie okres 19. A uprawialam petting 1-2 nastepnego dnia czy to sa dni plodne?? czy to co opisywalam powyzej ....hmm moglam zajsc w ciaze?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natalaaa Gość
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 3:57 pm Temat postu: |
|
|
I co jaki wynik???
---- edit by Paweł:
Wystarczą 3 znaki zapytania, prosze nie pisać więcej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
behemoth
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 5:36 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie za zainteresowanie ^^ Niestety, wkurzyłam się dziś, bo test nie wyszedł. Nie wiem dlaczego. Wszystko zrobiłam dobrze i wg. instrukcji. Może był jakiś wadliwy? 14 zł poszło do śmietnika. Chyba zrobię sobie test na bHCG, bo nie wytrzymam tej niepewności. Ktoś wie, ile to kosztuje? I przede wszystkim gdzie? W Sanepidzie może? ^^' |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mon
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 5:49 pm Temat postu: |
|
|
test na obecnosc betaHCG kosztuje ok 25zł, to tez zalezy od laboratorium analitycznym, w którym sie go wykonuje
trzymam kciuki, zeby wszystko wyszło po Twojej mysli |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mon
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 5:49 pm Temat postu: |
|
|
test na obecnosc betaHCG kosztuje ok 25zł, to tez zalezy od laboratorium analitycznym, w którym sie go wykonuje
trzymam kciuki, zeby wszystko wyszło po Twojej mysli |
|
Powrót do góry |
|
|
|
behemoth
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 5:54 pm Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie
Chyba jest jakieś laboratorium w Olsztynie? Jutro pójdę i poszukam, bo teraz to chyba już wszystko zamknięte.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tami Gość
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 6:47 pm Temat postu: |
|
|
A czy można zajść w ciąże na basenie lub zalewie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
behemoth
|
Wysłany: Wto Sie 15, 2006 6:54 pm Temat postu: |
|
|
Tami: Znaczy... Rozumiem, że przyjętym założeniem jest że ktoś się by masturbował w tym basenie i sperma pływałaby w wodzie? Czy jak? ^^' Nie, nie ma takiej możliwości, bo plemniki szybko obumierają poza organizmem w niedpowiednim dla środowisku (odczyn itd) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|