Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lunaaa

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 1:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hey! A ja mam takie dziwne pytanie:
Pewnego dnia z chlopakiem bawilismy sie swoimi narzadami no i wszystko byloby ok gdyby nie to ze podczas zabawy czlonkiem wydobylo sie troche sluzu (to raczej nie byl wytrysk tylko sluz, ktory pojawial sie jeszcze kilka razy pozniej), nastepnie ten sluz na mojej rece juz wlasciwie wysechl, pozniej (to bylo dosc dziwne bo pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo) doszlo u mnie do "wytrysku" sluzu, bylo go dosyc duzo, troche mnie to zaskoczylo wiec najpierw sprawdzilam reka czy aby napewno cos wyplynelo" (tak tą reka na ktorej byl sluz faceta), pozniej to wytarlam(na bieliznie) w miare mozliwosci chusteczka higieniczna, po czym zalozylam bielizne.
I teraz moje pytanie: Czy bylaby mozliwosc zajscia w ciaze? Znaczy... jesli ten plyn polaczy sie ze sluzem ktory jest na bieliznie a ten z bielizny z tym z pochwy? Dodam ze to dni plodne byly:|
Moze panikuje ale chcialabym wiedziec, z gory dziekuje za odp Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
iwuenes

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 2:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lunaaa powiem ci tak.. jedna źródła donsozą ze w śluzie plemnik ifaceta są niepelnosprawne i nie mogą podobno zapłodnic u 90% facetow tak jest dane bodajze z wiki. Ale specjalista tu nie jestem. Po drugie pisano tu wcześniej ze plemniki zyja 2min poza sluzem i kolejne plemniki nie maja nózek i sobie nie pojda do twojej pochwy ^^ nie ma opcji zeby dostaly sie z bielizny potem do pochwy i robily checkpointy ;p mysle że nie powinnas sie martwic

wind of hope czekam nadal na twoja odpowiedz do mojego posta strone temu Very Happy Twisted Evil Twisted Evil oczywiscie nie poganiam bo nikt na forum 24/h nie siedzi ale przypominam sie Very Happy
Powrót do góry
Gryzaczek20

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 4:43 pm    Temat postu: Spóźniający się okres i wyniki hCG total+badania krwi Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie. Mam pewien problem i chciałam Was zapytać, co o tym sądzicie.

Otóż, ostatnią miesiączkę miałam 24 marca, czyli minęło już 52 dni. A okresu nie ma. Współżyłam 4 dni przed spodziewaną w tym cyklu miesiączką (mój cykl ma z reguły 30 dni). Oczywiście z zabezpieczeniem (prezerwatywa nie pękła, nie zsunęła się). Tydzień po dacie spodziewanego okresu zrobiłam test ciążowy, po tygodniu następny i po kolejnym tygodniu- znów następny. Wszystkie negatywne. Dziś zrobiłam total hcg, wyszło <1.00 (jest napisane, że dla kobiet powinno być od 0 do 2,7). poza tym mam podwyższone erytrocyty, a bazofile, i retikulocyty obniżone. TSH i żelazo w normie. Od kilku dni mam ponad 37 stopni i od 3 dni bardzo nikłe plamienia (smużki krwi w ślizie przezroczystym). Przed tym pokazał się u mnie żółtawy śluz o konsystencji zsiadłego mleka, ale tylko przez 2 lub 3 dni. Jak myślicie, czy to może być ciąża? A może jakieś schorzenie?
Dodam, że od 2 tygodni mam okropne bóle głowy.
---REGULAMIN! NIe zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne---tosia81
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 5:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

iwuenes nie ma ciąży bo nie było możliwości zapłodnienia. Objawy jakie opisuje Twoja dziewczyna są typowymi objawami przedmiesiączkowymi. Jeśli wcześniej ich nie miała to o niczym nie świadczy. Każdy cykl jest inny i organizm inaczej może objawiać zbliżającą się miesiączkę

Powrót do góry
iwuenes

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 5:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 dziekuje, niby objawy tak ale pachwiny ja bola brzuch ćmi a okresu nie ma Very Happy aj z tym to wy kobiety macie przekichane ;p
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 7:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

oj takie rwanie pachwin to u wielu kobiet normalka i nie świadczy o ciąży. Zróbcie test jeśli Was to uspokoi choc jestem pewna,że nie nie ma potrzeby Wink. Okres może się opóźnić z wielu powodów ...nie tylko z powodu ciązy Wink)

Powrót do góry
iwuenes

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 7:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiem stres i te sprawy Wink mam info z ostatniej chwili teraz pojawił jej się śluz przezroczysty nie ciągnie sie ni nic ani nie wodnisty posredni. Brzuch ja nadal pobolewa. kurcze Shocked juz nie wiem co z tym okresem xD
Powrót do góry
hardcoria

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam problem. Tydzień temu kochałam się ze swoim chłopakiem, jednak nie doszło do wytrysku, a czkolwiek mam obawy, że nasienie znajdowało się na jego penisie. Spóżnia mi się okres 2 dni, momenami boli mnie dół brzucha, jajniki. Mam białą wydzieline z pochwy. Czy jest możliwość, że mogłam zajśc? jakie są objawy ciąży ? BŁAGAM POMÓŻCIE ! p.s był to mój pierwszy raz, do tej pory byłam dziewicą

Ostatnio zmieniony przez hardcoria dnia Sob Maj 14, 2011 10:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

luna nie ma mowy o ciazy Smile
to zwykłe podniecenie - nie zawierajace plemnikow.
mozesz byc spokojna Smile

Iwuenes hej, no dokładnie..nikt nie siedzi 24/h. jak tylko wchodze to od razu czytam posty i napewno Twojego nie przeocze Smile
co do pytania to znow proboje Cie przekonac ze nie ma czego panikowac.
okres spoznia sie bo dziewczyna strasznie sie stresuje a to jest głownym czynnikiem opozniajacym okres.
mowie Ci ze bedzie.
cmienie brzucha o tym swiadczy.
mozecie test zrobic- skoro tak bardzo sie boisz.
Cytat:
aj z tym to wy kobiety macie przekichane ;p

e tam. da sie zyc. wy macie przekichane z meskim podnieceniem i mokrymi majtami non stop:P

Gryzaczek20zastanawiaja mnie te plamienia... :\.
skoro beta wykazała <1 tzn ze w ciazy nie jestes wiec cos musi byc nie tak.
z reszta jak mozna zajsc w ciaze bez wytrysku w srodku? a temp od jak dawna sie utrzymuje na poziomie 37 stopni?
moze warto sie przejsc do gin zeby zerknał na usg co tam sie w srodku dzieje? moze przepisze Ci leki na wywołanie okresu bo takie czekanie w nieskonczonosc moze doprowadzic do obsesji.
ps- a cykle masz regularne? 1 raz zdarzyla sie takie odchylenie co do dni?

Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Maj 14, 2011 11:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hard- zalezy jak dlugie masz cykle i kiedy to sie stało?
jesli do wytrysku nie doszlo to nie [powinnas byc w ciazy..
swoja droga : bardzo odpowiedzialnie: 1 raz i to bez zadnego zabezpieczenia, a potem płacz i lament.
ahh..
najpierw trzeba myslec głowa a nie..

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 14 z 41