Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jagoda34

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 12:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nio może troszeczkę żle napisałam bo to miało byc tak ze miałam 8czerwca @ a kochałam sie z męzem 15 i zrobiłam test po 7 dniach i teraz czekam do natepnej@ by zrobic test drugi raz mam nadzieje ze bedzie pozytywny bo wraz z mezem chcemy miec malenstwo
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 12:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jagoda34, test wykonuj minium 16 dni od stosunku albo po prostu wykonaj badanie krwi - jest bardziej wiarygodne, życzę dwóch ciemnych kereczek Smile
monika0405

PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 8:45 pm    Temat postu: WItam mam problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Otóż kilka godzin temu kochałam sie z partnerem i przypadkowo pękla nam prezerwatywa. Moj chlopak oczywiscie nie doszedl ale na pęknietej prezerwatywie wlasciwie zbiorniczku na spermie znajdowalo sie cos bialego (niewielka kropelka) podejrzewam ze byl to plyn preejalukacyjny, jednak ta czesc prezerwatywy dolegala do penisa mezcyzny, czy mozliwe jest abym zaszla w ciąze? Bardzo prosze o odpowiedz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Cze 25, 2011 9:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie doszlo do wytrysku to w ciazy nie bedziesz.
jak dlugie masz cykle i kiedy dokładnie to sie stało??

Powrót do góry
Jagoda34

PostWysłany: Nie Cze 26, 2011 10:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nio może troszeczkę bo mi chodziło dokładnie o to iż @ mialam 8 kochałam sie z mężem 15 cykle mam 28-31 dni i czy jest mozliwosc bym mogła w tedy zajsc w ciąże ??? Bo obiwy niby podobne sa

Dodano po 5 minutach:

Dzieki za podpowiedz pwenie skorzystam i zrobie badanie krwi i moczu jutro zapisze sie do lekarza by wypisał mi skierowanie na badanie obym była w CIĄZY Smile
Powrót do góry
Bozienka24

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Nie Cze 26, 2011 10:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jagoda ja test zrobilam 5 dni po spodziewanej @ i wyszedł pozytywny Smile teraz jeszcze tylko potwierdze w poniedzialek i bede meza przyzwyczajac do tego ze bedzie jeszcze jedno dzidzi Smile bo narazie maz niewierzy hehe twierdzi ze test mogl sie pomylic Wink ale za pierwszym razem tez tak bylo Smile oj ale mnie bola piersi Sad i przez caly czas jest mi niedobrze niemoge jesc bo na sama mysl o jedzeniu juz mnie mdli ale musze wiec cos tam zawsze sobie podgryzam Smile
Powrót do góry
Jagoda34

PostWysłany: Nie Cze 26, 2011 11:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bozwnko to masz fajnie tez bym chciała byc juz w ciazy miec malenstwo:)
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Cze 26, 2011 1:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bozienka zapraszam Cie tutaj
http://www.biomedical.pl/forum/21-vt15588.html?start=200
gdybys chciała dołączyc do obecnych ciezaroweczek Razz

Powrót do góry
chickenpower

PostWysłany: Wto Cze 28, 2011 8:55 pm    Temat postu: czy jestem w ciazy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kochałem sie ze swoja dziewczyna pare razy w miesiacu.Kochalismy sie w dni nie płodne o raz raz w dni płodne , za kazdym razem z zabezpieczeniem.PO stosunku w dni płdone sprawdziłem 2 razy prezerwatywe.Niepokoi mnie fakt ze pewnego dnia uprawialismy peeting ,byly to dni płodne a ja dotykałem jej w miejsca intymne. okres spoznia sie 4 dni, miesiaczki ma niereguralne i strasznie sie boimy.
Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Wto Cze 28, 2011 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

chickenpower, jeśli uważaliście i za każdym razem zabezpieczenie było całe i nic nie wyciekło to możecie być spokojni, ciąży z tego nie będzie Wink a co do "dotykania się" to z tego w ciążę się nie zachodzi, spokojnie .

jeśli miesiączki ma nieregularne to tym bardziej się nie stresujcie, bo 4 dni to nie straszne spóźnienie, stres robi swoje i im bardziej będzie się dziewczyna stresować to tym będzie się @ spóźniał .
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 26 z 41