Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Beatka.b

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powiem Ci tak, ja jestem obecnie w ciąży, której nie planowałam. Ale teraz mam już inne myśli - dobre - co do mojej ciąży.

Ogólnie ja miałam od samego początku objawy takie jak na okres. Bolały mnie piersi, które zrobiły się większe niż zwykle. Mnie pobolewał brzuch jakbym miała zaraz okresu dostać ale nic z niego nie było. Miałam właśnie ten dziwny śluz czego nie rozpoznałam, dopiero po 7 dniach spóźniającego się okresu przeczytałam w necie te takie typowe objawy i zdecydowałam się na test 8 dnia spóźniającego się okresu.

Tak więc jeśli dziś jest 6 dzień to jeszcze nie tragizm, miejmy nadzieję, że jutro najdalej w piątek dostanie okresu. Jeśli nadal nic to chyba lepiej jednak ten test zrobić niż żyć w stresie, a tak pewnie i tak Wam wyjdzie negatywny ( bądźmy tej myśli jeśli nie chcecie na razie jeszcze planować rodziny) i będziecie spokojniejsi.

Ale jeśli okres się nie pojawi i test wyjdzie negatywny bądź w przypadku gdzie nie będziecie chcieli tego testu zrobić niech Twoja dziewczyna pójdzie do lekarza. Może ma jakieś niedobory w organizmie, może brała jakiś antybiotyk w ostatnim czasie bądź żyła w stresie - to są czynniki które często opóźńiają okres.

Powodzenia i trzymam kciuki;)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
iwuenes

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 7:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie dziekuje xd powiem ci ze ostatnio jej sie spoznil 2tyg nawet ona mowi ze tak miewa przez to usuniecie jajnika czasami nawet nie ma miesiac dwa okresu nie uregulowalo sie to po operacji jeszcze no mam nadzieje bedzie dobrze..
Powrót do góry
Beatka.b

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 10:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mówiąc powodzenia i trzymam kciuki nie miałam na myśli ciążyWink
Powrót do góry
iwuenes

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh wiem Very Happy moze by ktos sie jeszcze w mojej sprawie wypowiedzial hmm? bo no boje sie po prostu okres sie sponei nie dokladnie 6 dni ale moze 3 cos kolo tego bo okres miala 6 lub 9 niepamietamy dokladnie. No mam obawy teraz czuje sie dobrze nie ma wahan humoru ani nic piersi jak mowilem przestaly bolec po dniu czy tam dwoch dniach jzu sam nie wiem .. zkolowany jestem
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 11:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Ostatnio moja dziewczyna pieściła mnie oralnie z wytryskiem, potem wypluła, następnie całowaliśmy się i potem – kilkanaście minut pozniej ja lizałem ją ‘na dole’. Dodam że wcześniej - między stosunkami oralnymi - całowałem ją po szyi itd., a ona napiła się wody, tylko cholera nie pamiętam czy piła przed czy po całowaniu…
Jaka jest szansa ze zajdzie w ciążę? Jest jakakolwiek? To były najprawdopodobniej dni płodne.

jak mozna zajsc w ciaze nie majac wytrysku w srodku? gdzie ta ciaza ma sie rozwijac? w ustach? gardle? płucach? zoładku? przeciez to głupota.
nie zaprzataj głowy takimi myslami.
nie ma mowy o ciazy.

Beatka Ty go nie strasz Wink
iwuenes napisał:
moze by ktos sie jeszcze w mojej sprawie wypowiedzial hmm

w Twoim przypadku nie ma mowy o ciazy Smile przynajmniej ja tak uwazam,
a test robi sie po 16dniach od stosunku Smile wiec jesli tyle minelo to spokojnie mozecie go wykonac chociaz i tak wiem ze bedzie 1 kreska Smile

Dodano po 1 minutach:

piersi nie zawsze musza bolec tak samo.
ja kiedys miałam bole trwajace ponad 10dni az do okresu. z kazdym cyklem stawały sie mniejsze az teraz bola tylko w dzien ktorym nadejdzie okres.
i wcale to ciazy nie oznacza.
nie panikujcie. nie doszukujcie sie objawow na siłe.
bedzie dobrze Smile

Dodano po 1 minutach:

aha: dobrze by było przejsc sie do gin w celu uregulowania miesiaczki.
takie wahania nie sa dobre.
w przyszlosci bedzie ciezko dziewczynie zajsc w ciaze.

Powrót do góry
ponton888

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 11:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No dzięki za odpowiedź, ale i tak się pewnie będę martwił...

Mi generalnie chodzi o to, czy jakieś plemniki mogły zostać przetransportowane z ust jej do moich i dalej do jej okolic intymnych... żeby być pewnym że zostałem dobrze zrozumiany Wink
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Sro Maj 11, 2011 11:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem o co Ci chodziło.
plemniki gina w kontakcie ze slina wiec nie ma powodu do niepokoju.
jedyne miejsce w ktorym zyja do 3-4dni to kobiecy,płodny sluz i nic wiecej.
wszelkie srod zewnetrzne je zabija Smile

Powrót do góry
ponton888

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 12:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję, że się nie mylisz, bo własnie rozne rzeczy czytałem...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 12:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zrobcie test po 16dniach od owej sytuacji i sie okaze kto mial racje.
ja czy inne fora :]

Powrót do góry
Adamadam

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 9:01 am    Temat postu: Szansa na ciaze. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiec nie wiem od czego zaczac.
Dziewczyna miala okres 23ego kwietnia, ma cykle 26dniowe, z tego wynika ze 5ego maja powinna jajeczkowac. 11ego maja doszlo do zakonczenia wewnatrz podczas stosunku(nie komentowac, poprostu pekla nam prezerwatywa). Jaka byla szansa na zaplodnienie?
Dodam tylko ze juz 11ego, a nawet dzien wczesniej miala objawy PMS, bolace piersi, a do tego zauwazylem u niej bialy sluz, a z tego co wiem jest objawem dni nieplodnych.
----Zapoznaj się z REGULAMINEM. Pisz w odpowiednich tematach ----tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 11 z 41