Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 6:47 pm Temat postu: |
|
|
Po 26 dniach od stosunku jest wiarygodna. gdybys byla w ciazy to stezenie hormonu bylo by tak wysokie ze test musial go wykryc, niezaleznie od pory dnia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 7:54 pm Temat postu: |
|
|
misiulka mogą się pojawiać bóle podbrzusza. Aczkolwiek zwykle nie tak silne jak na okres Jeśli okres by się nie pojawiał mimo bóli proponuję jednak test wykonać. Albo iść do ginekologa na kontrolę
beja I tym i tym...Proponuję wykonać test z krwi jak minie 14-16 dni od stosunku i udać się do ginekologa. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
esqa22
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 12:05 am Temat postu: prosze o pomoc |
|
|
Witam.Moj problem polega na tym ze obawiam sie ciazy,juz pokrotce opisuje swoj przypadek.Uprawialam sex w 22,23 dniu cyklu z tego co wiem sa to dni nieplodne (tylko czy napewno??) okres mialam 8 sierpnia trwa zazwyczaj 6,7 dni natomiast stosunek byl 30 sierpnia i jest pytanie czy podczas stosunku bez zebazpieczenia moglo dojsc do zaplodnienia?dodam ze chlopak nie skonczyl we mnie,i nie byl to jeden stosunek w ciagu tej nocy,dodam tez (o ile to ma jakis wplyw) ze oboje bylismy pod wplywem alkoholu,dzis lub w najblizszych dniach powinnam dostac okres ale nic sie na to nie sklada,nawet mnie piersi nie bola :/prosze pomozcie,pocieszcie,z gory dziekuje.
Przeczytaj regulamin forum!Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne.
Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 12:11 am Temat postu: |
|
|
esqa22 jezeli stosunek nie nastapil w tobie to jakim cudem mialo dojsc do zaplodnienia?
22,23 dc to faktycznie dni nieplodne pod warunkiem ze ma sie cykle ok 28 dniowe. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
esqa22
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 12:38 am Temat postu: |
|
|
no wlasnie nie wiem jakie sa te cykle,nigdy nie liczylam ich dokladnie teraz sie napewno cos pozmienialo bo od kilku miesiecy nie biore juz tabletek anty,ale mam taka schize bo mysle o tym,i cos mi sie juz urojilo z tych nerwow(mam nadzieje ze tylko uroilo) bo mam siku latam co chwile....itd,itp.Pisza cos o tym przedwczesnym wytrysku,dlatego sie tak martwie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 12:55 am Temat postu: |
|
|
Jezeli wytysk nie nastapil w tobie, albo zaraz po wyjsciu z CIebie to nie ma mowy o ciazy. Jezeli nie liczysz jakie masz dni cyklu zatem nei mozna powiedziec kiedy mialas dni plodne a kiedy nie.
Przedwczesny wytrysk ma miejsce gdy mezczyzna nie potrafi dlugo sie kochac. A tobie chyba chodzi o preejekulant - w którym mogą znajdować się plemniki bezposrednio przed samym wytryskiem. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
maja20
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 7:24 am Temat postu: |
|
|
hej. włśnie jestem w trakcie brania 2 opakowania Diane35, kochałam sie z chłopakiem juz bez zadnego innego zabezpiczenia ale narazie nie do końca, wyciągał z jaskąs sekunde przed ..brałam je zawsze w miare o stałej porze ale czesto tak raz o 21 raz przed 22..od paru dniu ciagle spie nie mam sił i wczoraj wymiotowałam 2 razy...czy jest możliwe zebym była w ciązy? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 8:11 am Temat postu: |
|
|
nie, nie jest to możliwe. a jeśli można spytać tabletki masz w celu wyłącznie w celu antykoncepcyjnym? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
esqa22
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 4:16 pm Temat postu: |
|
|
dokladnie o to chodzi wlasnie.A i jeszcze dzis sobie przypomnialam ze okres mialam 15 sierpnia wiec mialam wtedy dni plodne(chyba??)no ale powiedzmy ze mialam,mam jeszcze czas na okres kilka dni moze akurat przyjdzie.trzymaj kciuki.i dziekuje za informacje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
rzaba8
|
Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 10:17 pm Temat postu: ciąża czyjest możliwa pomyłka?? |
|
|
Witam byłam u gina i na podstawie usg dopochwowego stwierdził na 300% że jestem w 3 tyg. ciąży ale zdj.pokazało tylko czarną plamke;do tego wyznaczył mi wstępny termin porodu ale nie założył karty ciąży tylko kazał zrobić badania:morfologia,cukier,mocz i przyjść za 3 tyg.Bardzo pragne tego dziecka ale boje sie,że lekarz mógł sie pomylić-Czy istnieje taka możliwość ,że sie myli;przecież jest specjalistą i wie jak czekam na taką wiadomość.Czy moge sie cieszczyć na 100% skoro on jest pewny na 300z%Prosze pomóżcie co myśleć i co robić???
Nie zakładaj nowych tematów jeśli istnieją pokrewne!Przeczytaj regulamin forum.
Przyłączyłam do pokrewnego / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|