Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 2:28 pm Temat postu: |
|
|
26 dzien cyklu to teoretycznie dzien nieplodny. Wiec nie powinniscie miec obaw jesli sie zabezpieczyliscie przynajmniej prezerwatywa i z nia bylo w porzadku. Opoznienie miesiaczki moze byc spowodowane podrożą, zreszta nigdy nie bedzie tak jak w zegareczku, zawsze moze wystapic tak O kilkudniowe opoznienie. _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aga xs Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Lut 06, 2007 3:25 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z fasolka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zanne
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 12:33 pm Temat postu: |
|
|
Witam
to juz kolejny chyba 34 dzien od ostatniego okreu i nadal nie ma miesiaczki chyba cos nie tak problem w tym ze my zawsze bez zabezpieczenia przed okresem sie kochamy i nigdy nie bylo klopotow a teraz cos nie tak Sam nie wiem dzis robimy test ciazowy oby nic nie wyszlo |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 12:48 pm Temat postu: |
|
|
Mimo że to dni niepłodne, to robicie bardzo nierozważnie kochając się bez zabezpieczenia, nie będąc gotowym na dziecko.
Naprawde, radze teścik i ginekologa bez względu na wynik. _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zanne
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 1:26 pm Temat postu: |
|
|
Skoro sa dni nieplodne to co w tym nierozwaznego wiekszosc malzenstw na tym jedzie i jakos jest ok Poza tym dostala okres dzis o 11 wiec chyba jest Ok Robilismy tak przez dwa lata i bylo ok i tym razem tez chyba ok bo jest juz okres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Lut 07, 2007 3:01 pm Temat postu: |
|
|
hehehe nie no ok, nie wiedziałam że jesteście małżeństwem:) Ale skoro tak, to chyba ciąża nie będzie czymś czego byście nie chcieli? _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
agnieszkaj
|
Wysłany: Czw Lut 08, 2007 12:50 pm Temat postu: |
|
|
moze pomyslicie ze jestem diablica ale drogi kolego kazdy stosunek niesie za soba ryzyko ciazy-tak to zostalo zbudowane! i po to min powstal sex wiec. prawdopodobienstwo ciazy zawsze wystepuje jesli wczesniej uprawialiscie sex
ps zanne male pytanko skoro jestescie malzenstwem czemu piszesz 'moja dziewczyna'? :Twisted: :Evil: :Laughing:
---- edit by Paweł:
Jeśli czegoś zapomnisz napisać, użyj opcji "zmień" która jest w górnym prawym rogu każdej twojej wypowiedzi.
Nie pisz postów jeden pod drugim.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mkotek
|
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 1:42 am Temat postu: obawa |
|
|
witam serdecznie
mam pytanie
kochamy sie z dziewczyna z zabezpieczeniem ZAWSZE ale teraz spoznia sie jej okres i to prawie 2tygodnie
nie wiem czy mam sie juz nastawiac na ojcostwo i czy jest jeszcze jakas szansa na to ze to tylko obawy??
niby teraz bylo kilka ciezkich chwil troszke stresu ale czy to jest mozliwe ze sie tyle okres spoznia??
dodatkowo dziewczyna ma teraz jakies dziwne klucie w okolicach wyrostka
prosze o szybka odp
dodam tylko jeszcze ze nie zauwazylem zadnej "niespodzianki" z prezerwatywa
wszystko wygladalo normalnie i bez zadnych skutkow ubocznych |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 10:28 am Temat postu: |
|
|
No to raczej chyba nie ma powodu, żeby się martwić Mi się kiedyś ze stresu okres spóźniał tydzień, a jak ona jeszcze dodatkowo zamartwia się tym, że jest w ciąży, to na sto procent jej się przesunie. Głowa do góry! _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Lut 13, 2007 11:42 am Temat postu: |
|
|
tez tak myśle ze nie ma czym sie martwic ...jesli nie bylo niespodzianek to tym bardziej spokojnie czekajcie
napewno przybedzie w czerwonej szacie heh _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|