Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
fasolka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach

PostWysłany: Wto Lut 06, 2007 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

26 dzien cyklu to teoretycznie dzien nieplodny. Wiec nie powinniscie miec obaw jesli sie zabezpieczyliscie przynajmniej prezerwatywa i z nia bylo w porzadku. Opoznienie miesiaczki moze byc spowodowane podrożą, zreszta nigdy nie bedzie tak jak w zegareczku, zawsze moze wystapic tak O kilkudniowe opoznienie.
Aga xs
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 06, 2007 3:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z fasolka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zanne

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 12:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
to juz kolejny chyba 34 dzien od ostatniego okreu i nadal nie ma miesiaczki chyba cos nie tak problem w tym ze my zawsze bez zabezpieczenia przed okresem sie kochamy i nigdy nie bylo klopotow a teraz cos nie tak Sam nie wiem dzis robimy test ciazowy oby nic nie wyszlo
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 12:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mimo że to dni niepłodne, to robicie bardzo nierozważnie kochając się bez zabezpieczenia, nie będąc gotowym na dziecko.
Naprawde, radze teścik i ginekologa bez względu na wynik.
zanne

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 1:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Skoro sa dni nieplodne to co w tym nierozwaznego wiekszosc malzenstw na tym jedzie i jakos jest ok Poza tym dostala okres dzis o 11 wiec chyba jest Ok Robilismy tak przez dwa lata i bylo ok i tym razem tez chyba ok bo jest juz okres
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 3:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hehehe nie no ok, nie wiedziałam że jesteście małżeństwem:) Ale skoro tak, to chyba ciąża nie będzie czymś czego byście nie chcieli?
agnieszkaj

PostWysłany: Czw Lut 08, 2007 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze pomyslicie ze jestem diablica Twisted Evil ale drogi kolego kazdy stosunek niesie za soba ryzyko ciazy-tak to zostalo zbudowane! i po to min powstal sex wiec. prawdopodobienstwo ciazy zawsze wystepuje jesli wczesniej uprawialiscie sex Very Happy

ps zanne male pytanko skoro jestescie malzenstwem czemu piszesz 'moja dziewczyna'? :Twisted: :Evil: :Laughing:

---- edit by Paweł:
Jeśli czegoś zapomnisz napisać, użyj opcji "zmień" która jest w górnym prawym rogu każdej twojej wypowiedzi.
Nie pisz postów jeden pod drugim.
Powrót do góry
mkotek

PostWysłany: Wto Lut 13, 2007 1:42 am    Temat postu: obawa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam serdecznie
mam pytanie
kochamy sie z dziewczyna z zabezpieczeniem ZAWSZE ale teraz spoznia sie jej okres i to prawie 2tygodnie
nie wiem czy mam sie juz nastawiac na ojcostwo i czy jest jeszcze jakas szansa na to ze to tylko obawy??
niby teraz bylo kilka ciezkich chwil troszke stresu ale czy to jest mozliwe ze sie tyle okres spoznia??
dodatkowo dziewczyna ma teraz jakies dziwne klucie w okolicach wyrostka Sad
prosze o szybka odp

dodam tylko jeszcze ze nie zauwazylem zadnej "niespodzianki" z prezerwatywa
wszystko wygladalo normalnie i bez zadnych skutkow ubocznych Sad
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Lut 13, 2007 10:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to raczej chyba nie ma powodu, żeby się martwić Smile Mi się kiedyś ze stresu okres spóźniał tydzień, a jak ona jeszcze dodatkowo zamartwia się tym, że jest w ciąży, to na sto procent jej się przesunie. Smile Głowa do góry!
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Lut 13, 2007 11:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tez tak myśle ze nie ma czym sie martwic ...jesli nie bylo niespodzianek to tym bardziej spokojnie czekajcie Wink
napewno przybedzie w czerwonej szacie heh Laughing

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Następny
Strona 39 z 43