Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży cz.29

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malaruda

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Lip 02, 2011 5:52 pm    Temat postu: czy jest możliwa ciążą? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy jest możliwa ciąża jeśli chlopak ocierał się penisem a ja miałam majtki ale koronkowe ( on wytrysku nie miał) .

----REGULAMIN należy przeczytać zanim się napiszę posta. Pisz w istniejących tematach a nie zakładaj podobne ---tosia81
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
WIKI16

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Sob Lip 02, 2011 6:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie możliwa
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Lip 02, 2011 8:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hihi uśmiałam się Wink Poczytaj wyżej a znajdziesz odpowiedz

Powrót do góry
los_abrazos_rotos

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Nie Lip 03, 2011 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cześć dziewczyny!

Od wielu miesięcy wpadam na to forum, gdy łapie mnie fala wątpliwości - bardzo pomagacie zestresowanym dziewczynom!
Dzisiaj jednak zdecydowałam się przedstawic mój przypdek, bo po prostu siedzę jak na szpilkach i cały czas w glowie mam czarne scenariusze.
Mam cykle 31-33 dniowe. Kochałam się ze swoim chlopakiem w czasie dni płodnych (aktualnie nie przypominam sobie ktory to był dokładnie dzień cyklu, ale na pewno był to dzień płodny). Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, jednak w pewnym momencie mój facet zauważył, że gumka pękła, więc szybko ze mnie wyszedł. W pękniętej gumce był we mnie może z 3 razy. Nie doszedł, dokończył sam i jak sam twierdzi był daleko do szczytowania. Teraz mamy 3 lipca, a ja gdzieś 28 - 30 czerwca powinnam miec okres. Trochę się stresuję, bo za niedługo wyjeżdżam za granicę - zmiana klimatu itp. a to może znowu wpłynąc na mój organizm, a okresu nie ma i nie ma! Wyczekuje tak na niego, w ciagu dnia ciagle mysle, jak się budze też. No oszaleję. Czy jest możliwosc ciąży w takim wypadku? Chociażby przez preejakulat?
Badzo dziękuję za odpowiedź!

Ach! Chciałabym dodac, że w ogóle nie czuję się jak przed okresem - brzuch nie boli, jedynie nastrój mocno w dół, ale to pewnie przez te obawy Sad do tego nie przypominam sobie aby w tym miesiącu wystąpiły jakiekolwiek inne czynniki, które mogłyby opóźnic okres Sad (np. wyjazdy, choroba)
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Nie Lip 03, 2011 4:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A robiłaś test??

Powrót do góry
los_abrazos_rotos

PostWysłany: Nie Lip 03, 2011 5:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie jeszcze nie, planuję jutro kupic Sad tylko chciałabym się mniej wiecej dowiedziec czy duże szanse, że to ciąża? Sad nie ukrywam, że byłby to dla mnie problem ...
Powrót do góry
WIKI16

Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach

PostWysłany: Nie Lip 03, 2011 6:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

los_abrazos_rotos Wg mnie to żadne, nie było wytrysku, było do niego daleko. Jeśli wcześniej też nie było wytrysku, to w preejakulacie nie ma plemników. Dla spokoju, możesz zrobić już test, ale moim zdaniem wyjdzie negatywny. 3-4 dni opóźnienia okresu, to jeszcze nic wielkiego, właśnie najczęściej powodem opóźnienia jest stres.
Powrót do góry
los_abrazos_rotos

PostWysłany: Nie Lip 03, 2011 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WIKI16 dziękuję Ci bardzo Smile trochę mnie uspokoiłaś, ale chyba jednak dla spokoju kupię test. Nie chcę się stresować w czasie wyjazdu (a może jutro @ przyjdzie?).
Odezwę się na pewno! Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Lip 03, 2011 10:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

los_abrazos_rotos zgadzam sie z dziewczynami.
w Twojej sytuacji nie bedzie ciazy bo finał był na zew. i po dłuzszym czasie a nie od razu po wyjsciu..
wiec spokojnie. objawow nie musisz miec zawsze.
ja kiedys miałam na tydz przed @ i wiedzialam ze sie zbliza.
obecnie w dniu @ dopiero czuje ze nadchodzi czerwona fala Smile nie przejmuj sie.
spokojnie mozesz zrobic test jesli upłyneła odp ilosc dni Smile
ciazy nie bedzie. spoko maroko Smile

Powrót do góry
los_abrazos_rotos

PostWysłany: Nie Lip 03, 2011 11:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aa dziewczyny dobrze, że poczekałam z tym testem Smile wlaśnie przed chwilą przyszedł spóźniony okres! Smile
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, jednak wyluzowanie i uspokojenie się wewnętrzne duzo daje Wink

Pozdrawiam was wszystkie!
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 27 z 41