Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hardcoria
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 11:16 pm Temat postu: |
|
|
Przeważnie 29 dniiowe. Wiem, że nie odpowiedzialne, niestety, stało się. Jednak zastanawia mnie fakt, że boli mnie podbusze oraz szczególnie lewy jajnik. Nie, nie dozło do wytrysku, ale zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo, że znajdowały sie plemniki, a stało się to w zeszłą sobote(7 maja). Prosze, powiez co o tym sądzisz ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lunaaa
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 12:05 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | luna nie ma mowy o ciazy
to zwykłe podniecenie - nie zawierajace plemnikow.
mozesz byc spokojna |
Mialam taka nadzieje ale jesli ludzie tu mowia ze tam nie ma plemnikow to nie ma, dzieeeeki
wind_of_hope napisał: | okres spoznia sie bo dziewczyna strasznie sie stresuje a to jest głownym czynnikiem opozniajacym okres.
mowie Ci ze bedzie. |
Iwuenes wind dobrze mowi, poczekaj cierpliwie i niech dziewczyna stara sie nie stresowac:) Ja zeby bylo smiesznie tak sie nakrecilam z ciaza (w ktorej nie bylam) ze nawet mialam rozne dziwne objawy(zawroty glowy, mdlosci, bol piersi, nabrzmiale posbrzusze, bol brzucha itp, a testow to sie z 10 nakupowalam) przez caly stres, ktore pozniej przeszly wiec luz majonez, bedzie dobrze i okres tez przyjdzie:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gryzaczek20
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 12:43 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope, to był total, ale tak czy tak to na jedno wychodzi.
Idę do gina we wtorek, ale troszkę mnie to martwi wszystko. Właśnie po raz pierwszy mam taką sytuację, wcześniej odchylenia sięgały max do tygodnia. Raz mi się zdarzyło, że cykl miał 17 dni, ale to było dawno... Co do temperatury, to już dobrych parę dni, ale mam ją tylko po południu, rano i wieczorem znika. Kurczę, dziwne to wszystko jakieś... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iwuenes
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 11:13 am Temat postu: |
|
|
lunaaa dzieki za podpore
moje dziewczyna dziś dostała okresu dziekuej wszystkim za podpore i postanowiłem zaglądać tu częściej i być podporą dla inncyh z takimi problemami dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
poompom
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 2:24 pm Temat postu: |
|
|
Dla mnie świetną podporą jest strona ---------------!!!! REGULAMIN!!!!! Nie podajemy stron www--------- i polecam ją każdemu Kontakt z ekspertem bywa naprawdę zbawienny : ) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gryzaczek20
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 3:07 pm Temat postu: |
|
|
Jejku, te plamienia zrobiły się brązowe!!! Chyba nie wytrzymam nerwowo do tego wtorku... Wie ktoś może, czego to mogą być objawy??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 9:00 pm Temat postu: |
|
|
hardcoria przede wszystkim nie powielaj postów.
Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości zrób test w dniu spodziewanej miesiączki najwcześniej. Bez wytrysku nie ma ciazy ale gwarancji ze go nie było nie da Ci nikt z nas . To samo dotyczy plemników na penisie. NIe wiem czy partner wcześniej nie współżył czy nie masturbował się. W takim wypadku plemniki mogły zostać o ile nie umył penisa i nie oddał moczu.
Gryzaczek20nie rozumiem problemu ciązowego??? Testy negatywne, beta również więc logiczne ze ciąży nie ma. Po co ten stres. Każde plamienia są objawem albo zbliżającego się okresu albo nadżerki albo jakiś innych zaburzeń hormonalnych i potrzebna jest konsultacja. Temperatura powinna byc mierzona tylko rano przed wstaniem z łóżka tuż po przebudzeniu w pochwie, ustach lub odbycie. Po południu czy wieczorem zawsze jest inna i nie bierzemy jej pod uwagę. Tym bardziej jeśli mówisz o temperaturze mierzonej pod pachą- nie ma znaczenia _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
bounce_
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 9:32 pm Temat postu: |
|
|
tosia81 napisał: | Bez wytrysku nie ma ciazy |
Dlaczego jednak nawet lekarze mówią, że jest prawdopodobieństwo ciąży nawet bez wytrysku, bo w preejakulacie znajdują się plemniki?Prawdopodobieństwo jest mniejsze niż przy współżyciu z wytryskiem, ale istnieje. Oczywiście nikogo nie oskarżam o fałszywe informacje, jedynie wśród natłoku sprzecznych danych sama się gubię, więc chciałabym wiedzieć. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 10:11 pm Temat postu: |
|
|
bounce to ja bym chyba co roku była w ciazy
to nieprawda.
w podnieceniu nie me plemnikow chyba ze wytrysk nastepuje chwile po wyjeciu członka- wtedy tak. w innym wypadku nie ma mowy
Iwuenes - a nie mowiłam? i kto miał racje
Luna Ty nie panikuj bo spotka Cie to samo co dziewczyne Iwuneesa
opanowanie i spokoj to jedyne lekarstwo.
Gryzaczek nie przejmuj sie - naprawde nie masz czym., z reszta we Wtorek lekarz to potwierdzi
Hard a w ktorym dc to sie stało? pytam bo chce wiedziec czy były dni płodne czy tez nie.. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lunaaa
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 15, 2011 10:39 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | Luna Ty nie panikuj bo spotka Cie to samo co dziewczyne Iwuneesa
opanowanie i spokoj to jedyne lekarstwo. |
Alez ja nie panikuje, Twoja opinia uspokoila mnie w zupelnosci i to juz nie jeden raz
Gryzaczek20 napisał: | Jejku, te plamienia zrobiły się brązowe!!! Chyba nie wytrzymam nerwowo do tego wtorku... Wie ktoś może, czego to mogą być objawy??? |
Ja mialam zolto brazowe przy infekcji jakiejs tam (prawdopodobnie od basenu na ktory chodzilam kilka miesiecy i antybiotykow albo nie wiem czego), dostalam tabletki i wszystko jest ok, albo zbliza ci sie okres? wiec sie tak nie martw:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|