Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Olaa
Gość

PostWysłany: Pią Lut 24, 2006 11:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Very Happy ja sadze ze jezeli to wszystko przemysleliscie to dobry pomysl ja tez mam 19 lat i chce miec dziecko Smile mam nadzieje ze wkoncu cos sie wykluje:) mam takie same ojawy i pytanka ale ja nie jestem:( i nie wiem czemu ale moze ty >> powodzenia
Powrót do góry
little_olive_21

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Lut 26, 2006 4:40 pm    Temat postu: chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wcześniej brałam tabletki antykoncepcyjne , ale odstawiłam za rada ginekologa ponieważ miałam mdłości. Teraz po ściśnięciu piersi z sutków wydziela mi się płyn (jasny, przezroczysty, albo podobny do mleka). Zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny, ale czy nie zrobiłam go za wcześnie? Czy to możliwe że jestem w ciąży? Ostatnia miesiączka była 15.02.2005 ( była skąpa) , wcześniejsza była 13. 01.2005 ,a test zrobiłam 24.02. 2005. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje. Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Netka

PostWysłany: Nie Lut 26, 2006 5:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę,że nie powinnaś się przejmować.Przecież zrobiłaś test,który nie potwierdził ciąży,poza tym miesiączkujesz.Musisz troszkę poczekać aż wszystko się unormuje po odstawieniu tabletek.Pozdrawiam
Powrót do góry
martii

PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 3:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehehehehehe dobre dobre!!! Razz tak sluchaj twoja dziewczyna byla poprostu podniecona!!!!podczas stosunku z kobiecej pochwy wydobywa sie wydzielina ktora ulatwia wspolzycie!!! wiec wytlumacz dziewczynie ze jesli chce sie kochac to bedzie sie juz tak ciagle czola Razz ta wlasnie wydzielina pozwala na odbycie stosunku bez niej byl by nie mozliwy
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Lut 28, 2006 6:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No nie do końca że nie możliwe, było by to bolesne w każdym razie Wink
Powrót do góry
kierownik

PostWysłany: Pią Mar 03, 2006 5:00 pm    Temat postu: czy to jest mozliwe zebym była w ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam Jestem zalamana w listopadzie kochalam sie z chlopakiiem i pekla prezerwatywa mialam 14 dzien cyyklu a wiec dzien plodny tylko chce podkreslic ze nigdy nie mialam okresu regularnego raz nie mialam nawte rok z powodu anorekcji jestem przerazonba wzielam wtedy prostinor duo po 12 godzinahc od stosunku i drugi po 12 godzinach po pierwszym mialam normalna miesiaczke i w sumie mam do tej pory tak jak zawsze bardzo obfita silne bole i trwajaca po 7 dni po 14 dniach od stosunku zrobilam test wyszedl negatywny traz po 4 dniach po okesie bardzo boli mnie brzuch nie wiem co sie dzieje nie mam wiekszego brzucha nie mam mdlosci ani nic takiego czy to mozliwe zebym byla po tym wszytskij w ciazy blagam o pomoc:(bo szaleje juz:(
Powrót do góry
Netka

PostWysłany: Pią Mar 03, 2006 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Na pewno nie jesteś w ciąży Very Happy Very Happy Radzę jednak udać się do ginekologa i dowiedzieć się skąd te bóle,które opisujesz.Możliwe,że to bóle owulacyjne,gdyż z tego co piszesz wynika,że Twoje miesiączki są dośc długie(trwają 7 dni).Szkoda,że nie napisałaś jak długie masz cykle miesiączkowe Very Happy wtedy mogłabym bardziej pomóc.W każdym bądź razie wizyta u ginekologa nie zaszkodzi.Pozdrawiam Very Happy Very Happy Very Happy
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Mar 03, 2006 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sumie moje cykle ja sama nie wiem sa bardzo nieregularne przez ostatnie 4 iesiace mialam dosc regularnie miesiaczke coo 29-30 dni chcociaz ostatni mi sie spoznil nawet miesiac ale to zwiazne bylo z ssja zmaina trybu zywienia i tak ciagle mam raz regularnie raz przerwa miesieczna lub paro miesieczna ale dziekuje za zainteresowanie i uspokojenie bo ja juz wszytskie objawy sobie wmawiam:)
Powrót do góry
naneczka

PostWysłany: Pon Mar 06, 2006 11:18 pm    Temat postu: pieszczoty po Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem. ostatnio kochalam sie ze swoim chlopakiem. uzyl on prezerwatywy ale zaraz po wytryzku sciagnal zuzyta prezerwatywe i ta sama reka piescil moje narzady rodne. podkreslam ze to byly dni plodne. jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy. blagam o szybka odpowiedz.
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Wto Mar 07, 2006 8:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeżeli miał czysta ręke to żadne, jeżeli na ręce miał sperme to powiedzmy taie jak przy wytrysku podczas wyciagania go już Wink

Nie radził bym jednak główkować za długo nad tym, bo naprawde możesz dojść do absurdalnych teori które moga Ci sie wydawać realne. Stres wiele potrafi Wink Zastanowić sie raz a porządnie jak było, a potem działać w zależności od sytacji.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 5 z 43