Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
malaruda
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Lip 02, 2011 5:52 pm Temat postu: czy jest możliwa ciążą? |
|
|
czy jest możliwa ciąża jeśli chlopak ocierał się penisem a ja miałam majtki ale koronkowe ( on wytrysku nie miał) .
----REGULAMIN należy przeczytać zanim się napiszę posta. Pisz w istniejących tematach a nie zakładaj podobne ---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Sob Lip 02, 2011 6:29 pm Temat postu: |
|
|
nie możliwa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Lip 02, 2011 8:32 pm Temat postu: |
|
|
hihi uśmiałam się Poczytaj wyżej a znajdziesz odpowiedz _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
los_abrazos_rotos
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2011 12:07 pm Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczyny!
Od wielu miesięcy wpadam na to forum, gdy łapie mnie fala wątpliwości - bardzo pomagacie zestresowanym dziewczynom!
Dzisiaj jednak zdecydowałam się przedstawic mój przypdek, bo po prostu siedzę jak na szpilkach i cały czas w glowie mam czarne scenariusze.
Mam cykle 31-33 dniowe. Kochałam się ze swoim chlopakiem w czasie dni płodnych (aktualnie nie przypominam sobie ktory to był dokładnie dzień cyklu, ale na pewno był to dzień płodny). Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą, jednak w pewnym momencie mój facet zauważył, że gumka pękła, więc szybko ze mnie wyszedł. W pękniętej gumce był we mnie może z 3 razy. Nie doszedł, dokończył sam i jak sam twierdzi był daleko do szczytowania. Teraz mamy 3 lipca, a ja gdzieś 28 - 30 czerwca powinnam miec okres. Trochę się stresuję, bo za niedługo wyjeżdżam za granicę - zmiana klimatu itp. a to może znowu wpłynąc na mój organizm, a okresu nie ma i nie ma! Wyczekuje tak na niego, w ciagu dnia ciagle mysle, jak się budze też. No oszaleję. Czy jest możliwosc ciąży w takim wypadku? Chociażby przez preejakulat?
Badzo dziękuję za odpowiedź!
Ach! Chciałabym dodac, że w ogóle nie czuję się jak przed okresem - brzuch nie boli, jedynie nastrój mocno w dół, ale to pewnie przez te obawy do tego nie przypominam sobie aby w tym miesiącu wystąpiły jakiekolwiek inne czynniki, które mogłyby opóźnic okres (np. wyjazdy, choroba) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2011 4:34 pm Temat postu: |
|
|
A robiłaś test?? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
los_abrazos_rotos
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2011 5:12 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie jeszcze nie, planuję jutro kupic tylko chciałabym się mniej wiecej dowiedziec czy duże szanse, że to ciąża? nie ukrywam, że byłby to dla mnie problem ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2011 6:35 pm Temat postu: |
|
|
los_abrazos_rotos Wg mnie to żadne, nie było wytrysku, było do niego daleko. Jeśli wcześniej też nie było wytrysku, to w preejakulacie nie ma plemników. Dla spokoju, możesz zrobić już test, ale moim zdaniem wyjdzie negatywny. 3-4 dni opóźnienia okresu, to jeszcze nic wielkiego, właśnie najczęściej powodem opóźnienia jest stres. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
los_abrazos_rotos
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2011 9:29 pm Temat postu: |
|
|
WIKI16 dziękuję Ci bardzo trochę mnie uspokoiłaś, ale chyba jednak dla spokoju kupię test. Nie chcę się stresować w czasie wyjazdu (a może jutro @ przyjdzie?).
Odezwę się na pewno! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2011 10:44 pm Temat postu: |
|
|
los_abrazos_rotos zgadzam sie z dziewczynami.
w Twojej sytuacji nie bedzie ciazy bo finał był na zew. i po dłuzszym czasie a nie od razu po wyjsciu..
wiec spokojnie. objawow nie musisz miec zawsze.
ja kiedys miałam na tydz przed @ i wiedzialam ze sie zbliza.
obecnie w dniu @ dopiero czuje ze nadchodzi czerwona fala nie przejmuj sie.
spokojnie mozesz zrobic test jesli upłyneła odp ilosc dni
ciazy nie bedzie. spoko maroko _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
los_abrazos_rotos
|
Wysłany: Nie Lip 03, 2011 11:11 pm Temat postu: |
|
|
Aa dziewczyny dobrze, że poczekałam z tym testem wlaśnie przed chwilą przyszedł spóźniony okres!
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, jednak wyluzowanie i uspokojenie się wewnętrzne duzo daje
Pozdrawiam was wszystkie! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|