Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 8:24 pm Temat postu: |
|
|
Ariel09, nie jesteś na pewno w żadnej ciąży, do tego potrzebny jest wytrysk w środku podczas dni płodnych, w tej sytuacji nie mogło dojść do zapłodnienia na 100% .. po pierwsze piszesz, że to było kilka dni temu, a powinnaś dostać okres gdzieś teraz to tym bardziej szanse zerowe, bo to dni niepłodne, po drugie piszesz o swędzeniu i dziwnych upławach - prawdopodbnie to jakaś paskudna infekcja i od tego też okres kilka dni się może spóźnić, a po trzecie opisałaś, że masz rzadko regularny cykl, więc okresem się nie martw .. nie w każdym miesiącu i nie przy każdym okresie będziesz zwijała się z bólu "przed" zamiast wydawać pieniądze na test ciążowy to udaj się do ginekologa z tymi upławami i swędzeniem ..
ale jeśli chcesz już tak bardzo wykonać ten test to możesz go wykonać minimum 16 dni od tego zdarzenia, ale ja jestem pewna na 100%, że wynik będzie negatywny, nawet bym testu nie robiła _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bozienka24
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 9:10 am Temat postu: |
|
|
Plus123 mylisz sie ja dzisiaj zrobilam wkoncu test i co 2 kreseczki a wytrysku wemnie niebylo na 100 % i ciekawe jak to wyjasnisz wiatropylna kurde heheh i jak to teraz mezowi wytlumaczyc hehe jak on tego samego zdania jest <szok> no nic lekarz mu wytlumaczy ciesze sie jak niewiem z obliczen wynika ze to 4 tydzien |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 9:29 am Temat postu: |
|
|
bozienka 2kreseczki?
ale super!!!
gratulacje!!!!
a jak z bolem brzucha? minał?
Bozienka24 napisał: | wytrysku wemnie niebylo na 100 % |
nie było wytrysku i jestes w ciazy?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bozienka24
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 9:47 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope wlasnie prubuje sama to ogarnac hehe moze mial przedwczesny moze zapozno wyciagnol niewiem trudno to wyjasnic ale jakos bede musiala bol jeszcze co jakis czas sie pojawia ale to jak sie zdenerwuje albo niezrobie siusiu w czasie ogulnie to zaczely mnie piersi bolec i sutki sa ciemniejsze hehe wczesniej wydawalo mi sie ze to moje urojenia ale juz teraz chyba nie zobaczymy w pon powtorze test moze sie pomylil masakra jestem w szoku ale sie ciesze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
niedoswoadczona18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 10:14 am Temat postu: Czy można zajść w ciążę...? |
|
|
Być może napływa tu dużo pytań tego rodzaju, jednak pilnie potrzebuję uzyskać odpowiedzi... Szukałam jej na różnych forach jednak wypowiedzi nie satysfakcjonowały mnie, ponieważ zdania są podzielone. Chodzi o zajście w ciążę przy pieszczotach... Niecały tydzień temu uprawialiśmy z chłopakiem petting, jednak oboje byliśmy w bieliźnie. Było to tak intensywne, że doszło do wytrysku przy czym chłopak nie odsunął się, a nasze narządy płciowe dotykały się ( przez bieliznę ). Wcześniej wydzielał się u mnie jak i u partnera "płyn", a nasza bielizna była nim przesiąknięta. Innym razem dotknęliśmy się przez krótki moment bez bielizny, ale nie jestem pewna, czy był na tyle podniecony, aby wydzielił się płyn ejakulacyjny. Czytałam wiele wątków i jestem zaniepokojona. Czy przez taką "zabawę" mogę zajść w ciążę? Nie mam żadnych tego typu objawów, ale może być jeszcze za wcześnie. Proszę o szybką odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 11:27 am Temat postu: |
|
|
ale szczesciara!!!
zazdroszcze Ci
i niech kreseczki z kazdym dniem beda ciemniejsze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 11:36 am Temat postu: |
|
|
Bozienka24, tak, ale przepraszam Cię bardzo, w sytuacji Ariel09 nie było w ogóle stosunku, więc to jest inna sytuacja, ja się z niczym nie mylę raczej w jej sytuacji .. co do tego to nawet bez wytrysku w środku w dni płodne (wyjście na "styk") można zajść w ciążę
gratuluję nowego, przyszłego członka rodziny ! _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 11:53 am Temat postu: |
|
|
niedoswoadczona18, przez petting i przez różnego rodzaju pieszczoty nie zachodzi się w ciążę, spokojnie tak samo jak nie dojdzie do zapłodnienia przez bielzinę czy jakiekolwiek ubrania, nie ma szans więc możesz być spokojna . _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bozienka24
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 12:01 pm Temat postu: |
|
|
nio niedoczytalam dokladnie masz racje ona niebedzie w ciazy tak to jest jak zaczynaja dzieci wspolzyc to wypisuja glupoty owszem ja tez niejestem zbyt stara ale jedno dzidzi juz mam i teraz sie okazalo drogie bedzie z synkiem niemialam zadnych objawow oprucz brak @ i pozytywnego testu a przy tej ciazy objawy sie pojawily bardzo wczesnie hehe wczoraj sie juz tak konkretnie zastanowilam czy aby napewno niejestem w ciazy zjadlam tak duzo tak ostro ze siostra zaczela juz cos podejrzewac wogule to cebule bym chyba kilogramami jadla (dziwne) i wogule pieprzu tone wsypuje wszystko na ostro a pozatym wczoraj omalo co bym niezwymiotowala i jeszcze to siusianie masakra co chwilke a jak niepujde momentalnie mnie zaczyna brzuszek bolec jeszcze czeka mnie powazna rozmowa z mezem jak wroci z pracy heh masakra bedzie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Sob Cze 25, 2011 12:13 pm Temat postu: |
|
|
Bozienka24, spoko, spoko, w każdym razie zazdroszczę stanu błogosławionego, życzę, aby urodziło się zdrowe, szczęściara _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|