Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
>>>Daga<<&
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 17, 2006 8:35 pm Temat postu: |
|
|
Wypowie się ktoś jeszcze na mój temat? Proszę... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2006 12:02 am Temat postu: |
|
|
Daga, nie jesteś w ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2006 6:14 am Temat postu: |
|
|
Czemu mi nikt nie odpowie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2006 9:36 am Temat postu: |
|
|
Miesiączka może się utrzymać do 4,5 miesiąca ciąży. To są właściwie plamienia, skąpe i krótkie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kwiatuszek22 Gość
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2006 1:31 pm Temat postu: |
|
|
Mam 22 lata. Przez ostatni miesiąc kochałam się z moim mężczyzną regularnie (nawet 2-3 razy dziennie). Dostałam okres ale w ostatnim dniu miesiączki zauważyłam zmianę koloru warg sromowych (są jaśniejsze niż zwykle i są nabrzmiałe a zwłaszcza zewnętrzne(opuchnięte?). Mam podwyższoną temperature od 36,7 - 37,7 stopni. Uczucie ciężkości w piersiach ale nie bolą mnie. Mam bóle pochwy i podbrzusza. Nie mogę zrobić siku do końca, i odczuwam ból przy oddawaniu moczu. Mam zaparcia. Jestem cały czas osłabiona i mnie mdli. Zapach pochwy jest inny niż zwykle i są samoistne skurcze mięśni pochwy. To chyba wszystkie objawy jakie zaobserwowałam. Tak jest dopiero od dwóch albo trzech dni. Pomóżcie proszę. To mogą być objawy ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Sie 18, 2006 1:41 pm Temat postu: |
|
|
to nie sa objawy ciazy. przypuszczam ze masz zapalenie pecherza.CZy stosowalas zabezpieczenie podczas wspoilzycia? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Terrax Gość
|
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 12:18 am Temat postu: |
|
|
witam pytanie mam zapewne takie jak kazdy ale moze wy rozwiejecie moje wątpliwości.
Wyjechaliśmy z chłopakiem w góry i mogliśmy wreszcie pieścić sie do woli, co oczywiście przyspozyło mi wiele stresów o ciąże, ale do rzeczy-drecza mnie dwie rzeczy, a mianowicie:
-czy kiedy pieszcze chłopaka ustami (nie ma do nich wytrysku, ale wiadomo, wydziela sie w trakcie ten płyn w którym mogą być pleniki) potem sie całujemy a potem on mnie pieści ustami to jest mozliwe zeby drogą penis-usta-pochwa doszło do zapłodnienia? moze takie pytanie wyda wam sie głupie jak 'czy zachodzi sie w ciaze od całowania' ale jednak mnie to dreczy... dodam ze wtedy miałam ostatki okresu wiec dla higieny miałam tampon a on pieścił w sumie tylko łechtaczke...
-pytanie drugie wiąze sie ze stosunkiem, a własciwie z zakładaniem prezerwatywy. Martwi mnie kiedy on zakładając ją dotyka żołędzia który moze być przecież w tym płynie z plemikami... potem kiedy ją rozciąga do końca (wiadomo o co chodzi?) to przecież dotyka tymi rekami tych miejsc które potem wejdą we mnie, martwi mnie to...
Mam nadzieje ze nie wyszłam na jakąś przewrazliwioną ale naprawde martwie sie o ciąze...nie chce sobie przecież zawalić życia w takim momencie >< |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Terrax Gość
|
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 12:24 am Temat postu: |
|
|
zapomnialam dodac że z objawów to tyle ze jest mi co jakiś czas niedobrze, ale nie rano, raczej popołudniami...mam nadzieje ze mimo wszystko ktoś odpowie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 12:37 am Temat postu: |
|
|
1. Nie ma takiej możliwości o zapłodnieniu drogą penis-usta-pochwa.
2. Nie zajdziesz w ciążę, jeżeli chłopak zakłada prezerwatywę w opisany przez Ciebie sposób.
Miałaś ostatnie dni miesiączki, więc to dni niepłodne raczej, zależy jakiej długościmasz cykl.
Ale nie martw się, nie jesteś w ciąży. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Terrax Gość
|
Wysłany: Sob Sie 19, 2006 7:22 pm Temat postu: |
|
|
dziekuje bardzo serdecznie za poważne potraktowanie tematu i odpowiedz
mam jeszcze takie pytanie-czy po okresie są dni 'suche'? minało 5dni od końca mojego okresu a ja nie mam zadnego śluzu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|