Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Olaa Gość
|
Wysłany: Pią Lut 24, 2006 11:32 pm Temat postu: |
|
|
ja sadze ze jezeli to wszystko przemysleliscie to dobry pomysl ja tez mam 19 lat i chce miec dziecko mam nadzieje ze wkoncu cos sie wykluje:) mam takie same ojawy i pytanka ale ja nie jestem:( i nie wiem czemu ale moze ty >> powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
little_olive_21
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lut 26, 2006 4:40 pm Temat postu: chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj |
|
|
Wcześniej brałam tabletki antykoncepcyjne , ale odstawiłam za rada ginekologa ponieważ miałam mdłości. Teraz po ściśnięciu piersi z sutków wydziela mi się płyn (jasny, przezroczysty, albo podobny do mleka). Zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny, ale czy nie zrobiłam go za wcześnie? Czy to możliwe że jestem w ciąży? Ostatnia miesiączka była 15.02.2005 ( była skąpa) , wcześniejsza była 13. 01.2005 ,a test zrobiłam 24.02. 2005. Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dziękuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Nie Lut 26, 2006 5:33 pm Temat postu: |
|
|
Myślę,że nie powinnaś się przejmować.Przecież zrobiłaś test,który nie potwierdził ciąży,poza tym miesiączkujesz.Musisz troszkę poczekać aż wszystko się unormuje po odstawieniu tabletek.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martii
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 3:49 pm Temat postu: |
|
|
hehehehehehehe dobre dobre!!! tak sluchaj twoja dziewczyna byla poprostu podniecona!!!!podczas stosunku z kobiecej pochwy wydobywa sie wydzielina ktora ulatwia wspolzycie!!! wiec wytlumacz dziewczynie ze jesli chce sie kochac to bedzie sie juz tak ciagle czola ta wlasnie wydzielina pozwala na odbycie stosunku bez niej byl by nie mozliwy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Lut 28, 2006 6:52 pm Temat postu: |
|
|
No nie do końca że nie możliwe, było by to bolesne w każdym razie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kierownik
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 5:00 pm Temat postu: czy to jest mozliwe zebym była w ciąży |
|
|
Witam Jestem zalamana w listopadzie kochalam sie z chlopakiiem i pekla prezerwatywa mialam 14 dzien cyyklu a wiec dzien plodny tylko chce podkreslic ze nigdy nie mialam okresu regularnego raz nie mialam nawte rok z powodu anorekcji jestem przerazonba wzielam wtedy prostinor duo po 12 godzinahc od stosunku i drugi po 12 godzinach po pierwszym mialam normalna miesiaczke i w sumie mam do tej pory tak jak zawsze bardzo obfita silne bole i trwajaca po 7 dni po 14 dniach od stosunku zrobilam test wyszedl negatywny traz po 4 dniach po okesie bardzo boli mnie brzuch nie wiem co sie dzieje nie mam wiekszego brzucha nie mam mdlosci ani nic takiego czy to mozliwe zebym byla po tym wszytskij w ciazy blagam o pomoc:(bo szaleje juz:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 6:11 pm Temat postu: |
|
|
Na pewno nie jesteś w ciąży Radzę jednak udać się do ginekologa i dowiedzieć się skąd te bóle,które opisujesz.Możliwe,że to bóle owulacyjne,gdyż z tego co piszesz wynika,że Twoje miesiączki są dośc długie(trwają 7 dni).Szkoda,że nie napisałaś jak długie masz cykle miesiączkowe wtedy mogłabym bardziej pomóc.W każdym bądź razie wizyta u ginekologa nie zaszkodzi.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2006 9:14 pm Temat postu: |
|
|
sumie moje cykle ja sama nie wiem sa bardzo nieregularne przez ostatnie 4 iesiace mialam dosc regularnie miesiaczke coo 29-30 dni chcociaz ostatni mi sie spoznil nawet miesiac ale to zwiazne bylo z ssja zmaina trybu zywienia i tak ciagle mam raz regularnie raz przerwa miesieczna lub paro miesieczna ale dziekuje za zainteresowanie i uspokojenie bo ja juz wszytskie objawy sobie wmawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
naneczka
|
Wysłany: Pon Mar 06, 2006 11:18 pm Temat postu: pieszczoty po |
|
|
Mam problem. ostatnio kochalam sie ze swoim chlopakiem. uzyl on prezerwatywy ale zaraz po wytryzku sciagnal zuzyta prezerwatywe i ta sama reka piescil moje narzady rodne. podkreslam ze to byly dni plodne. jakie jest prawdopodobienstwo ze jestem w ciazy. blagam o szybka odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2006 8:50 am Temat postu: |
|
|
Jeżeli miał czysta ręke to żadne, jeżeli na ręce miał sperme to powiedzmy taie jak przy wytrysku podczas wyciagania go już
Nie radził bym jednak główkować za długo nad tym, bo naprawde możesz dojść do absurdalnych teori które moga Ci sie wydawać realne. Stres wiele potrafi Zastanowić sie raz a porządnie jak było, a potem działać w zależności od sytacji. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|