Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mgm
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 9:59 am Temat postu: |
|
|
mala_mi nie masz mnie za co przepraszać ja sama wielu rzeczy dowiaduję się dopiero na tym forum, jak np. właśnie tego, jak liczyć dni płodne.
dlatego też dziękuję wszystkim, którzy chcą się tu dzielić swoją wiedzą i doświadczeniami z innymi
koniec off'a |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gandzia10
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 12:04 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie: po prawie każdym stosuku piecze mnie(szczególnie jak sie mój chłopak spuści) w okolicach intymnych. moge mieć jakąś infekcje? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 2:34 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli nie odczuwasz pieczenia/swędzenia na co dzień to nie.
To pieczenie może mieć związek z problemami z lubrykacją pochwy (bez wytrysku) co powoduje otarcia ścianek pochwy i reakcją Twojego organizmu na spermę(po wytrysku). W pochwie naturalne jest kwaśne środowisko. Plemniki zaś funkcjonują w środowisku zasadowym. Stąd takie odczucie _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zagubiona_ona
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 4:15 pm Temat postu: |
|
|
nie mówi się spuści tylko dojdzie albo inaczej.
spuści się - mówi dama lekkich obyczajów ...
takie moje zdanie
sorki za offtopa ale normalnie mnie trzęsie jak czytam "spuścił się" mam uraz do tego słowa.... _________________ We collect our phobias
Our sicknesses
Feel so good only when we can complain
Riverside - Schizophrenic Prayer |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamil91
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 10:06 pm Temat postu: BARDZO WAZNE |
|
|
Mam Maly Problem Moja Dziewczyna Ma Bardzo Dlugi Okres Dochodzi do 9 dni. Uprawialem z Nia Sex Podczas Okresu Wlasnie w 9 dniu oczywiscie z Zabezpieczeniem Ale NIE SKONCZYLEM W SRODKU Okres spoznia sie jej 7 dni Czy Mozliwa jest Ciaza Bardzo Prosze o Odpowiedz bo Nikt mi jej nie moze udzielic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 10:42 pm Temat postu: |
|
|
jKamil91 jeżeli było zabezpieczenie (prezerwatywa?) a tym bardziej wytrysk nastąpił poza nią to ciaza wykluczona.
Jak juz wiele razy w tym temacie było pisane okres moze spozniac sie z wielu powodow m.in. :
a) stres
b) zmiana klimatu
c) antybiotyki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kamil91
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 10:44 pm Temat postu: |
|
|
Rozumiem Wydaje mi sie ze To Stres bo ciagle o tym mysli moze dlatego Czas Pokaze Dziekuje za Wyjasnienie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 12:16 am Temat postu: |
|
|
A co do tych przedłużających się miesiączek...Powinna udać się do ginekologa. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasica92
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 9:12 am Temat postu: Pomocy! |
|
|
Piszę tu ponieważ nie mam z kim porozmawiać na ten temat a nieźle się stresuje... Otóż miesiączka spóźnia mi się już 4 dni.Mam objawy jakbym miała dostać okres tzn hustawka nastrojów , bolące piersi. Współżyłam z chłopakiem w taki sposób ze jest możliwość ciąży... sex przerywany ale nie doszło do wytrysku we mnie, potem jeszcze kilka razy kochaliśmy się ale bez penetracji on miał wytrysk na moim brzuchu i jest możliwość ze plemniki dostały sie do pochwy.Narazie nie robiłam testu bo chyba za wczesnie.Prosze o pomoc!Jestem młodą osobą(mam 17 lat) i narazie nie planuje ciąży i bycia mamą...
Dodano po 12 minutach:
Aha i zapomniałam dodać że pare dni temu byłam pierwszy raz u ginekologa.Wykrył nadżerke nie bardzo wiem co to... czy możliwe że p[rzez nadżerke spóźnia mi się okres? Dodam ze zawsze miałam bardzo regularnie co 28 dni...pierwszy raz mi sie tak spóźnia 4 dni
Dodano po 8 minutach:
Dodam jeszcze że kłuje mnie coś w brzuchu i mam podwyższoną temperature o 0,2 stopnia.acha...obliczyłam przed chwilą że kochałam sie z chłopakiem w dni płodne... :/
Jaka jest możliwość że jestem w ciąży???Jakie są pierwsze objawy i kiedy powinnam zrobic test???????????pomóżcie prosze... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Sie 29, 2009 12:37 pm Temat postu: |
|
|
Test powinnaś zrobić po minimum 14-16 dniach od stosunku.
A co to nadżerka masz napisane tu:
http://www.biomedical.pl/slownik-medyczny/nadzerka-79.html
Wystarczy poszukać.
W którym dniu cyklu współżyliście? Bo przy cyklach 28-dniowych dni płodne występują od 8 do 17 dnia cyklu. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|