Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
misiulkaaaaaa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Wrz 02, 2009 4:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od stosunku ninelo 57 dni...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sro Wrz 02, 2009 4:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to idź zrobić test z krwi. A później do ginekologa...
misiulkaaaaaa

PostWysłany: Sro Wrz 02, 2009 4:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a z takiego zwyklego testu nie wyjdzie?? nie wiem moze poczekam jeszcze torche bo brzuch mnie boli jakbym miala dostac okres Wink
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Sro Wrz 02, 2009 10:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Może nie być wiarygodny. Ten z krwi daje 100% pewności Smile
misiulkaaaaaa

PostWysłany: Czw Wrz 03, 2009 3:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wlasnie nie wiem czy oplaca mi sie robic go bo mam bole dolenj czesci brzucha jakbym miala dostac okres Wink a watpie ze gdybym byla w ciazy takie cos mialoby miejsce Wink
Powrót do góry
likaaa

PostWysłany: Nie Wrz 06, 2009 1:06 am    Temat postu: spozniajacy sie okres Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. 12 sierpnia przezylam swoj 1 raz, na drugi dzien poszlam do ginekologa, bo niestety zrobilam to bez zabezpieczenia... ginekolog stwierdzil ze nie mam sie czego bac (zrobil badanie USG). Jednak obawiam się, bo do dzisiejszego dnia nie dostałam okresu. Nie widze jednak żadnych objawów ciąży. Czy okres może spoźniać się tyle czasu?
Proszę o odpowiedź.
ps. Moja miesiączka zwykle była regularna.

Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne. Przeczytaj regulamin forum.

Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Wrz 06, 2009 10:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

likaaa powiedz którego dnia cyklu stosunek miał miejsce, ilu dniowe masz cykle, czy wytrysk nastapił w środku. Wtedy będziemy mogły cokolwiek doradzić, czy tez stwierdzić, bez tych danych możemy równie dobrze wróżyć z fusów i wynik byłby podobny.

PostWysłany: Nie Wrz 06, 2009 10:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok, wytrysku raczej nie było podczas stosunku tylko przed. Lekarz stwierdził, że to były moje niepłodne dni, ale nie wiem dokładnie, ponieważ pracowałam w sezonie i zapominałam o zapisywaniu w kalendarzyku. Zazwyczaj miałam okres w okolicach 21-25. Cykle mam 5 dniowe.
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Nie Wrz 06, 2009 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chodzi nam o długość cyklu a nie o długość miesiączki... Shocked

Cykl to czas od pierwszego dnia miesiączki do dnia poprzedającego pierwszy dzień następnej...
likaaa

PostWysłany: Nie Wrz 06, 2009 2:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

coś koło 30-32 dni.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 36 z 52