Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Genia

Wysłał podziekowań: 3
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 12:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanio..
Jeżeli gumka się przetarła, ale chlopak nie mial wytrysku jest prawdopodobienstwo ciazy? Bo jezeli pekla i doszedl we mnie to raczej oczywiste, prawda?..;/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 12:26 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma szans. Ciąża jest możliwa tylko jeśli jest sperma i komórka jajowa. A bez wytrysku nie ma spermy...
wma_r

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 1:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam,mam pytanie.Od tego roku mam,miałam regularne miesiączki.Teraz spóźnia mi się już 10 dni Exclamation Ostatni stosunek(z zabezpieczeniem) odbyłam w czerwcu i zarówno w czerwcu jak i w lipcu miałam miesiączkę,dopiero teraz mi się spóźnia.Dodam,że w lipcu odbyłam długą i męczącą podróż,zmieniłam klimat.Czy to możliwe żebym była w ciąży??Podobno można przez 2-3 pierwsze miesiące ciąży mieć okres.Proszę o odpowiedź
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 1:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie okres tylko krwawienie które okres może do złudzenia przypominać.

Szczerze mówiąc, jeśli stosunki były zabezpieczone to nie ma szans na ciążę. Możesz zrobić test dla pewności.

A okres może się spóźniać z powodu podróży, zmiany klimatu, stresu.
czarna_J

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 9:50 am    Temat postu: yy.. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy po pierwszym razie jest możliwe ze brzuch będzie mnie bolał przez kilka dni ?
Powrót do góry
nati001

Wysłał podziekowań: 2

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 11:06 am    Temat postu: prosze pomóżcie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej mam problem kochałam sie z chłopakiem niecały tydzien po miesiączce okres mam nieregularny kochalismy sie bez gumki bylismy po imprezie u kolezanki wiec bylismy troszke pijani on twierdzi że nie spuscil mi sie do srodka ale ja uważam inaczej niz on :cry: od paru dni mdli mnie strasznie i mam zgage i niewiem czego w nocy wstaje duzo razy chodzić siusiu jak niggdy wczesniej.okres powinnam dostac góra za dwa dni nieiwm co mam myslec czy mozliwe że jednak moge być w ciązy????prosze o odpowiedzi sczere bede wdzieczna
Powrót do góry
KoffanaAgoosia

Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 11:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po pierwsze niepotrzebnie zakladasz nowe posty z tematem czy jestem w ciazy juz istnieje! po drugie jesli sadzisz ze mozesz byc w ciazy poczekaj jeszcze kilka dni i zrob test

dziewczyno robisz smietnik nie zakladaj nowych tematow tylko pisz w odpwoiednim dziale
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wma_r zgadzam się z tym co napisała nowicjuszka, zapewne okres spoźnia się z powodu podróży, jeśli jednak masz obawy zrób test (albo zwykły, dostępny w aptece, lub też z krwi bHCG - można go wykonać w laboratorium medycznym, koszt około 30 zł).
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 12:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czarna_J tak, jest to jak najbardziej mozliwe

Dodano po 13 minutach:

nati001 Mozliwość ciaży jak najbardziej istnieje, jezeli wytrysk nastapił w tobie, albo zaraz po wyjściu z Ciebie a masz nieregularne miesiączki, a więc nie mozna precyzyjnie określic dni płodnych.
Jeżeli miesiaczka się nie pojawi... minimum 14 dni po stosunku zrób test:
a) taki kupiony w aptece
b) test z krwi - można go zrobić w laboratorium, koszt około 30 zł.

I jeszcze jedno nati001 proszę umieszczać posty w odpowiednich, istniejących już tematach, a nie tworzyć nowe. Temat przyłączyłam do już istniejącego.
I nie zakładaj takich samych postów! Proszę czytać regulamin!

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Sie 26, 2009 1:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam juz wyniki beta HCG, ktory wynosi 0,1 mlU/ml....
Czyli jak rozumiem brak ciazy???
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 25 z 52