Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Sie 09, 2009 1:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W Twoim przypadku nie ma mowy o ciazy Exclamation nie masz powodu do zmartwien. Owszem moga to byc bole owulacyjne ale moze tez to byc Twoja swiadomosc i mysli o ciazy. Do zaplodnienia potrzebny jest stosunek dni plodne i wytrysk w srodku a u Ciebie nic z tych rzeczy nie bylo, glowa do gory Smile
Powrót do góry
igiełka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 09, 2009 1:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za tak szybka odp:). no wlasnie z 1 strony wiem ze to musi byc wytrysk w srodku i dni plodne itd..na kalendarzyku wyszlo ze mialam nieplodne(cykl37dni bo miewam nieregularnie), ale z 2 strony po prostu no czulam wczoraj takie bóle(nie wkrecalam ich sobie zeby nie bylo:P ) w piersiach i w lydce, plecki tez troche, do tego to co wczesniej. ale no wlasnie..nie bylo wytrysku we mnie, miesiaczke dostalam wiec LOGICZNIE rzecz biorac nie powinno nic byc ale no wiadomo jak sie czyta tyle o objawach to logika wysiada
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
zagubiona_ona

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach

PostWysłany: Nie Sie 09, 2009 5:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje mała_mi za odpowiedź Smile
rozmawiałam z nim wczoraj o tej sytuacji. powiedział, że uważał, żebym się nie martwiła.
ale i tak przejdę się jutro do ginekolog bo zastanawiam się do powrotu do tabletek antykoncepcyjnych.
no i w sumie jak liczyłam te 14 dni od tego zajścia wypada mi na ok 30 dzień cyklu więc hm w okolicach 30 dnia powinnam mieć okres to zrobię sobie dla spokoju ten test z krwi Wink
ja wogóle jestem schizuś na punkcie bezpieczeństwa podczas sexu.
nie dość że wcześniej brałam tabletki antykoncepcyjne, to musiała być prezerwatywa i zabraniałam kończyć w sobie Wink
a te bole piersi i jajników to chyba jednak na owulacje Wink

pozdrawiam Smile

Riverside - Schizophrenic Prayer
Powrót do góry
zmartwiona:((

PostWysłany: Nie Sie 09, 2009 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej...potrzebuje rady...nie wiem co mam myslec jak wiele z was...zaczelam współżyć z moim chłopakiem na poczatku czerwca...okres w czerwcu pojawil sie normalnie...natomiast juz w lipcu byl taki mało obiwty troche...a teraz spóżnia mi sie 3dni...zawsze bylismy zabezpieczeni gumką ale zrobilismy to tez w dni płodne...i to mnie wlasnie najbardziej dreczy...dodam ze bylam na wakacjach nad morzem w połowie lipca...cykl trwa u mnei zazwyczaj 25-26dni i miesiaczke mam 5dni...planujemy zrobic test ale bardzo go sie obawiam i wole nie wiedziec jesli miałaby to być najgorsza wiesc:((

prosze o szybką odpowiedz i z gory dziekuje

Dodano po 4 minutach:

i jeszcze zawsze przed planowanym dniem okresu mam kilka dni wczesneij juz bolace piersi a teraz nic takie nei bylo....dopiero dzis jakby troche zrobily sie jędrniejsze i troszke bola....

czy jestem w ciazy??
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Sie 09, 2009 9:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zmartwiona:(( Wyjazd nad morze, zmiana klimatu moze byc powodem spoznienia okresu.
Jezeli gumka nie pękła, nie zsuneła się itp. a za każdym razem ją mieliście to ciąża wykluczona. Poczekaj na okres. Jeśli by cie to uspokoiło zrób test (14 dni od ost. stosunku), ale ciąża wykluczona wg mnie.

PostWysłany: Nie Sie 09, 2009 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie pękła i nie zsunęła się...zawsze mieliśmy...ale myśli i tak są...no i jeszcze z tego co pamietam we wakacje miewam takie wlasnie cyrki z okresem...ale współżyłam i tego sie boje:((
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Sie 09, 2009 9:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Takie problemy mogą wynikać ze zmian klimatu. Jeśli Cię to męczy pomyśl jak te plemniki miały się przedostać do Twojej pochwy skoro była prezerwatywa? Może pomyślcie nad jakąś inna metodą antykoncepcji np. tabletki? Są bardziej niezawodne, mniejszy stres.... i brak cyrków z okresem...

PostWysłany: Pon Sie 10, 2009 12:26 pm    Temat postu: HELP!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanie... uprawiałam sex z moim chlopakiem 10 dni po okresie. MOGE BYC W CIĄZY?!
Powrót do góry
mgm

Otrzymał 7 podziękowań w 7 postach

PostWysłany: Pon Sie 10, 2009 12:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zależy, jak długie masz cykle...
jeśli skończył w Tobie ciąża jest bardzo prawdopodobna, zwłaszcza jeśli były to Twoje dni płodne
Powrót do góry
gandzia10

PostWysłany: Pon Sie 10, 2009 12:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no własnie mam problem z rozeznaniem kiedy są dni plodne a kiedy nie:/ czyli po okresie zaczynają sie dni plodne? bo wszedzie pisza co innego:/

Dodano po 56 sekundach:

no i skończył we mnie..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 5 z 52