Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
behemoth
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 11:36 am Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mon
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 12:31 pm Temat postu: |
|
|
nie ma sprawy mi ktos tez kiedys pomógł na tym forum, dlatego jak moge staram sie odwdzieczyc.
wynik powinnas miec juz nastepnego dnia po pobraniu krwi w prywatnym lab. amalit.
daj znac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 4:10 pm Temat postu: |
|
|
Jeżeli ktoś chce zadać pytanie "czy jestem w ciąży" i myśli ze ktoś jest wstanie odpowiedizeć na tak zadane pytanie to niech pisze tutaj, uprzedzam że każdy następny temat o takim właśnie tytule będzie kasowany.
Dział jest poświęcony objawą ciąży a nie pytaniom do ... "czy jestem w ciąży". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
>>>Daga<<&
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 8:36 pm Temat postu: |
|
|
Moja sytuacja wygląda mniej więcej tak...
Dwa i pół miesiąca temu (w dni płodne) mielismy ochotę z partnerem na pieszczoty. Mój partner chciał czegoś więcej, ale w porę (przynajmniej myślę, że w porę) zdążyłam zareagować. Doszło jednak do "dotknięcia" jego narządów intymnych z moimi. Penis nie został wprowadzony, tylko dotknął mojej pochwy. Okres dostałam normalnie, ale był bardzo bolesny, co mi się raczej wcześniej nie zdarzało. Były bóle, ale nie aż takie. Następny okres również pojawił się prawidłowo już z mniejszymi bólami, praktycznie takimi normalnymi jak dla mnie. Dzisiaj miesiączka spóżnia mi się 2 dzień i zastanawiam się, jakie jest prawdopodobieństwo bycia w ciąży po tamtym zdarzeniu. Nie było co prawda wytrysku, ale zawsze jest jeszcze ten płyn. Myślę nad tym, bo wiem, że okres może się pojawiać w pierwszych miesiącach ciąży. Ale żadne objawy ciąży u mnie nie wsytępują. Co o tym myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
daria
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 8:54 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze nie jestes w ciazy istnieje małe prtawdopodobienstwo wiec na twoim miejscu bym sie nie przejmowała ale dla spokoju zrub test |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Sie 16, 2006 9:56 pm Temat postu: |
|
|
Mam pytanie. Czy w czasie ciazy dziewczyna moze miec normalna miesiaczke czy tylko te plamienie. Pytam bo wchodzilem w nia bez prezerwatywy w jej dni plodne ale zawsze wychodzilem duzo wczesniej i nawet nie zanosilo sie na moj orgazm. Moja dziewczyna dostala okresu (spoznionego o tydzien) ale wciaz sie troche martwi gdyz dzisiaj caly dzien zle sie czuje a jak cwiczyla to chcialo jej sie wymiotowac. Z gory dziekuje za pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
shatzy
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 9:36 am Temat postu: |
|
|
czy ja moge być w ciązy jeśli od 1 czerwca nie mam okresu, a kiedys z chlopakiem bylismy w dosc intymnej sytuacji mianowicie dotknelam mu a potem on mi,(on mial mokro), a teraz ja bywam rozdrazniona, mam wrazenie ze chyba powiekszyly i mie sie piersi i mam w nich jakis dziwny bialy plyn, czy to pokarm? oprocz tego mam straszne apetyt na wszystko i to w zadziwiajacych zestawieniach!przytylam 3 kg, ale ostatnio zaczelam uwazac zeby nie byc gruba i schudlam w ciagu tygodnia 0,5 kg . mam bardzo zmienne nastroje, bywam przygnebiona i latwo mnie rozwscieczyc. ciagle musze roic siku. czy ja jestem w ciazy???Dodoam jeszcze ze stosounku zadnego nie bylo i ze jestem 16-letnia dziewica i ze w moim wypadku ciaza bylaby raczej skresleniem mnie z listy zywych i szcesliwych ludzi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
parmezanka
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 9:41 am Temat postu: |
|
|
czesc:) powiedzcie czy jest to mozliwe... moj przypadek wyglada nastepujaco:30.07 kochalam sie z moim chlopakiem i mielismy prezerwatywe,lecz pech chcial ze zostala ona we mnie a na dodatek pękla:/bylam jednak spokojna bo wedlug moich obliczeń nie były to dni płodne(okres nie zawsze mam regularny i moja pewność z dnia na dzień maleje)No wszystko pewnie byłoby ok bo cały czas czułam się super ale 14.08uprawialiśmy "anal".nie spuścił się we mnie ale po tym zdarzeniu moje narzady były w spermie.teraz czuje sie fatalnie.nie mam apetyty, mam 38stopni goraczki i ogolnie czuje sie nie najlepiej.powiedzcie czy przez to ze "leżałam" na jego spermie moge być w ciąży?czy możliwe żeby plemniczki tak bardzo się przemieszczały?przepraszam że przynudzam i prosze odpiszcie,pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 10:12 am Temat postu: |
|
|
parmezanka napisał: | czesc:) powiedzcie czy jest to mozliwe... moj przypadek wyglada nastepujaco:30.07 kochalam sie z moim chlopakiem i mielismy prezerwatywe,lecz pech chcial ze zostala ona we mnie a na dodatek pękla:/bylam jednak spokojna bo wedlug moich obliczeń nie były to dni płodne(okres nie zawsze mam regularny i moja pewność z dnia na dzień maleje)No wszystko pewnie byłoby ok bo cały czas czułam się super ale 14.08uprawialiśmy "anal".nie spuścił się we mnie ale po tym zdarzeniu moje narzady były w spermie.teraz czuje sie fatalnie.nie mam apetyty, mam 38stopni goraczki i ogolnie czuje sie nie najlepiej.powiedzcie czy przez to ze "leżałam" na jego spermie moge być w ciąży?czy możliwe żeby plemniczki tak bardzo się przemieszczały?przepraszam że przynudzam i prosze odpiszcie,pozdrawiam. |
A nie przyszlo ci do glowy ze moze po prostu wirusa jakiegos zlapalas albo przeziebiona jestes? od lezenia na spermie nie mozna zajsc w ciaze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 11:03 am Temat postu: |
|
|
Jak to jest z tym okresem a ciąża?? W czasie ciązy tylko plamienie czy moze byc normalny obfity okres. Odpowie ktos na pytanie goscia z tej samej strony?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|