Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
smutna
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 01, 2006 8:24 am Temat postu: |
|
|
wspolzylam z chlopakiem w czasei dni plodnych, on uzywal prezerwatywy ale posmarowal mnie tez balsamem do ciala bo mam problemy z wilgotnoscia. po stosunku nie wyjal penisa od razu ale kiedy to zrobil wszystko wygladalo normalnie i sperma byla w prezerwatywie. dzis mija 6 dni odkad powinnam dostac okres wczoraj mialam podwyzszona temperature ale dzis rano mam 36,4- jak bardzo jest mozliwe ze jestem w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
NIUNIA99 Gość
|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:09 pm Temat postu: czy to ciązą |
|
|
czy przez masturbacje można zajść w ciąże .Tzn. wkładać coś do pochwy i woda się do niej wlewa mozna zajść w taki sposób w ciążę??? PROSZĘ ODPOWIEDZCIE MI WAŻNE !!! BArdzio proszę odpisujcie!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
NIUNIA99 Gość
|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:12 pm Temat postu: |
|
|
i na dodatek okres mi się spóźnia o 2 dni,jestem strasznie zdenerwowana ojojku...ODPISUJCIE!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:14 pm Temat postu: |
|
|
a możesz napisać ile masz lat? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mirel
|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:27 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie o tym samym pomyslałm , nie można zajść w ciąże jak do pochwy wleje się trochę wody to nierealne to tak samo jakbyś się zapytała czy przez pocałunek można zajść |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Czw Maj 04, 2006 8:45 pm Temat postu: |
|
|
Cześć Smutna.Następnym razem nie używajcie balsamu do ciała jako środka nawilżającego,gdyż może on uszkodzić prezerwatywę Bądz jednak dobrej myśli.Trzymam kciuki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 11:15 am Temat postu: Czy to mozliwe?? |
|
|
Witam. PRzedstawie po krótce sytuacje.Bawiłem sie w niedziele,ze swoją partnerką.Nie był to stosunek pełny.Nei było wprowadzenia penisa do pochwy.NA koeniec "zabawy" skończyłem na jej brzuch i pare kropel spadło na okoloce pachwiny.I teraz zaczyta sie Tragedia......
Wycierając sperme z brzucha nie pameitam,czy przypadkiem nie dotknełem tą brudną juz chusteczką jeje pochwy.Potem naturalnei wytrałem ją kolejną ,świerzą chusteczką.Bardzo sie boje,ze przez to (mozliwe,bo nie pamietam) przetarcie juz "brudną " chusteczką jej pochwy,mogła zajsc w ciaze.Wiem,ze to niektórych moze bawić,al mi nie jest do śmiechu. Do tego moja partnerka bierze jakieś tabletki dopochwowe ,bo sie leczy na jakąs chorobe.Pozatym ma rozrególowany okres.Od paru dni nazeka na kujący ból podbrzusza ,tak troche z lewej strony.Wiem,ze te leki ,które bierze wywołują (sQtek uboczny) sQrcze brzucha i bóle. Czy jest prawdopodobieństwo ,ze jest w ciazy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mirel
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 2:28 pm Temat postu: |
|
|
No wiesz jakieś prawdopodobieństwo na pewno jest ale znikome myślę ze nie masz co się martwić , trochę nie pokoi mnie to kłucie lewego jajnika bo wiem ze to może być objaw wczesnej ciąży ale tez może być spowodowane tymi tabletkami co bierze lub zbliżającym się okresem ja w tym miesiącu miałam tak e 7 dni przed @ bolał mnie lewy jajnik właśnie tak kuł myślę ze najlepiej będzie jak zrobi sobie test w pierwszy dzień miesiączki jak nie dostanie i wtedy będzie wszystko jasne a skoro ma nieregularne cykle to 14 dni po stosunku niech zrobi wtedy wynik na pewno będzie prawdziwy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
RHIN
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 2:55 pm Temat postu: |
|
|
Brzuch ja boli od czasu do czasu. Rozmawiałem z nią i powiedziała,ze to taczej nie jajniki,bo wie jak jąboli i to nie to. A w tych tabletkach co je zarzywa jest jednym ze sQtQw ubocznych tepy bul brzucha i sQrcze.Wiec sam nie wiem.Okres tez ma rozregulowany przez to i z pare tygodni temu przestałą brać tabletki antykoncepcyjne ,wiec juz jest wogóle bajka.
A jak myslicie,jest mozliwosc,zeby była w ciazy?(Nie zaszła penetracja pochwy) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
MAUSI Gość
|
Wysłany: Pią Maj 05, 2006 4:16 pm Temat postu: |
|
|
twoja dziewczyna nie jest w ciazy, jestem pewna, bole brzucha moze sa spowodowane zblizajaca sie miesiaczka lub jakas choroba np. torbiele, wyslij ja do ginekologa by sprawdzic ale w ciazy ne jest. jestem przekonana |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|