Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jansee

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Gru 04, 2006 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny jak to jest z ta temperatura?? Jak sadzicie??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
jansee

PostWysłany: Sro Gru 06, 2006 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny musze Was poinformowac, ze

....

juz to mialam wczesniej napisac, ale jakos mi sie zapomnialo Smile

Dostalam okres!! I tak jak sadzilam spoznil mi sie dwa dni Smile))))

HAPPy!!!
Powrót do góry
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Gru 06, 2006 10:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

gratulacje Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Gru 07, 2006 3:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jansee widzisz a nie mowilam Very Happy i po co bylo to zamartwianie sie Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Gru 08, 2006 2:39 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

madziusia w ciazy tez mozna miec okres ale napweno ty nie jestes:)nie bede cie juz stresowaC Laughing

Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Pią Gru 29, 2006 11:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaka jest różnica mieczy postinorem a escapelle??lekarz mi zapisla wlasnie escapelle a nie postinor.prosze o odp:) pozdrawiam
Powrót do góry
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 1:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tym ze escapelle jak juz sie zajdzie w ciaze pomaga plodowi przetrwac
Ola20

PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 3:42 am    Temat postu: pomoc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W zeszlym miesiacu zazylam postinor duo, prezerwatywa sie zsunela. Dostalam okres i bylo w porzadku. Pech chcial, ze w tym miesiacu gumka pekla. Chlopak mial wytrysk na zewnatrz. Byl to 15 dzien cyklu, wiec najprawdopdoniej plodny. Przez trzy nastepne dni po tym stosunku bolaly mnie jajniki, glownie lewy, czasami tak mialam w ssrodku cyklu, ale wydaje mi sie, ze teraz mocniej. Przy czym nie mam gestego, bialego sluzu jak 15 dnia, w zasadzie w ogole go nie ma, jest rzadki i przezroczysty. Panikuje! prosze o pomoc.
Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Sob Gru 30, 2006 11:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a postinor jakie ma dzialanie????bo myslalam ze te dwie tabletki sa rowne sobie.ze escapelle dziala jak postinor:/ ale jak wzielam po 34 h escapelle to bedzie ok chyba nie?? dalej czekam na okres ale si eboje?Sad
Powrót do góry
Sonia

PostWysłany: Pon Sty 01, 2007 12:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uf.okres dostalam wiec jest dobrze:) dzieki za porady ,pozdrawiam
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 37 z 43