Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.26

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tosia81
Moderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 2:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem po co się męczysz. Zrób test i wszystko bedzie jasne. Stresem dodatkowo możesz opóźnić miesiączkę. Objawami się nie sugeruj bo są zależne od kobiety i różnie występują .
Tak jak wcześniej pisałyśmy plamienie mogło być plamieniem okołoowulacyjnym . Na opóźnienie nie ma ono wpływu. Oczywiście wszystko zależy od tego kiedy była owulacja. Jeśli się przesunęła to może miesiączka byc później....oj duzo by pisać. Same plamienia nie powodują przesunięcia ani przyśpieszenia okresu.
Zrób test

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mysza917

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 2:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej kobietki
ja wczoraj rano tak jak planowalam zrobilam test i wyszly 2 grube krechy az sie poplakalam........
w moim przypadku wystarczylo sie odstresowac i nie myslec o dzidzi zeby sie udalo
dzieki za wsparcie i pozdrawiam
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 2:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysza917 moje gratulacje! To zwykle pomaga Smile Jak sie "odpuszcza" to akurat sie trafia. Ciesze sie bardzo ze sie udalo. Dbaj o siebie i uwazaj na siebie i na malenstwo Smile
Moderator

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 5:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No i wielkie gratulacje Wink)) Zapraszamy do działu "ciąża i poród "

Powrót do góry
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 7:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 - czyli sądzisz, że nie ma takiej możliwości ? pytam, gdyż wolę być pewna Wink a dni płodne nie mają tu nic do rzeczy ?
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 8:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jestem pewna. Dni płodne swoją drogą ale przecież wytrysk był na zewnątrz i w dodatku w prezerwatywę więc bez różnicy czy płodne czy nie

Powrót do góry
jaaaa19

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny;)
ost kochalam sie z chlopakiem w dni płodne i zakonczył we mnie;)
cykle mam od 28 do 32
minęlo juz niecaly miesiac od stosunku . A okres spóźnia mi sie 11 dni czy to moze byc ciąża?
czekam na odp;)
;*
Powrót do góry
tosia81
Moderator

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam ale zadałaś komiczne pytanie....
Współżyjesz w dni płodne z finałem w środku, okres się spóźnia a Ty się pytasz czy możliwa ciąża??

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 9:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jaaaa19 zrob test i czym predzej udaj sie do ginekologa - jelsi jestes w ciazy musisz odpowiednio o siebie dbac, min zazywac kwas foliowy. Z tym nie ma zartow. Powinnas zrobic test dawno.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze i to jak najbardziej. widac ze chcecie miec dziecko. wiec zycze powodzenia! Smile

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 12 z 41