Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 11:50 am Temat postu: |
|
|
lolakrk nie ma szans na ciąże. Poza tym lekarz Cię o tym zapewnił więc lepszego potwierdzenia nie znajdziesz. Okres opóźniać się może z wielu powodów nawte tych bardzo błahych .
Bóle w okolicach pępka na pewno nie są spowodowane ciążą
buńka koniecznie zrób test ciążowy. Jeśli jednak to nie ciąża to zrób porządek z infekcją. To nie jest rzecz do zlekceważenia bo później troszkę trudniej z tym walczyć ...nie mówiąc o komforcie intymnym . _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 2:18 pm Temat postu: |
|
|
lolakrk wygląda to na objawy przedmiesiączkowe, PMS, tylko coś się rozkręcić na dobre nie może, spokojnie czekaj. To nie wygląda na nic groźnego, tym bardziej, że miałaś usg, więc np torbiele czy inne zmiany można wykluczyć. Ostatnio miałaś trochę przygód więc może dlatego, spróbuj się zrelaksować, wziąć ciepłą kapiel, czasem to pomaga. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
SrV
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 2:41 pm Temat postu: |
|
|
witam, mojej dziewczynie okres spoznia sie juz o 11 dni, od tego miesiaca zaczela chodzic do pracy i jej tryb zycie sie nieco zmienil. nIE uprawialismy seksu w tym miesiacu jedynie petting. co moze powodowac opoznienie okresu? cykle zawsze miala w miare regularne, takiego opoznienia jeszcze nie bylo, w dodatlui nie bola ja piersi. prosze o rade. pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 3:45 pm Temat postu: |
|
|
srv skoro sexu nie było to moze jakis antybiotyk przyjmuje? moze zmiana klimatu, stres miec wpływ na opoznienie.
zaburzenia hormonalne tez wezcie pod uwage.
najlepiej by było jakby wybrała sie do lekarza. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
SrV
|
Wysłany: Czw Sie 04, 2011 4:27 pm Temat postu: |
|
|
stres byl ale jakos nigdy nie wplywal na tak wielkie opoznienie, od 1 lipca rozpoczela prace sezonowa moze to jest przyczyna? wprawdzie byl petting ale chyba ryzyko ciazy w tym przypadku nie jest zbyt wielkie. coz poczekamy jeszcze, to jest juz 39 dzien cyklu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 10:36 am Temat postu: |
|
|
mozecie zrobic test
tylko nie wiem po co.
wg mnie to przez stres. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
miedziana
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 4:11 pm Temat postu: tabletki a ciąża |
|
|
Witam dziewczyny.
Od 9 miesiecy biorę tabletki Novynette, od poczatku bardzo mi sluza jednak ostatnio zauwazylam ze pobolewaja mnie jajniki, czuje nudnosci wieczorami, wzdecia, nawet papierosy jakoś dziwnie smakuja, normalnie nie martwilabym sie tym ale biore je dosc nieregularnie zdarza mi sie spoznic o 3-4 godziny a do tego w trakcie ostatniego cyklu podczas stosunku wystąpiło lekkie krwawienie a ostatnia miesiączka byla dosc skąpa, duzo bardziej skapa niz zawsze (drugiego dnia prawie wogóle nie krwawilam), slyszalam opowiesci o dziewczynach ktore mimo brania tabletek zaszly w ciaze, jestem ciakwa czy znacie takie przypadki? czy sadzicie ze moge sie obawiac?
----Zapoznaj się z REGULAMINEM---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
WIKI16
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 22 podziękowań w 22 postach
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 9:33 pm Temat postu: |
|
|
miedziana Tabletki antykoncepcyjne mogą zawieźć w przypadku: biegunki, wymiotów, brania antybiotyków, lub poprostu niesystematyczności w zażywaniu, czasem niestety również kiedy są źle dobrane. W Twoim przypadku, mogło wystąpić to ostatnie. Należy sprawdzić to u lekarza, być może jest inna przyczyna Twoich dolegliwości. Ciąża raczej mało prawdopodobna. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
SrV
|
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 9:56 pm Temat postu: |
|
|
masakra, okres spoznia sie 12 dzien, jt bd 41 dzien cyklu, czyzby byla w ciazy po pettingu? czy to mozliwe? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Bercik
|
Wysłany: Sob Sie 06, 2011 8:29 am Temat postu: |
|
|
Witajcie, mam pytanie, więc postanowiliśmy z dziewczyną spróbować pierwszy raz, oczywiście z prezerwatywą (Durex Extra Safe), no i wszystko fajnie, wyjąłem przed wytryskiem, wytrysk był po sekundzie-dwóch od wyjęcia w prezerwatywie, lecz podczas niego z prezerwatywy wydobyła się kropla, bądź dwie, czyli widocznie prezerwatywa miała gdzieś małą dziurkę, bo nic więcej poza tymi kroplami nie wyciekało później. Czy dziewczyna może być w ciąży? Prosiłbym o szybką odpowiedź. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|