Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 12:51 am Temat postu: |
|
|
To ją zaprowadź. Ginekolog nie gryzie. A skoro rozpoczęliście współżycie to powinna już dawno mieć ze 2 wizyty za sobą... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka21
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 1:27 am Temat postu: |
|
|
witam. pisze tutaj do Was byscie podzielily moje zdanie i w ten sposob uspokoily moja przyjaciolke ktora od trzech dni powoli wariuje. ale po kolei. w polowie cyklu (wedlug obliczen ktore przeprowadzilam byly to to dni plodne) uprawiala z chlopakiem petting. do wytrysku nie doszlo, do penetracji tez nie. jedynie pieszczoty rekoma. problem jest w tym iz kilka godzin przed tym jej chlopak masturbowal sie. nie wie ile to dokladnie godzin bylo przed ale na pewno wiecej jak 3. po akcji najnormalniej poszedl sie umyc. okres powinna dostac 3 dni temu, ale go brak. wedlug mnie zajscie w ciaze jest malo prawdopodobne. ale ona naczytala sie ze plemniki moga przezyc do 18 godzin. pytanie zatem, czy faktycznie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze przez taki schemat jak powyzej? testu nie chce zrobic gdyz wmawia sobie ze nie jest w ciazy, ale z drugiej strony juz schizuje. do tego nalezy dodac nie jedzenie graniczace wrecz z anoreksja. na moje to to moze byc powodem opoznienia. co wy na to? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 2:31 am Temat postu: |
|
|
Zajście w ciążę jest niemożliwe. Woda zabija plemniki...Powietrze też...I na powietrzu nie przeżyją 18 godzin...
A opóźnienie może być jak najbardziej spowodowane głodzeniem się. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelcia15
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 10:16 am Temat postu: Pomocy . |
|
|
Witam . Mam pytanie . Uprawialam z moim chlopakiem sex , to byl moj pierwszy raz . Okres mialam dostac 26 lipca a stosunek uprawialam 7 i nie mialam okresu jeszcze ( czasem mi sie dlugo spoznia ) . i nie mam jeszcze do tej pory okresu i obawiam sie ze jestem w ciazy lecz bylismy ostrozni . moj chlopak tez mowi ze nie mam czego sie obawiac ze uwazal . mam czasem objawy tak jak zawsze przed miesiaczka np . bole w okolicach jajnika albo bola krzyze . ale i tak mam bawe .
prosze o odp w komentarzach , z gory dziekuje .
Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne!Nadawaj tytuły sugerujące problem!
PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM!!!
Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alex:))
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 1:51 pm Temat postu: |
|
|
podaj dlugosc cyklu
pozatym mialas wtedy dni plodne czy nie?
za malo info...
doszlo do wytrysku?
bylo zabezpieczenie.
?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
chili
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 12:22 am Temat postu: |
|
|
Witam. Ostatnia miesiaczke dostalam 11 lipca, jeszcze wczesniej 13 czerwca. Powinnam juz dostac, a spoznia mi sie. Wspolzyje z chlopakiem bez zabezpieczenia, ale w trakcie dni plodnych uzywalismy prezerwatyw. Kilka dni temu, 13 sierpnia zrobilam test ciazowy i wyszedl wynik negatywny. Co moze byc powodem spozniania sie miesiaczki? Dodam, ze miesiac temu bylam nad morzem, wiec zmiana klimatu, a poza tym bylam chora. Z gory dziekuje za odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 1:16 pm Temat postu: |
|
|
Sama sobie odpowiedziałaś...
chili napisał: | Dodam, ze miesiac temu bylam nad morzem, wiec zmiana klimatu, a poza tym bylam chora. |
_________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
chili
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 1:27 pm Temat postu: |
|
|
mam teraz objawy PMS, ale miesiaczki wciaz nie ma i troche sie martwie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 3:18 pm Temat postu: |
|
|
Spokojnie. Przyjdzie...Organizm to nie maszyna... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
chili
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2009 6:07 pm Temat postu: |
|
|
Dziekuje za odpowiedz. To pewnie tez przez stres, bo za ponad tydzien mam egzamin... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|