Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 12:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Biały śluz jest oznaką zarówno drugiej fazy cyklu czyli fazy poowulacyjnej ale również taki jest podczas ciąży więc nie sugerujcie się wyglądem śluzu. CZy mozliwa ciąża...trudno powiedzieć . Wszystko zależy od tego czy owulacja się nie przesunęła itd....Objawy PMS również mogą występować w ciąży. Nic nie poradzimy . Musicie zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki najwcześniej

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
iwuenes

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 3:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope dzieki hehe Very Happy dzis rano mi dziewczyna oznajmiła ze bol ija znowu podbrzusze jak przed okresem oraz pachwina/wew czesci ud.. wiec mysle ze okres blisko co sadzicie?

Adamadam jak ic napisała tosia owulacja mogla sie przesunac w twoim przypadku mogles sie zmiescic na granic badz tez nie.. skoro nasienie snalazlo sie w srodku to jest szansa chyba spora z tego co wiem. Ale nie zalamuj sie najwiecej nam dowala caly ten stres poczekajcie a jak nie bedzie okresu zrobcie test
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 3:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

iwuenes napewno bedzie okres Smile zobaczysz. cierpliwosc popłaca Smile

Adam ja uwazam ze było juz po owulacji i rodzicami nie bedziecie.
ps- nie slyszałes o czyms takim jak tabletka "po"?
własnie po to ona jest. gdy dojdzie do nieplanowanego wytrysku w srodku, wtedy w ciagu 72h powinno sie przyjac tabletke po,ktora jest na recepte. nast razem pomyslcie o tym, jesli nie jestescie gotowi na dziecko.

Dodano po 54 sekundach:

iwuenes napisał:
skoro nasienie snalazlo sie w srodku to jest szansa chyba spora z tego co wiem

jesli sa juz dni niepłodne lub po owulacji to nic z tego nie bedzie. gwarantuje Smile
bo co z plemnikow jesli nie ma komorki? Rolling Eyes

Powrót do góry
iwuenes

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oczywiscie po owulacji nie ma opcji zajscia Smile wiem o tym, wiec adam badz dobrej mysli, wiele osob stresuej sie i panikuje jak ja np ;p ale trzeba pomyslec na spokojnie Smile duzo ludzi sie stara o dzieci i to tez nie jest takie proste czasem zajsc w ciaze Smile
Powrót do góry
Adamadam

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 3:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 napisał:
Biały śluz jest oznaką zarówno drugiej fazy cyklu czyli fazy poowulacyjnej ale również taki jest podczas ciąży więc nie sugerujcie się wyglądem śluzu. CZy mozliwa ciąża...trudno powiedzieć . Wszystko zależy od tego czy owulacja się nie przesunęła itd....Objawy PMS również mogą występować w ciąży. Nic nie poradzimy . Musicie zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki najwcześniej

Z tym ze objawy PMS wystepowaly juz przed 11 maja ( dzien stosunku), ma to znaczenie chyba ?
+ Ten sluz nie jest od ciazy bo przed tym bialym byl ciagnacy sie, przezroczysty, a w poprzednim cyklu tez wysepowal bialy, a wczesniej nie bylo raczej okazji na zaplodnienie :>
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 10:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Adam nie panikuj i czekaj na okres.

Cytat:
duzo ludzi sie stara o dzieci i to tez nie jest takie proste czasem zajsc w ciaze

swieta racja. to nie takie proste jakby sie mogło wydawac. co 5 para nie moze miec dzieci ;/ ;/ Confused

Powrót do góry
iwuenes

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o tym że co 5 to nie słsyzalem ale pomyslcie jak musi byc cięzko jak ludzie wylizaczja sobie kalendarzyki i odbywaja pelny stosunek aby zajsc w ciaze i klapa po kilka razy Smile

winofhope mam do ciebie pytanie jeszcze.. moja dziewczyna dzis miala bóle podbrzusza i pachwiny oraz jej jakby mneij sluzu sie wydobywa jzu i twierdzi ze to jzu czas na okres to prawda?
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Czw Maj 12, 2011 10:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

iwuenes napisał:
musi byc cięzko jak ludzie wylizaczja sobie kalendarzyki i odbywaja pelny stosunek aby zajsc w ciaze i klapa po kilka razy

bo taka to jest sprawiedliwosc ze gowniary po 15lat zachodza w ciaze jak płodne krolice a normalni ludzie ktorzy chca najpierw zapewnic byt a dop potem starac sie o dziecko nie moga jego miec.. Wrrr

iwu co do pytania to same bole podbrzusza juz swiadcza o zblizajacym sie okresie. to czy mniej sluzu jest przed @ to nie wiem, bo kazda kobieta ma inny organizm. pozostaje Wam czekac bo nic wiecej nie zdziałacie. ale spokojnie- ona mamusia nie bedzie. jestem pewna Smile

Powrót do góry
iwuenes

PostWysłany: Pią Maj 13, 2011 10:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tym sie zgodze Smile sam skonczylem wczoraj 18tke i za doroslego sie nie uwazam, ale fakt co sie dzieje teraz z 15latkami czy nawet jzu 13.. to jest horror... i na prawde patrzac na to szkoda malzenstw ktore o dziecko pracuja nawet po kilka lat.. dla nich dziecko to blogoslawienstwo

Dodano po 10 godzinach 10 minutach:

[quote="wind_of_hope"]
iwuenes napisał:
iwu co do pytania to same bole podbrzusza juz swiadcza o zblizajacym sie okresie. to czy mniej sluzu jest przed @ to nie wiem, bo kazda kobieta ma inny organizm. pozostaje Wam czekac bo nic wiecej nie zdziałacie. ale spokojnie- ona mamusia nie bedzie. jestem pewna Smile

dziś znowu ją boli podbrzusze ale juz deko mocniej... kurde juz sam nie wiem ciagnie sie to i ciagnie, dzieki za pocieszenie Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pią Maj 13, 2011 11:47 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

iwuenes bo okres to nie zabawka ktora nakrecisz i zacznie grac Smile
na wszystko przychodzi odp moment, daj działac matce naturze.
organizm sam wie kiedy ma "wylac" Smile
spokojnie.
a o gowniarach to juz nic nie bede wspominac bo mnie nerw bierze jak pomysle o tych smarkulach ktore najpierw mysla tym co maja miedzy nogami a dopiero potem mozgiem. Confused

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 12 z 41