Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paulax
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sro Cze 23, 2010 5:07 pm Temat postu: |
|
|
tosia81 napisał: | dokładnie. Nie świadczy zupełnie o niczym |
no to sie troszke uspokoiłam. Mam nadzieje ze okres sie w koncu pojawi
------
jejku, juz 4 dzien mi sie spoznia okres. Crying or Very sad gadałam z chłopakiem i mówił ze nie miał wytrysku, ani w 1 dzien okresu ani potem po :< a miesiaczki dalej nie ma :< |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysza917
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 7:28 pm Temat postu: |
|
|
witajcie
otoz staramy sie o dzidziusia juz 4 miesiac. dzis mam 31 dzien cyklu ostatnio miewam je nieregularne tzn od 30-35 dni. od 4 dni zaczely mnie bardzo bolec piersi sa opuchniete i jakby to powiedziec ciagle stajace i zauwazylam ze na sutkach pojawilo mi sie bardzo duzo malutkich czerwonych zylek, czy to moze oznaczac ciaze?
boje sie zrobic test zeby sie nie rozczarowac, wczoraj i dzis sporadycznie zabolal mnie brzuch jak na @ ale delikatnie.
co o tym myslicie?????? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 8:00 pm Temat postu: |
|
|
mysza917 mozliew ze to ciaza ale no 100% nikt ci nie powie, musisz zrobic test, im wczesniej tym lepiej w tym wypadku (oczywiscie minimum 14 dni po dniach plodnych) ale jesli podejrzewasz ciaze musisz to potwierdzic i zaczac idpowiednio dbac o siebie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysza917
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 8:51 pm Temat postu: |
|
|
wiem o tym ze musze dbac o siebie i jak sie okaze ze to ciaza to musze brac tabletki na podtrzymanie bo w tamtym roku poronilam.
jesli do niedzieli sie nic nie zmieni to zrobie test. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 9:06 pm Temat postu: |
|
|
Tak bedzie najlepiej. Zylki bolace opuchniete piersi moga byc objawem ciazy ale czasem to psychika plata nam figle. Najlepiej zrobic test z krwi BHCG aczkolwiek nie wiem jak to jest z tym w Londynie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mysza917
|
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 9:45 pm Temat postu: |
|
|
niestety nie ma takiej mozliwosci, moze w jakiejs polskiej klinice ale tam maja takie ceny ze szok , idzie sie tylko wtedy jak juz trzeba.
a jesli chodzi o psychike to ostatnio bylam w polsce na weselu i poprostu bawilam sie , codziennie jakies piwko i nie myslalam o dziecku bo nie bylo czasu. nieraz jak mialam dni plodne to sama namawialam chlopaka na seks a teraz stwierdzilam ze co bedzie to bedzie i wszystko zostawiam w rekach natury.
Dodano po 1 minutach:
a poza tym wczesniej tez mnie bolaly mocno piersi ale nie mialam takich zylek i sutki strasznie wrazliwe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sob Cze 26, 2010 12:09 am Temat postu: |
|
|
Zrób test z moczu.... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 11:51 am Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny
mam pytanko: czy mogło dojśc do zapłodnienia, gdy kochałam się z prezerwatywą, a wytrysk był na zewnątrz podczas dni płodnych ?
z góry dzięki za odpowiedź
Dodano po 11 minutach:
dodam, że bolą mnie piersi, jajniki co jakiś czas i mam śluz płodny, ale już go coraz mniej (wczoraj był stosunek) _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 12:47 pm Temat postu: |
|
|
Chyba logiczne ,że nie ma takiej mozliwości _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
123asia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 12:56 pm Temat postu: |
|
|
Znów mam pytanie odnośnie moich wcześniejszych plamień. Czy gdyby były to rzeczywiście plamienia okołoowulacyjne, to czy mogą one opóźnić miesiączkę. Dziś jest mój 35 dzień cyklu. Miesiączki brak. Wiem, że mogłabym już wykonać test ciążowy, ale zwlekam z tym, bo boję się rozczarowania
Nie odczuwam ewentualnych objawów. Trochę to paradoksalne, ale wcześniej, gdy nie planowaliśmy potomstwa (stosunek przerywany), to zawsze miałam jakieś podejrzenia, że może jednak doszło do zapłodnienia (pojawiało się obrzękniecie piersi, no i jeszcze kilka innych objawów, które pewnie sobie wmawiałam). Zwiastowało to pojawiającą się potem @. Teraz piersi są naturalne, bez zmian i pobolewań. Innych objawów też nie zauważam.
Wciąż mam jednak jakąś cichą nadzieję, że się udało. Dlatego chciałabym wiedzieć, czy te plamienia, które pojawiły się w 20 dniu cyklu (trwały 3 dni) mogą opóźnić miesiączkę. Czy któraś z was miała podobną sytuację?
Dzięki za wszystkie odpowiedzi!
----Przeniosłam wszystkie wcześniejsze posty---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|