Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

chcesz zapytać "czy jestem w ciąży" to tylko tutaj

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
stokrotkaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Mar 31, 2006 11:18 pm    Temat postu: HMMM Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Udaj się poprostu do ginekologa gdy skończy Ci się okres...a z tym brzuszkiem może przytyłaś Smile Laughing Za duzo słodyczy Razz i innych Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Karolola
Gość

PostWysłany: Pią Mar 31, 2006 11:30 pm    Temat postu: Ja też dopiero co dowiedziłam się że jestem w ciąży Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

To bedzie jakis siodmy tydzień.
Pierwszy objaw jaki mnie zniepokoił to piersi...stały się nagle takie duże i bolesne!!
Powrót do góry
Karolola
Gość

PostWysłany: Pią Mar 31, 2006 11:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A ta ciąża to w ogóle jest strasznie męcząca!!!
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Mar 31, 2006 11:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tylko o to chodzi ze ja tak duzo niejem, pracuje i czasami nie mam ochoty wogole na jedzenie.w listopadzie wazyłam ok 49 kg a teraz to juz 55. masakra. nie nie nie bede sie gnebic. miłego wieczoru. nie martw się!!!!! napewno wszystko się jakos ułozy. Pozdrawiam jak bede cos wiedziec to napewno napisze.
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Mar 31, 2006 11:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piersi to mnie tak az nie bolą, tylko sa powiekszone.
Powrót do góry
dzidziaa

PostWysłany: Sob Kwi 29, 2006 7:11 pm    Temat postu: Czy jestem w ciąży??? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam czy jest ktoś na tym forum z kim mozna podzielić się objawami ????
Powrót do góry
dzidziaa

PostWysłany: Sob Kwi 29, 2006 7:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jestem 12 dzien po owulacji od wczoraj mam minimalne krwawienie i brązowy minimalny śluz ogółem czyję się dobrze nigdy niemiałam takiego plamienia czy to ciąża
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Kwi 29, 2006 7:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plamienie nie oznacza ciąży. Bardzo dużko kobiet ma plamienie między mięsiączkami. To normalne zjawisko, nie trzeba sie tego obawiać. A czy masz jeszcze jakies inne objawy? no i na jakiej podstawie wogóle obawiasz się ciąży?

Pozdrawiam
Powrót do góry
Bizonka
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 30, 2006 12:29 am    Temat postu: byłam w ciazy pozamacicznej!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BYLAM W CIĄŻY POZAMACICZNEJ!!!
To bylo straszne!!
poprostu tak jakbym uslyszała wyrok!!!
mam 19lat i to było by moje pierwsze dziecko i musieli je usunac:(
to bylo najgorsze pzerzycie!!!
a z moim narzeczonym staralismy sie o dziecko:(
myslalam ze bedzie dobrze..
ale usuneli mi tez jajnik!!
czy z jednym jajnikiem mozna zajsc normalnie w CIĄŻĘ???
pomoze mi ktos??
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Kwi 30, 2006 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Z tego co wiem kobieta z częścią jednego jajnika fukcjonująco prawidłowo zaszła w ciążę i urodziła dziecko. Na pewno prawdopodobieństwa zajścia w ciążę jest mniejsze, ale pewnie jest. Spróbuj zrobić bdania po tymk kątem! [/quote]
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 7 z 43