Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
behemoth

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 12:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzięki za wyrazy współczucia.

Mój chłopak o tym nie wiedział i nie wie. Po co go martwić...

Test zrobię najprawdopodobniej jutro (a właściwie dziś, bo poniedziałek zaczął się 0,5h temu)

A nie poinformowałam policji (co ciekawsze, samo zdarzenie miało miejsce niedaleko komisariatu), bo wiem w jakim kraju żyjemy... I znam się na ludziach. Nawet gdyby to coś poskutkowało i ewentualnie ten sukinsyn zostałby ukarany, dostałby najprawdopodobniej zawiasy, po upływie których to ja miałabym problem. Ponieważ ten facet to wariat i wiem, że mógłby się zemścić i skutecznie zniszczyć mi życie. Moje miasto jest małe...
Czemu nnie poinformowałam nikogo innego? Sama nie wiem. I to jest najgorsze. Zazwyczaj staram się działać racjonalnie... To był właśnie mój podstawowy błąd. Nawet większy niż samo to, że byłam wówczas pod wpływem alkoholu i gdyby nie to, mozliwe, że miałabym szansę się obronić. Mimo, że gościu jest ode mnie 2 razy większy i cięższy ^^" Sama jestem zszokowana tym, że nikomu nie powiedziałam mimo, ze wiedziałam, iż mogłoby mi to pomóc wyeliminować ewentualne konsekwencje. Ale to już kwestia psychologii... Chyba potrzebuję terapii Sad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 12:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Uważam, że chłopakowi robisz ogromną krzywdę.
A co powiesz mu, jeśli byś była w ciąży, a on osądzi Cię o zdradę(bo np. będzie wiedział że nie było takiej sytuacji w której moglibyście wpaść)? Wątpię by uwierzył wtedy, że ktoś Cię zgwałcił.

Są testy na ojcostwo, więc wyszłaby prawda.

Ale to Twoja sprawa.

Zatajanie prawdy,to jest podstawowy błąd, który kobiety popełniają w takiej sytuacji.

Powiedz komuś o tym.
Powrót do góry
behemoth

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 10:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cóż, zdaję sobie sprawę z tego, jaka byłaby reakcja mojego chłopaka, gdyby dowiedział się, ze nagle jestem w ciąży nie wiadomo z kim. Poprostu nie dopuszczałam takiej możliwości do świadomości, chyba poprostu za bardzo boje się takiej ewentualności. Z tym, że w czasie kiedy ta ewentualna ciąza byłaby widoczna i mógłby się o tym dowiedzieć, pewnie już dawno wcześniej nie bylibyśmy razem, bo jakoś dziwnie się między nami układa i raczej nie widzę w tym przyszłości. Choć niewątpliwie gdyby nawet po rozstaniu się dowiedział się o tym, byłby to dla niego wielki cios. Jestem tego świadoma. Dlatego pewnie i tak mu powiem, ale to dopiero po teście. I tylko w razie gdyby się okazało... testu jeszcze nie zrobiłam, zdążyłam dopiero kupić ^^"
Powrót do góry
Neugier

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 11:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

i jaki jest wynik ?
Powrót do góry
Asio
Gość

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 12:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrobiłam dziś test. Jest negatywny. Krwawienie nadal nie wystąpiło, ale przynajmniej jestem już spokojna.
Bardzo dziękuję za zainteresowanie się moim postem. Pozdrawiam serdecznie. Asia Jaro
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 4:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No widzisz. Testy się rzadko mylą.

Więc wszytsko chyba po Twojej myśli.
Powrót do góry
angulka

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 4:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde paranoja chyba osiwieje okres powinnam dostc nie bawem ale boje sie ze podczas tego pettingu moglo dojsc do zaplodnienia przypominam ze nwet nie zanuzyl "swojego" we mnie i nasienie jego nie polecialo na mnie ale zawsze ejst Cholerne ale.....Sad niewiem co mam myslec przypominam ze zadnych bolow niemam co by moglo swiadczyc o ciazy ale zawsze sa ale ....prosze o odp czy to prawda aby zajsc w ciaze facet musi zanuzyc "swojego " gleboko i wpuscic sperme???
Powrót do góry
KOBIETA

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 5:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

do zaplodnienia dojsc moze tylko wtedy kiedy nasienie mezczyzny dostanie sie do drog rodnych kobiety a ona ma wtedy dni plodne. zaden inny sposob nie istnieje poza laboratorium Wink
Powrót do góry
behemoth

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 5:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeszcze nie zrobiłam, bo dopiero zdążyłam dziś kupić, a najlepiej do testu użyć pierwszy mocz poranny. W związku z tym zrobię go jutro rano.
Powrót do góry
:(
Gość

PostWysłany: Pon Sie 14, 2006 8:15 pm    Temat postu: pilne!!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to jednka przez to co opisalam powyzej moge byc w ciazy prosze o madre odpowiedzi od madrej osobki:) bede wdzieczna
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 24 z 43