Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.26

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
paulax

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sro Cze 23, 2010 5:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tosia81 napisał:
dokładnie. Nie świadczy zupełnie o niczym

no to sie troszke uspokoiłam. Mam nadzieje ze okres sie w koncu pojawi Smile

------
jejku, juz 4 dzien mi sie spoznia okres. Crying or Very sad gadałam z chłopakiem i mówił ze nie miał wytrysku, ani w 1 dzien okresu ani potem po :< a miesiaczki dalej nie ma :<
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mysza917

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Pią Cze 25, 2010 7:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witajcie
otoz staramy sie o dzidziusia juz 4 miesiac. dzis mam 31 dzien cyklu ostatnio miewam je nieregularne tzn od 30-35 dni. od 4 dni zaczely mnie bardzo bolec piersi sa opuchniete i jakby to powiedziec ciagle stajace i zauwazylam ze na sutkach pojawilo mi sie bardzo duzo malutkich czerwonych zylek, czy to moze oznaczac ciaze?
boje sie zrobic test zeby sie nie rozczarowac, wczoraj i dzis sporadycznie zabolal mnie brzuch jak na @ ale delikatnie.
co o tym myslicie??????
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Cze 25, 2010 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysza917 mozliew ze to ciaza ale no 100% nikt ci nie powie, musisz zrobic test, im wczesniej tym lepiej w tym wypadku (oczywiscie minimum 14 dni po dniach plodnych) ale jesli podejrzewasz ciaze musisz to potwierdzic i zaczac idpowiednio dbac o siebie.

PostWysłany: Pią Cze 25, 2010 8:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem o tym ze musze dbac o siebie i jak sie okaze ze to ciaza to musze brac tabletki na podtrzymanie bo w tamtym roku poronilam.
jesli do niedzieli sie nic nie zmieni to zrobie test.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pią Cze 25, 2010 9:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak bedzie najlepiej. Zylki bolace opuchniete piersi moga byc objawem ciazy ale czasem to psychika plata nam figle. Najlepiej zrobic test z krwi BHCG aczkolwiek nie wiem jak to jest z tym w Londynie

PostWysłany: Pią Cze 25, 2010 9:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niestety nie ma takiej mozliwosci, moze w jakiejs polskiej klinice ale tam maja takie ceny ze szok , idzie sie tylko wtedy jak juz trzeba.
a jesli chodzi o psychike to ostatnio bylam w polsce na weselu i poprostu bawilam sie , codziennie jakies piwko i nie myslalam o dziecku bo nie bylo czasu. nieraz jak mialam dni plodne to sama namawialam chlopaka na seks a teraz stwierdzilam ze co bedzie to bedzie i wszystko zostawiam w rekach natury.

Dodano po 1 minutach:

a poza tym wczesniej tez mnie bolaly mocno piersi ale nie mialam takich zylek i sutki strasznie wrazliwe
Powrót do góry
nowicjuszka
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Cze 26, 2010 12:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zrób test z moczu....
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 11:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej dziewczyny Wink
mam pytanko: czy mogło dojśc do zapłodnienia, gdy kochałam się z prezerwatywą, a wytrysk był na zewnątrz podczas dni płodnych ?

z góry dzięki za odpowiedź Smile

Dodano po 11 minutach:

dodam, że bolą mnie piersi, jajniki co jakiś czas i mam śluz płodny, ale już go coraz mniej (wczoraj był stosunek)
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba logiczne ,że nie ma takiej mozliwości Wink

Powrót do góry
123asia

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Pon Cze 28, 2010 12:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Znów mam pytanie odnośnie moich wcześniejszych plamień. Czy gdyby były to rzeczywiście plamienia okołoowulacyjne, to czy mogą one opóźnić miesiączkę. Dziś jest mój 35 dzień cyklu. Miesiączki brak. Wiem, że mogłabym już wykonać test ciążowy, ale zwlekam z tym, bo boję się rozczarowania Sad
Nie odczuwam ewentualnych objawów. Trochę to paradoksalne, ale wcześniej, gdy nie planowaliśmy potomstwa (stosunek przerywany), to zawsze miałam jakieś podejrzenia, że może jednak doszło do zapłodnienia (pojawiało się obrzękniecie piersi, no i jeszcze kilka innych objawów, które pewnie sobie wmawiałam). Zwiastowało to pojawiającą się potem @. Teraz piersi są naturalne, bez zmian i pobolewań. Innych objawów też nie zauważam. Sad
Wciąż mam jednak jakąś cichą nadzieję, że się udało. Dlatego chciałabym wiedzieć, czy te plamienia, które pojawiły się w 20 dniu cyklu (trwały 3 dni) mogą opóźnić miesiączkę. Czy któraś z was miała podobną sytuację?
Dzięki za wszystkie odpowiedzi!
----Przeniosłam wszystkie wcześniejsze posty---tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 11 z 41