Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?" (part 21)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 50, 51, 52  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
qwertyuiop0987

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 3:42 pm    Temat postu: help!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wczoraj ze swoją dziewczyną uprawialiśmy seks i pękła gumka już po wytrysku SadSadSad okres zaczął jej się około 7 września ma 15 lat. Do lekarza nie pójdzie na pewno bo sie boji CO mam zrobić ?Sad

---------- pytanie przeniesione do odpowiedniego tematu.---------tosia81
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 4:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

qwertyuiop0987 Ilu dniowe ma cykle? Ktory dzien cyklu to byl? Czy miesiaczki ma regularne? Bez tego nic nei mozemy stwierdzic...
Jezeli sperma dostala sie do pochwy... to jedyne co narazie moge poradzić to pędzić do lekarza ginekologa po tabletke "po", nalezy ja przyjac w ciagu 72h od zdarzenia... bo jesli ma 28 dniowe cykle, regularne to miała dni płodne...

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 8:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a czy to nie są objawy ciązy? .. ten sluz jest zołty i wydziela się go bardzo duzo .. co 3 h musze zmieniac wkladki tak szybko i w duzych ilosciach sie wydziela. prosze o pomoc ! boje sie ze to moze byc ciaza i nie chce isc do ginekologa ;((
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 8:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zaniepokojona To są objawy infekcji. Napisane wyraźnie...

a co do ginekologa...chcesz czy nie chcesz musisz iść...skoro jesteś gotowa na seks to musisz byc przygotowana na wizyty u ginekologa MINIMUM raz do roku, bo trzeba wykonać cytologię...I za każdym razem gdy dzieje się coś niepokojącego.

Samo nie przejdzie, a moze dojść do przewlekłego zapalenia przydatków i wtedy dopiero będzie...
qwertyuiop0987

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 8:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi a jak ma dni płodne to jest pewne ze będzie w ciąży czy nie? w jakim procencie może być w ciąży?
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 8:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

qwertyuiop0987 Ciężko stwierdzić jak nie podasz tych danych. Podczas dni płodnych jest duze prawdopodobieństwo.

A nie wiesz że seks z 15latką jest karalny? Do ginekologa powinna pójść...Jeśli nie minęły 72h to może jeszcze zażyć escapelle(antykoncepcja awaryjna p stosunku)...
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

właśnie dlatego istnieje zakaz współżycia z osobami małoletnimi.
przecież to jest typowe zachowanie dziecka ;/
Powrót do góry
Biała_Lilia

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie!
Mam pewne pytanie dotyczące tematu czy jest mozliwosc ciązy. A, mianowicie okres był 8września(wyjatkowo punktualnie) z reguly cykle sa 31 32dniowe (zreszta różnie to bywa z nim) Dzis jest 18.09 czyli 11dzień cyklu. Odbyty został stosunek gdzie chlopak byl w gumce i wytrysnal w nia beda przez chwile we mnie. Dodam, że nic nie wyciekło z niej, ani gumjka się nie zsuneła. Więc tak jak w temacie i tak jak na poczatku napisalam: Jest mozliwosc zajscia w ciąze??
Pozdrawiam serdecznie i z gory bardzo dziekuje za odpowiedz
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 10:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma...Było zabezpieczenie i nie zawiodło to z czego? Wink

A jak nie ufasz gumkom to idź do lekarza po tabletki antykoncepcyjne..
Biała_Lilia

PostWysłany: Pią Wrz 18, 2009 10:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wielkie dzięki za informacje Very Happy Smile , co do pigułek to nie bardzo chce ich brac boje sie, ze roztyja mnie, albo ze bezplodna mnie zrobia, bo w koncu chcialabym miec dzieci kiedys.. ale to juz inny temat.
Jeszcze raz dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 43, 44, 45 ... 50, 51, 52  Następny
Strona 44 z 52