Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
LindsayWhite
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 10:37 pm Temat postu: Help me |
|
|
Mam duży problem . Mam 19 Lat i robiłam to pierwszy raz z moim chłopakiem . Robiliśmy to bez prezerwatywy. Prawdopodobnie nawet nie przebił mi błony bo nie leciała krew ani nic ani mnie nie bolało w ogóle to trwało z 10s . Bo się speszyłam . Nie spuścił mi się do środka wcześniej wyjął . Czy mogę być w ciąży lub nie być dziewicą . Ponieważ chciała się zaszczepić na raka szyjki macicy a można zaszczepić się wtedy kiedy jest się dziewicą. Proszę o szybką odp z góry dziękuje. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 11:06 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli włożył całego członka, to powinno dojść do przebicia błony.
Chyba że masz tak rozciągniętą błonę dziewiczą że się nie udało. Nie zawsze przy przebiciu błony leci krew i zawsze boli.
A skoro chcesz się zaszczepić, to po co tak wcześnie się na to zdecydowałaś?Nie mogłaś poczekać jeszcze chwili? A prezerwatyw to kupić nie można? szkoda 8 zł?
W ciąży nie będziesz...Bo nie było wytrysku... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
LindsayWhite
|
Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 11:15 pm Temat postu: Help me |
|
|
No widocznie jest rozciągnięta bo mnie nie bolało , i nie włożył całego . Poza tym Mogę mieć rozciągniętą od szpagatu i tych spraw? A Co z tym szczepieniem jeżeli jestem dziewicą to mogę się zaszczepić czy nie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 3:43 am Temat postu: |
|
|
takie wirusy znajduja sie na czlonku, dlatego chodzi o bycie dziewica.. przede wszystkim powinnas sie byla zabzpieczyc prezerwatywa :/
musisz zapytac ginekologa ktory poda Ci szczepionkę o tą sprawę ale powiedziec prawde, nie ukrywac nic i on wtedy zadecyduje jak duze bylo ryzyko jesli chodzi o szczepionkę. _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 8:49 am Temat postu: |
|
|
a wiesz ze szczepionka nie kosztuje pare złotych tylko o wiele wiecej
nawet i niedziewice moga sie zaszczepic. mi moja gin powiedziala ze warto pomyslec o takiej szczepionce jesli ma sie wielu partnerow sexualnych tzn czesto sie zmienia..a jesli jest jeden i ten sam to nie ma sensu ładowac kasy.. :] _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 1:22 pm Temat postu: |
|
|
Owszem można, ale tu chodzi zapewne o ten program, że szczepią za darmo wybrane osoby w wybranych szkołach (nie wiem czy on jeszcze działa)...
Ale nie róbmy off'a _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Trans
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 4:14 pm Temat postu: |
|
|
Czy można zajść w ciąże jeżeli bierze się tabletki antykoncepcyjne i w ostatni dzień brania uprawiając sex oraz po 7dniowej przerwie nie biorąc kolejnego blistra tabletek? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 4:17 pm Temat postu: |
|
|
Trans stosunek podczas brania tabletek i w czasie przerwy byly zabezpieczone.
Jesli jednak przerwa zostala zakonczona i dziewczyna powinna wziasc tabletke a jej nie wziela, a stosunek byl niezabezpieczony, wtedy ciaza jest mozliwa. Jesli jednak wziela tabletke na czas to wszystko bedzie ok. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 5:10 pm Temat postu: |
|
|
Żeby stosunek ten był zabezpieczony musi zostać przyjęty kolejny blister. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Trans
|
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 7:56 am Temat postu: |
|
|
A czy to coś oznacza że kobieta ma "słaby okers"? Brzuch boli ale tak jakby krew nie leci w 1 dzien?
Bierze tabletki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|